PLasgoogle 469 Napisano 18 Lipiec 2014 Omówienie RPK-12 i przy okazji test jakości nagrywarki Live Gamer Portable. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaKKo 62 Napisano 23 Lipiec 2014 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 24 Lipiec 2014 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 28 Lipiec 2014 Omówienie Karabinu Szturmowego F2000. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
duzyBYK 99 Napisano 29 Lipiec 2014 (edytowane) https://www.facebook.com/photo.php?v=751337391590422&set=vb.108083662582468&type=2&theater Szybka akcja z puba przeciwko RBL. Edytowane 29 Lipiec 2014 przez duzyBYK 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okulista 69 Napisano 31 Lipiec 2014 Takie tam na froncie. Miewacie czasem problem z nagrywaniem.Tzn nie zawsze nagrywa sie wszystko co bysmy chcieli.Czesto mam,ze przyciskam przycisk share a tam lipa. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 2 Sierpień 2014 lece bo chce.. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 2 Sierpień 2014 @up Maly quiz. Co to za mapa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 2 Sierpień 2014 Łatwe :) Kaspijska 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WikFlesh 16 Napisano 2 Sierpień 2014 Bałtyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okulista 69 Napisano 3 Sierpień 2014 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaKKo 62 Napisano 5 Sierpień 2014 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okulista 69 Napisano 6 Sierpień 2014 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kabotyn 213 Napisano 7 Sierpień 2014 (edytowane) Niesamowity jest ten Hempit. Podpial sobie Ds4 do PC, i masakruje wszysto co mu stanie na drodze. A podobno tylko myszka daje "chirurgiczna" precyzje. :) Edytowane 7 Sierpień 2014 przez kabotyn 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 7 Sierpień 2014 Imo co jak co, ale helka na 100 % lepieje latac na padzie niz na k+m Co nie umniejsza faktu jego umiejetnoscia 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 7 Sierpień 2014 Oby dwie gumki wyższe ma przy tym DS4, które zwiększają precyzję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okulista 69 Napisano 7 Sierpień 2014 Przepraszam ze w tym temacie ale moze ktos bedzie mogl mi wytlumaczyc lub powiedziec czy moje ps4 jest popsute :/ Chodzi o nagrywanie z ktorym mam problem.Wczesniej ps4 nagrywalo jak chcialo ale przynajmniej material mial 15 min.Teraz konsola zdecydowala nagrywac badz nie nagrywac.Szukalem rozwiazania w necie ale nic o moim problemie nie ma. Jeszcze raz przepraszam ze pisze tutaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 8 Sierpień 2014 Konsola na pewno nie jest popsuta,słyszałem podobne rzeczy od znajomych,jeżeli wcześniej nagrywało 15 minut a teraz tego nie robi to ja bym po pierwsze sprawdził czy nie jest przedstawiona żadna opcja (w jednej z ostatnich aktualizacji dodali ze można wybrać długość nagrań np. 5min zamiast 15min),po drugie warto (przynajmniej u mnie) szybko dwa razy kliknąć "share" aby nagrało sie następne 15 minut i ciekawe czy nagra,po trzecie jeżeli straciłbym nadzieje to usunąć ostatnią aktualizację systemu i pobrać jeszcze raz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okulista 69 Napisano 8 Sierpień 2014 Konsola na pewno nie jest popsuta,słyszałem podobne rzeczy od znajomych,jeżeli wcześniej nagrywało 15 minut a teraz tego nie robi to ja bym po pierwsze sprawdził czy nie jest przedstawiona żadna opcja (w jednej z ostatnich aktualizacji dodali ze można wybrać długość nagrań np. 5min zamiast 15min),po drugie warto (przynajmniej u mnie) szybko dwa razy kliknąć "share" aby nagrało sie następne 15 minut i ciekawe czy nagra,po trzecie jeżeli straciłbym nadzieje to usunąć ostatnią aktualizację systemu i pobrać jeszcze raz. Dzieki za informacje.Wyglada na to ze trzeba dluzej przytrzymac share aby nagralo sie wiecej materialu.Dziwne bo wczesniej tak nie mialem. Bf4 w tej chwili jest nie grywalny :/ Lagi sa tak duze ze naprawde grac sie odechciewa.Jutro restartuja serwery zobaczymy czy to cos zmieni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 8 Sierpień 2014 Krótkie omówienie karabinu szturmowego ACE-23 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaKKo 62 Napisano 8 Sierpień 2014 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okulista 69 Napisano 8 Sierpień 2014 Nie wiem.Ta moja konsola nagrywa jak chce.Nacisniecie 2x share tez nic nie daje.Opcje sprawdzone i wszystko jest tak jak powinno byc :/ Ponizej to co udalo mi sie dzisiaj zgrac i 2 stare. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 9 Sierpień 2014 miał ktos wiecej jak 7 osob w druzynie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 9 Sierpień 2014 (edytowane) Haha dobre kakaroto mógłbyś mi powiedzieć co to za broń masz na tym zdjęciu? AR160 dobrze widzę? Edytowane 9 Sierpień 2014 przez michupol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 9 Sierpień 2014 AWS - imo najlepsza broń wsparcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach