bany® 907 Napisano 4 Kwiecień 2014 (edytowane) Filmik mjodzio. Szkoda że krótki . Przyznaj się , dla zmontowania tych kilku akcji męczyłeś się pewnie cały dzień ;)A już na poważnie, właśnie poobijałem się w firmie trochę czasu i postanowiłem poszukać sobie jakiegoś fajnego polskiego jutubera. Kilku znalazłem ( chwalić przez grzeczność nie będę), natomiast stwierdzam że niestety ludzie nie mają samokrytyki. Ja wiem że jest demokracja i w internet każdy ma prawo wrzucać co chce, ale niestety niektóre filmy są t r a g i c z n e ! Począwszy od jakości, wadach wymowy, stanie upojenia, kończąc na skillu . Naprawdę zastanawia mnie (za przeproszeniem) ludzka głupota , jak można wstawiać film z poradami i mądrościami , kiedy podczas 10 minutowego nagrania robi się wynik K/D 0.3 a skill ledwo dotacza się do 100 pkt. Już odpuszczam gimbazę bo to inne pokolenie, ale zastanawiam się po co ludzie dorośli w wieku ok 30 lat robią z siebie pośmiewisko ( próbując na swych filmikach wyglądać profesjonalnie).Oczywiście nie piję tu do żadnego z autorów w/w filmów. Akurat te mi się podobają i fajnie się je ogląda i słucha :) okoni po czesci sie z toba zgodze ze jest duzo chlamu na youtube i nie tylko Polacy. Ludzie wrzocaja czesto na probe zeby sprawdzic jak to wyjdzie. Czesto spotyka sie to z krytyka i dzieki temu niektorzy wyciagnaja wnioski z popelnianych bledow. Ze 100 kolesi ktorzy zaczynaja streamowac moze 2-3 bedzie mialo stalych widzow. Najbardziej denerwuja mnie ludzie ktorzy streamuja bo sobie mysla ze zrobia na tym niewiadomo jakie kokosy czy stana sie popularni. Przedewszystkim liczy sie pasja. Edytowane 4 Kwiecień 2014 przez bany1987 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 4 Kwiecień 2014 Muszę sie przyznać ze uśmiechnięty byłem gdy czytałem słowo pasja,ale 90% ludzi na których trafiam na np.Twitch ma jakieś "dotacje" i ludzie dają im pieniądze,to jest gorsze niż przysłowiowa "PAN DA" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 4 Kwiecień 2014 No wiesz Rafał, ja nic nie mam do ludzi którzy świetnie robią (przede wszystkim) komentarze ( bo wiadomo że 10 min filmu da się skręcić z tygodnia grania) i biorą za to kasę od sponsorów. W końcu poświęcają swój cenny czas i sprzęt. Dzięki dotacjom z reklam mogą szlifować swój talent :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 4 Kwiecień 2014 To tak,ale na platformie twitch dużo ludzi gra (pomine brak jakichkolwiek umiejętności i rozeznania) i ze tak powiem dlubie w nosie,albo sie drapie i co ded'a mowi only shit..i co ma największe branie?Granie snajperem :) I zapamietajmy ze nadawanie na żywo nie wymaga przygotowania,montażu,ogólnie wymaga tylko przygotowanie pod względem technicznym tj. Żeby było dobre łącze i żeby wszystko było dobrze ustawione. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaKKo 62 Napisano 7 Kwiecień 2014 Akcja PTFO.pl skierowana do wszystkich domorosłych filmowców :) Dla zainteresowanych opis pod filmem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenet 263 Napisano 7 Kwiecień 2014 Taki tam Bug 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaKKo 62 Napisano 9 Kwiecień 2014 Kolejne omówienie od PTFO.pl 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenet 263 Napisano 10 Kwiecień 2014 (edytowane) TombRaider Def Edi bug. I jeszcze jeden Edytowane 10 Kwiecień 2014 przez Kenet 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 10 Kwiecień 2014 yyy, a co to ma do bf? ... juz wiem nie tylko bf jest zbugowany :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
duzyBYK 99 Napisano 10 Kwiecień 2014 https://www.facebook.com/pages/The-Most-Dangerous/108083662582468 Dice coraz bardziej kopiuje cody :D Będą tarcze a są wślizgi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenet 263 Napisano 10 Kwiecień 2014 W ramach zadośćuczynienia za offtop :PWalki w 1 klatce :) na sekundę - każdy to zna. Lucky Shot :) 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 10 Kwiecień 2014 Te powiadomienia w prawym górnym rogu możesz wyłączyć w opcjach. Są trochę rozpraszające, bez nich gra się imo lepiej :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenet 263 Napisano 11 Kwiecień 2014 Te powiadomienia w prawym górnym rogu możesz wyłączyć w opcjach. Są trochę rozpraszające, bez nich gra się imo lepiej :) wiem.. ciągle o tym zapominam :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 12 Kwiecień 2014 5-ciu na szybko 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 12 Kwiecień 2014 I jeszcze jeden meczyk z dobrym wynikiem. :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaKKo 62 Napisano 13 Kwiecień 2014 Medyk zawadiaka: 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
melankolic 13 Napisano 14 Kwiecień 2014 Banalnie proste ustrzelenie heli z rpg. Moje dwa krótkie montaże od konkurencji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaKKo 62 Napisano 16 Kwiecień 2014 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaKKo 62 Napisano 18 Kwiecień 2014 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BOLS1K 22 Napisano 18 Kwiecień 2014 Samolocik vs C4 = BOOM :) 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 18 Kwiecień 2014 ładnie wyszlo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 19 Kwiecień 2014 Sic! Ten kolo to jakiś Diabeł jest :shok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 19 Kwiecień 2014 Samolocik vs C4 = BOOM :) Bardzo ładna i niecodzienna akcja, gratulacje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BOLS1K 22 Napisano 19 Kwiecień 2014 jeszcze coś lżejszego ode mnie :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BOLS1K 22 Napisano 20 Kwiecień 2014 I jeszcze jedna akcja ode mnie tym razem coś grubszego :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach