okoni 8791 Napisano 23 Marzec 2014 Kurna , a mi coraz bardziej brakuje tego nagrywania jakie macie na ps4. Wczoraj jetem zrobiłem multikilla i roadkilla za jednym podejściem. No aż się prosiło nagrać film z tej fartownej akcji :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 23 Marzec 2014 Nie ma okoni co ubolewać, Te nagrywanie działa jak chce a nie jak my chcemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 23 Marzec 2014 Kurna , a mi coraz bardziej brakuje tego nagrywania jakie macie na ps4. Wczoraj jetem zrobiłem multikilla i roadkilla za jednym podejściem. No aż się prosiło nagrać film z tej fartownej akcji :) dzisiaj sie mocno zirytowałem. gram mekong. w 15 minut miałem 6 strzałów z wiecej jak 500 m , z tego dwa z rzędu i jeden cel w ruchu. i co? nagrało mi poprzednią runde :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 23 Marzec 2014 (edytowane) Ale jak musieli się zirytować ci co dostali te strzały. Wyzywanie od kamperów itd. Tak że sprawiedliwość musi być. Edytowane 23 Marzec 2014 przez kyron 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 23 Marzec 2014 sami też kampili ze snajperką więc powinniśmy być kwita :P , a filmiku szkoda :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naruto_Uzumaki 93 Napisano 23 Marzec 2014 Potyczka na TDM 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 23 Marzec 2014 Potyczka na TDM nie powiesz, ze na youtube zaznaczyles redukcje drgań? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naruto_Uzumaki 93 Napisano 24 Marzec 2014 #UP Coś tam zaznaczyłem, ale co to Ci nie powiem bo nie wiem...nie znam się:P Ale chyba tak bo oryginalną wersją tak nie "kołysało". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 24 Marzec 2014 Chciałem właśnie pytać czym Ty to Fiodor nagrywałeś :D. Efekty 3D normalnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 24 Marzec 2014 3d bez tv 3d. Ten to ma technikę :p 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lijon 74 Napisano 24 Marzec 2014 (edytowane) Taki tam kolejny montaż :) Tutaj dziwny spawn za linią wroga :blink: Edytowane 24 Marzec 2014 przez Lijon 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 24 Marzec 2014 Przyjemnie sie ogląda.Jakich dodatków uzywales do SG553?Bo widzę ze bardzo skuteczne ustawienie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lijon 74 Napisano 24 Marzec 2014 (edytowane) Kompensator + chwyt składany. Trzeba tylko panować nad odrzutem w górę - jak strzelam ciągłym to lewy analog lekko w dół ciągnę i jest ok. Muzzle break (który powinien pomagać przy odrzucie w górę) pomaga minimalnie, nawet tego nie czuć, i tak podciąga w górę. Biegam z kompensatorem bo chociaż na boki mniej rzuca :) Broń trochę trudna w użyciu ale jak się nabierze wprawy to kosi nieziemsko. Edytowane 24 Marzec 2014 przez Lijon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 24 Marzec 2014 (edytowane) keep on running - minuta dominacji na sportowo Edytowane 25 Marzec 2014 przez bany1987 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaKKo 62 Napisano 28 Marzec 2014 Poradnik dla trybu dowódcy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaKKo 62 Napisano 1 Kwiecień 2014 Omówienie CZ-3A1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 1 Kwiecień 2014 nie było z kim grać to godzinę dzisiaj pobawiłem się w snajpera :p 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 2 Kwiecień 2014 Jestem pod wrażeniem,chyba kupię pełne odblokowanie snajpera i też będę "prosem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 2 Kwiecień 2014 Po co kupować to odblokowanie? Co ono daje? Wszystkie snajperki ? Czy jeszcze wszystkie dodatki do nich? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 2 Kwiecień 2014 Taki żart z mojej strony jeśli chodzi o kupno dodatku-sama broń to nie wszystko,trzeba mieć jeszcze pojęcie o tym jak z niej korzystać ;)-ja nie mam,w 90% gram wsparciem i tu czuję się najlepiej.Jeśli chodzi o Twoje pytanie to zakup pakietu daje bronie i ulepszenia z podstawki nie daje za to z dodatków do gry. Mimo wszystko(bez zbędnej wazelinki) naprawdę widać Twoje ogranie klasy snajpera-szacun. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 2 Kwiecień 2014 Tutaj w sumie tylko na dwojnogu sciagam. Skila to ma ktos Kto normalnie biega i strzela do wszystkiego co się rusza :) ale ta jedna akcja gdzie na 7 strzalow 5 zabijam i mam jedna asyste zaliczona jako zabicie to mi wyszla :d 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
duzyBYK 99 Napisano 3 Kwiecień 2014 Tutaj w sumie tylko na dwojnogu sciagam. Skila to ma ktos Kto normalnie biega i strzela do wszystkiego co się rusza :) https://www.facebook.com/photo.php?v=688395187884643&set=vb.108083662582468&type=2&theater Trochę oszukane bo to specjalna snajpa ale myślę, że wygląda efektownie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 3 Kwiecień 2014 (edytowane) Tutaj w sumie tylko na dwojnogu sciagam. Skila to ma ktos Kto normalnie biega i strzela do wszystkiego co się rusza :) ale ta jedna akcja gdzie na 7 strzalow 5 zabijam i mam jedna asyste zaliczona jako zabicie to mi wyszla Filmik mjodzio. Szkoda że krótki . Przyznaj się , dla zmontowania tych kilku akcji męczyłeś się pewnie cały dzień ;) A już na poważnie, właśnie poobijałem się w firmie trochę czasu i postanowiłem poszukać sobie jakiegoś fajnego polskiego jutubera. Kilku znalazłem ( chwalić przez grzeczność nie będę), natomiast stwierdzam że niestety ludzie nie mają samokrytyki. Ja wiem że jest demokracja i w internet każdy ma prawo wrzucać co chce, ale niestety niektóre filmy są t r a g i c z n e ! Począwszy od jakości, wadach wymowy, stanie upojenia, kończąc na skillu . Naprawdę zastanawia mnie (za przeproszeniem) ludzka głupota , jak można wstawiać film z poradami i mądrościami , kiedy podczas 10 minutowego nagrania robi się wynik K/D 0.3 a skill ledwo dotacza się do 100 pkt. Już odpuszczam gimbazę bo to inne pokolenie, ale zastanawiam się po co ludzie dorośli w wieku ok 30 lat robią z siebie pośmiewisko ( próbując na swych filmikach wyglądać profesjonalnie). Oczywiście nie piję tu do żadnego z autorów w/w filmów. Akurat te mi się podobają i fajnie się je ogląda i słucha :) Edytowane 3 Kwiecień 2014 przez okoni 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaKKo 62 Napisano 3 Kwiecień 2014 Zwiadowca - Infiltrator | Poradnik 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 3 Kwiecień 2014 Malutki killstreak na TDM ode mnie. Zdążyłem zapisać filmik (pierwszy od x czasu co chciałem się zapisał) i synek rozłączył mi kabel od neta a ładnie się zapowiadało :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach