SephiroT 5981 Napisano 29 Czerwiec 2016 Sam się prosił!! Banuj ch*ja! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 29 Czerwiec 2016 Chargeback bez ostrzeżenia i tyle w temacie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PS4-wioskaGuy 14 Napisano 30 Czerwiec 2016 Czy jest jakakolwiek możliwość legalna odsprzedaży gier cyfrowych? Jeśli nie to czy kupno gry na 2 jest najtańszą możliwością zdobycia premierowych gier w wersji cyfrowej? Mam 8 gier zaległych i kilka must have w tym roku i nie uśmiecha mi się płacić za kuriera kilkanaście razy i później za wysyłkę każdej gry z osobna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 30 Czerwiec 2016 Jeden Rabin powie że konta na allegro są legalne, inny powie że nie są. Szara strefa. Kupno na 2 osoby jest najtańszą bezpieczną metodą. ...zawsze możesz iść hardcorowo i kupować lewe/kradzione konta od ruskich ale musisz uważać i jak się zagapisz to wyrwiesz bana. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 30 Czerwiec 2016 Od 2 lat kupujemy na 2 gry z PSS, mam grę na premiere za 120 zeta maks... Ewentualnie robisz nowe konto pobierasz grę i sprzedajesz konto... I masz i grę i hajs Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kofii12345 9 Napisano 30 Czerwiec 2016 Według licencji nie możesz sprzedawać ale według polskiego prawa tak. Jak dla mnie nie ma różnicy między sprzedażą pudełka a konta z grą (oprócz tego, że na konta ciężej klienta znaleźć w normalnej cenie bo dużo kont jest szemranych albo "z gwarancją na jakiś czas", ale za to jest łatwiejsza wysyłka). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 1 Lipiec 2016 W dniu 30.06.2016 o 14:55, DigitalMan_PL napisał: Od 2 lat kupujemy na 2 gry z PSS, mam grę na premiere za 120 zeta maks... Ewentualnie robisz nowe konto pobierasz grę i sprzedajesz konto... I masz i grę i hajs Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka 120 zł na głowę przy premierowce z psn? Chyba jeszcze 50zl ci sie zgubilo do podziału... nowe gry w psn są po 290zł... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 1 Lipiec 2016 W dniu 1.07.2016 o 05:36, cykor napisał: 120 zł na głowę przy premierowce z psn? Chyba jeszcze 50zl ci sie zgubilo do podziału... nowe gry w psn są po 290zł... Chyba tobie .... Dla przykładu zdrapki Xbox 50 zł mam po 34 zł... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 1 Lipiec 2016 Ale przykozaczyłem .. miesiac temu bylem ciekaw co robi opcja deaktywowania wszystkich urzadzen na stronie PSN .. no i teraz nie moge ustawic swojego konta jako glownego ... brawo ja <facepalm> 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 1 Lipiec 2016 Czemu nie możesz? Przecież od tego właśnie jest ...chyba że dzielisz z kimś konto i Cię ubiegł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 1 Lipiec 2016 (edytowane) Moje konto bylo na jego konsoli, jego na moim. Postanowilismy rozlaczyc konta bo ostatnio on nie gra i nic nie kupuje. Wypisalem jego konto ze swojej konsoli jako podstawowe, a on nie mogl tego zrobic z moim u siebie. Dzwonilem na infolinie, pani twierdzi ze przez strone uzylem usuniecia wszystkich urzadzen .. no i taki tez zapis tam widnieje.. kolejny raz bede mogl to zrobic za pol roku Nie wiem dlaczego to kliknalem, chyba nie wiedzialem co to robi Pani na infolinii twierdzi ze musze czkac, ona nie moze na moja prosbe tego anulowac. Osobiscie troche tego nie kumam, bo skoro usunalem wszystko to powinienem moc ponownie ustawic PS4 jako podstawowe na tym koncie .. a nie moge, jest komunikat o tym ze konto jest uzyte gdzie indziej. U kumpla nie, bo przypisal jako podstawowe swoje bez najmniejszego problemu. Edytowane 1 Lipiec 2016 przez czacha79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 3 Lipiec 2016 W dniu 1.07.2016 o 07:00, DigitalMan_PL napisał: Chyba tobie .... Dla przykładu zdrapki Xbox 50 zł mam po 34 zł... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Dla przykładu mówimy tu o playstation. Ja jakoś nie widzę zdrapek na psn z przebitką o 15zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 3 Lipiec 2016 W dniu 3.07.2016 o 10:55, cykor napisał: Dla przykładu mówimy tu o playstation. Ja jakoś nie widzę zdrapek na psn z przebitką o 15zl. To że ty nie widzisz to nie znaczy że nie ma A zdrapki Xbox widziałeś po 32 zł pewnie też nie... A chopy z forum potwierdza że po tyle mam... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sajmon34 15 Napisano 17 Lipiec 2016 Wiem, że już pewnie było omawiane z 1000 razy, ale do rzeczy. Kuzyn na dniach będzie kupował ps4. Chciałbym udostępnić mu swoją cyfrową zawartość którą posiadam na swoim koncie z ps+ włącznie. Jak się do tego zabrać? Gdy kupi to od razu może zalogować się na moje konto? Czy najpierw założyć swoje (ustawić jako podstawowe) po czym zalogować się na moje (ustawić jako normalne) ??? Ja u siebie jak mam ustawić swoje konto? Proszę o wyjaśnienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 17 Lipiec 2016 Przeczytaj pierwszy post w tym temacie. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zajczak 105 Napisano 29 Lipiec 2016 W dniu 3.07.2016 o 11:25, DigitalMan_PL napisał: To że ty nie widzisz to nie znaczy że nie ma A zdrapki Xbox widziałeś po 32 zł pewnie też nie... A chopy z forum potwierdza że po tyle mam... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka napiszę tak, jeśli faktycznie kupujesz za tyle zdrapki to zdradź gdzie to robisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dreamtox 94 Napisano 30 Lipiec 2016 Można jakoś wypłacić środki z konta lub przesłać je na inne konto? Muszę usunąć stare konto i założyć nowe, a na starym pozostało prawie 100 zł w portfelu i nie wiem co z tym zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 30 Lipiec 2016 W dniu 30.07.2016 o 18:26, dreamtox napisał: Można jakoś wypłacić środki z konta lub przesłać je na inne konto? Muszę usunąć stare konto i założyć nowe, a na starym pozostało prawie 100 zł w portfelu i nie wiem co z tym zrobić. Niestety nie można. Ale przecież możesz mieć dwa konta na konsoli - na starym kupisz sobie jakieś gierki czy tam inne pierdoły, a grać możesz na swoim nowym... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kofii12345 9 Napisano 16 Sierpień 2016 Czy wiecie coś na temat kont z allegro:http://allegro.pl/dark-souls-3-pl-na-wlasnosc-gwarancja-i6411356753.html Skąd on je może brać, że są tak tanio? Niby nie ma możliwości ustawienia jako podstawowej ale wiadomo po 6mies mogę zrobić reset jeżeli konto niby należy do mnie. Gdzie tu wałek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 16 Sierpień 2016 Kradzione konta, kradzione karty płatnicze, kradzione albo nielegalnie zdobywane zdrapki doładowujące i paysafecardy, chargeback, dzielenie na dwie konsole. Możliwości jest wiele. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek ps4 2 Napisano 17 Sierpień 2016 Witam mam pytanie. Otóż na moim koncie nie mam PS plus. Nie opłaca mi sie kupować gdyż za dwa tyg wracam do pracy Nl i konsoli nie biorę. Pomyślałem ze zrobię nowe konto ust jako podstawowe i wl 14 dniowa psplus. O dziwo nie mogę nic zrobić, jedynie kupić. Czy ta wersja sie juz skończyła??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yamajczyk 0 Napisano 17 Sierpień 2016 Jacek, opcja Ci nie działa dlatego że na konsoli miałeś już inne konto z ps+ Sprawdz czy nie da rady zrobić tego przez przeglądarkę, robiąc nowe konto i wyszukać w sklepie 14psn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek ps4 2 Napisano 17 Sierpień 2016 Trzeba podać nr kart kredytowej a nie mam :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 17 Sierpień 2016 Nie musi być kredytowa. Debetowe i prepaid też działają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek ps4 2 Napisano 17 Sierpień 2016 Ani nie mam tego ani tego. Wiec pupa :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach