Okulista 69 Napisano 4 Wrzesień 2014 (edytowane) Lijon rozumiem cie bo ja rowniez robie to dla siebie bo lubie :) Jak ktos cos zobaczy i sie spodoba to cieszy podwojnie. Wychodzi na to,ze teraz moja kolej Material z 4 meczy.Ostatnio nic nie nagrywalem a szkoda bo troche tego bylo. :/ Wracajac do m4 to ta bron naprawde jest zlagowana albo moj model sie popsul.Za kazdym razem przyciskow uzywam tak samo a bron strzela jak chce.Dobrze,ze zadanie mam juz wykonane i nie musze juz nia grac :D Edytowane 4 Wrzesień 2014 przez Okulista 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaKKo 62 Napisano 5 Wrzesień 2014 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 7 Wrzesień 2014 (edytowane) Edytowane 7 Wrzesień 2014 przez PLasgoogle 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaKKo 62 Napisano 7 Wrzesień 2014 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 9 Wrzesień 2014 Kilka ujęć z rozgrywek z RFB w dłoniach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielbas 17 Napisano 10 Wrzesień 2014 Generalnie DMRy w tej grze to jakieś totalne nieporozumienie. A ta konkretna giwera to jakoś strasznie dziwnie kopie jak by w dół? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 10 Wrzesień 2014 Generalnie DMRy w tej grze to jakieś totalne nieporozumienie. A ta konkretna giwera to jakoś strasznie dziwnie kopie jak by w dół? Mam już blisko 9000 killi na RFB i stwierdzam, że jest bardzo fajną bronią. Co do kopania to raczej rwie do góry.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaKKo 62 Napisano 13 Wrzesień 2014 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 17 Wrzesień 2014 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freesssbee 188 Napisano 19 Wrzesień 2014 (edytowane) Rafał, wrzucaj też na fejsa pls :) Edytowane 19 Wrzesień 2014 przez freesssbee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 19 Wrzesień 2014 Na grupę loL'a? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaKKo 62 Napisano 19 Wrzesień 2014 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freesssbee 188 Napisano 22 Wrzesień 2014 (edytowane) Edytowane 22 Wrzesień 2014 przez freesssbee 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 22 Wrzesień 2014 Ja niebawem postaram się zmontować jakiś filmik z RFB.. bowiem jeszcze kilka kili i będzie 10,000 gwiazdek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 22 Wrzesień 2014 Jestes pewiem ze 10000 gwiazdek = 1000000 killi z rfb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 22 Wrzesień 2014 Prawilnie.No camper :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freesssbee 188 Napisano 22 Wrzesień 2014 fenks, generalnie wiekszosc starych akcji sprzed paczy :] Jestes pewiem ze 10000 gwiazdek = 1000000 killi z rfb haha ta.. no ale respekt za granie tym gównem :) ledwie wbilem 500 kili i koncze z DMRami.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 22 Wrzesień 2014 haha ta.. no ale respekt za granie tym gównem :) ledwie wbilem 500 kili i koncze z DMRami.. Faktycznie trochę mi się myśli pokiełbasiły.. Miało być 100 gwiazdek czyli 10,000 killi.. ^_^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 25 Wrzesień 2014 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 27 Wrzesień 2014 Obecnie trwa jeszcze przetwarzanie filmu przez serwis więc dostępna jest tylko rozdzielczość 360p. Zapraszam do oglądania. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 27 Wrzesień 2014 Spoko film,łapa w górę,nie jestem specem od karabinów wyborowych w BF4,ale wydaje mi sie że dobry tez jest ten scar,dobry model odrzutu i krótkie przeładowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojti99 23 Napisano 28 Wrzesień 2014 Moje najciekawsze akcje z pierwszych godzin z BF4. Wiem, wiem trochę za dużo strącania helek z RPG'a :p https://www.youtube.com/watch?v=94uIvp42MwI 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 28 Wrzesień 2014 dobre akcje. oby tak dalej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freesssbee 188 Napisano 1 Październik 2014 za duzo RPG? nigdy mało takich akcji. Dopasowac predkosc i tor pocisku do pojazdu w ruchu - trzeba skila bo masz tylko 1 pocisk ;] GG & BigUp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okulista 69 Napisano 2 Październik 2014 (edytowane) Rozumiem Okoni to ale ciskać w typów i nic z tego nie mieć a za chwile zginać w dziwny sposób ( ściany ) mija się z celem.Gra ma sprawiać przyjemność a Bf4 takiej przyjemności na ps4 mi już nie daje.Czas chyba wrócić na pc i tam troche popykać w BF3.Przepraszam ze tak jęczę haha ale naprawdę mam wkurw Edit: Jodzio niestety ale ta siedziba mieści się w Galway ;) Edytowane 2 Październik 2014 przez Okulista Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach