BUTCHER991 10 Napisano 16 Listopad 2014 Widzę, że większość tutejszych filmików jest z Battlefielda 4. :) Dla odmiany wrzucę coś z COD ADVANCED WARFARE https://www.youtube.com/watch?v=s1-_dSDbvF0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 16 Listopad 2014 to chyba normalne, ze w dziale battlefield są filmiki z BF? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BUTCHER991 10 Napisano 16 Listopad 2014 to chyba normalne, ze w dziale battlefield są filmiki z BF? Rzeczywiście. Zasugerowałem się pierwszym postem, a nie zwróciłem uwagi na to,w jakim dziale jest temat. Wybaczcie. :) BF na ps3 mam już ograne ale chce na najbliższych tygodniach nabyć również na ps4, więc może coś nagram i wrzucę od siebie. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielbas 17 Napisano 16 Listopad 2014 Nie dość, ze mylisz działy to jeszcze pokazujesz filmik w którym lamisz używając cały czas glitcha. Brawo! 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BUTCHER991 10 Napisano 16 Listopad 2014 Film został usunięty, wiec koniec tematu. Miłego dnia. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lijon 74 Napisano 16 Listopad 2014 Nowy mix. RPG FTW :) 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 16 Listopad 2014 Akcja z c4 konkretna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 17 Listopad 2014 Jeszcze chyba nic nie wrzucałem (tutaj pozdrowienia dla mojego skilla w obsługiwaniu opcji Share) to dam dwa krótkie:Zespół niespokojnych nóg MAV <3 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 17 Listopad 2014 Szkoda ze mav nie zniszczył czolgu na minach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 17 Listopad 2014 Też żałowałem i chyba z 30 razy to oglądałem, żeby sprawdzić czy za późno zdetonowałem miny, czy może czołg był o jakiś metr za daleko od min. Goście zdziwiliby się niewąsko ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 17 Listopad 2014 Jakbys ich zniszczyl mavem to pozniej pisaliby po forach internetowych ze gra jest zbugowana bo mav ich rozwalił. .. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 17 Listopad 2014 Dodaj sobie "Lubię to!" obok, bo się wyklikałem z dziennego limitu na wszystkie posty Okonia ;) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 23 Listopad 2014 Skleiłem coś dziś z nudów, więc zapraszam do oglądania :) 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 23 Listopad 2014 Nwm dlaczego,ale nie mogę wyświetlić Twojego filmu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 23 Listopad 2014 na telefonie czy komputerze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 23 Listopad 2014 Na komórce na app YouTube,a to dziwne bo mogę wyświetlać filmy z utworami bez licencji itd. nawet nie wyskakuje żaden powód tylko informacja że nie można odtworzyć video. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 23 Listopad 2014 (edytowane) No właśnie już mi kolega zgłaszał ten problem ale nie wiem czy to od yt czy wina tego, że wysłałem bezpośrednio z Pski na yt. Nie wiem nie znam się za bardzo na tym. Może się okaże, że tylko ja jako na moim koncie mogę go oglądać? Jeżeli ktoś może to niech da mi znać czy on może otworzyć na telefonie czy komputerze... Edytowane 23 Listopad 2014 przez matispidi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 24 Listopad 2014 Jeśli mówisz o tym filmiku 4 posty wyżej to działa mi normalnie :) i na telefonie i tablecie.. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 24 Listopad 2014 Ja jestem chętny na dziś, zmotać się pod wieczór Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 24 Listopad 2014 Na komputerze normalnie odtworzyłem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 24 Listopad 2014 Te wszystkie zadania z programu Phantom są na battlelog'u?Obczaje sobie i zrobię. :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 27 Listopad 2014 A Vipera ściągam o tak :whistling: Famas ma wygar, nie ma to tamto ;) Cóż za zbieg okoliczności, nieźle mnie ubawił :D https://www.youtube.com/watch?v=V2S6mmcci1w 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 27 Listopad 2014 Tomaszu, Wielki Brat jest pod wrażeniem, możesz wziąć łyka Szery :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 4 Grudzień 2014 Camper Mission :P 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ultern 30 Napisano 5 Grudzień 2014 Mój pierwszy montage z bfa. Nie bądzcie zbyt krytyczni :D! 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach