MAG 14 Napisano 30 Październik 2014 (edytowane) http://youtu.be/l-6Owaraowc Jak tu się nie denerwować ?! Edytowane 30 Październik 2014 przez MAG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 30 Październik 2014 (edytowane) @MAG - w BF3 to jeszcze bym zrozumiał - po prostu koleś zawalił gruz z kamienicy. Z tego co wiem w BF4 tego nie ma (za to jest genialne Levolution), ale może na mapach z DU jest. Edytowane 30 Październik 2014 przez The_Siemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAG 14 Napisano 30 Październik 2014 @MAG - w BF3 to jeszcze bym zrozumiał - po prostu koleś zawalił gruz z kamienicy. Z tego co wiem w BF4 tego nie ma (za to jest genialne Levolution), ale może na mapach z DU jest. Wiem, że gruz może zabić, ale nie byłem na chodniku, tylko na ulicy, schowany za samochodem. Z tego co pamiętam , to nie było takiego zasięgu, żeby kogoś sięgnął na ulicy zwalający się gruz. Być może się mylę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 30 Październik 2014 To byla kara za kampienie z aws :p 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 30 Październik 2014 (edytowane) W BF4 cały czas, choć już sporadycznie, zdarzają się błędy z killkamem. Na ps3 raz na jakiś czas mam akcję że padam od jakiegoś niewidzialnego pocisku , a na killkamie widzę gościa który na drugim końcu mapy łódką na ryby wypłynął. Edytowane 30 Październik 2014 przez okoni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kabotyn 213 Napisano 30 Październik 2014 W koncu youtube udostpenia 60fps na swojej platformie. Patrz Okoni, jak to ladnie wyglada na next-gen'ach. Wklejam pierwszy lepszy gameplay z 60fps'ami. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 31 Październik 2014 (edytowane) Pozwoliłem sobie przetestować te 60FPS'ów i oto efekt. Materiał oryginalnie nagrany w 720p60 wyrenderowany na 1080p60. Ciekawe jest to,że filmu nie można wyświetlić na np.Mozilla Firefox w rozdzielczościach 720p/1080p w 30kl/s. https://www.youtube.com/watch?v=pm6JUz9ZEEk Edytowane 31 Październik 2014 przez PLasgoogle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAG 14 Napisano 1 Listopad 2014 http://youtu.be/WjxpMH9suZ4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 1 Listopad 2014 http://youtu.be/WjxpMH9suZ4Mav pewnie zdetonowal jakis ladunek ktory gdzieś kolo ciebie leżał (c4, slam itp) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naruto_Uzumaki 93 Napisano 1 Listopad 2014 Jak zwrócimy uwagę na mini mapę to można dostrzec oznaczony ładunek,dokładnie w miejscu w którym stoi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAG 14 Napisano 1 Listopad 2014 (edytowane) Nie wiedziałem, że takie rzeczy można robić tym ustrojstwem. Nigdy z tego nie korzystałem. Edytowane 1 Listopad 2014 przez MAG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 1 Listopad 2014 mój debiut reżyserski ;) 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BUTCHER991 10 Napisano 1 Listopad 2014 mój debiut reżyserski ;) Nożownik! :) Fajny filmik. Daje like na zachętę. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naruto_Uzumaki 93 Napisano 1 Listopad 2014 (edytowane) Lubię kosy, ale ostatnio naszło mnie na co innego. Edytowane 1 Listopad 2014 przez Naruto_Uzumaki 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 1 Listopad 2014 muzyka idealnie dobrana :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 1 Listopad 2014 Dżizus, skąd biorą się tak ślepi przeciwnicy ;) , wiem, że tak nie jest, ale czasami wygląda jak ustawka , daj namiar na serwa lol :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lijon 74 Napisano 2 Listopad 2014 Tam takie :) 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kabotyn 213 Napisano 3 Listopad 2014 (edytowane) Pozwoliłem sobie przetestować te 60FPS'ów i oto efekt. Materiał oryginalnie nagrany w 720p60 wyrenderowany na 1080p60. Ciekawe jest to,że filmu nie można wyświetlić na np.Mozilla Firefox w rozdzielczościach 720p/1080p w 30kl/s. https://www.youtube.com/watch?v=pm6JUz9ZEEk Teraz juz mozna na Firefox, tyle ze w 30fps'ach. Ja tam piepsze te 60 fps'ow. Ostatnio renderowalem 1 minute, w 60fps oraz 1080p- zajelo mi to 25 minut! WTF!? :) Wrzucilem na tube 5 minutowy kawalek gameplay'u w 60fps, ale nic nie renderowalem. Plik zrodlowy bezposrednio zupload'owalem na Youtube. Sami ocencie, jak to wyglada. Edytowane 3 Listopad 2014 przez kabotyn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Viarus 42 Napisano 4 Listopad 2014 Wreszcie jest blacha za moj ulubiony pojazd w tej grze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OLIMP 8 Napisano 4 Listopad 2014 Ogolnie to nie jestem w stanie zrozumiec dlaczego DICE zrezygnowalo ze zlotych blach za 100 service star.Byly swietne a i trzeba bylo sie napracowac zeby taka zdobyc zwlaszcza w pojazdach.Szkoda bo jednak zawsze dla niektorych to byl dodatkowy smaczek i cel w tej grze,juz nie wspomne o tych co lubia wbijac kosy:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Viarus 42 Napisano 4 Listopad 2014 No te niesmiertelniki w porownaniu do bf3 to jakas kupa jest W BF3 mogles sobie ustawic, ile miales zabitych dana bronia, danym pojazdem, dana grupa pojazdow, mogles jakos siebie przedstawic, a tutaj jest to zepchniete na dalszy plan. Porazka :< 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kabotyn 213 Napisano 12 Listopad 2014 (edytowane) Czy widzicie 60fps na klipie Miszykiszki? Ja kompletnie tego nie widze. koles spie%szyl sprawe przy renderowaniu. Dla prownania daje klip Kromi Chleba. No, po prostu niebo a ziemia! :) Miszykiszka KromkaChleba Edytowane 12 Listopad 2014 przez kabotyn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 13 Listopad 2014 Według mnie sprawa u miszykiszki polega na tym,że (domyślam sie że nagrywał i renderował w 4k60).Ja niektóre filmy nagrywam w 1080p30 i renderuje do 4k30 tylko po to,żeby "oszukać" system YT i dostać wyższy bitrate,niestety YT ma duże problemy z wyświetlaniem filmów 4k i prawdopodobnie w tym tkwi problem.Niestety,trzeba wybrać,albo lepszy obraz albo lepsza płynność,niestety nie można mieć wszystkiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 15 Listopad 2014 później dodam część drugą :) ps. w 2:00 małe lagi były ... 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 15 Listopad 2014 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach