Skocz do zawartości
PLasgoogle

Screenshoty&Video

Rekomendowane odpowiedzi

Fajnie fajnie :) Jest jakas szansa aby poogarniac z wami? Ostatnio wywalilem wszystkich znajomych z,ktorymi juz nie gralem a teraz niestety musze sam z debilami cisnac :/ Mowie tutaj o pograniu od czasu do czasu bo na klany badz plutony jestem juz za stary :) 

Edytowane przez Okulista

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie fajnie :) Jest jakas szansa aby poogarniac z wami? Ostatnio wywalilem wszystkich znajomych z,ktorymi juz nie gralem a teraz niestety musze sam z debilami cisnac :/ Mowie tutaj o pograniu od czasu do czasu bo na klany badz plutony jestem juz za stary :)

Zawsze jest szansa - dodaj mnie do znajomych na PSN. 

A co do wieku, to nie wiesz jakie z nas dziadki :)

Edytowane przez jaKKo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ladnie Byku, no to ja odbijam pilke. Moze akcja jakas wybitna nie jest, ale "kampiszony" dostaly za swoje. :)

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,sam musiałem zrobić sobie tabelkę i inne bajery i trochę czasu zeszło ale mam.Bulldog.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze jeden strzał w głowę z UNICA 6 i będę miał dostęp do deagla.Próbowałem dzisiaj to zrobić,ale nie udało się w głowę.

Edytowane przez PLasgoogle
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakaz wstępu na serwer hehe też często tak mam jak jadę z kolesiami jak rolnik z sianem :D

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reset serwerow i dalej takie jazdy.Myslalem,ze chociaz przez pierwsze kilka dni bedzie sie dobrze gralo.Tej grze raczej nic juz nie pomoze.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie akcje jak ta w/w są nagminne ale nic nie poradzisz :( na filmiku przeciwnik chociaż się ruszał więc można obarczać winą laga. A jak koleć jest skampiony ja podchodzę i ładuje w typa 2 magazynie z M-TAR poczytać Kacper się odwraca i z reda jednym strzałem mnie kładzie. A system wyświetla 100HP.

Cieszę się, że hardline też jest tak zjeb**ny i wielu ludzi go w ogóle nie kupi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kazdy by latal z taka snajperka jakby byla ona normalnie do odblokowania. Tak samo z usasem z odlamkami, albo granatnikiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi