PiPoL 189 Napisano 30 Październik 2014 A nie lepiej kupić w Tesco za 199... No chyba że ktoś ma daleko, no to co innego.Skąd wiesz, że w Tesco będzie CoD w tej cenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radothan 1 Napisano 30 Październik 2014 Ja zamówiłem z komputronika, pisałem do nich i day zero ma być na poniedziałek (199 zł) natomiast zwykła (195 zł) http://www.komputronik.pl/product/240485/Elektronika/Strefa_Gier/Call_of_Duty_Advanced_Warfare_Day_Zero_PS4_.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferdas_mufc 9 Napisano 30 Październik 2014 Ja zamówiłem z komputronika, pisałem do nich i day zero ma być na poniedziałek (199 zł) natomiast zwykła (195 zł) http://www.komputronik.pl/product/240485/Elektronika/Strefa_Gier/Call_of_Duty_Advanced_Warfare_Day_Zero_PS4_.html to chyba najtansza cena w sieci, szkoda ze wczesniej tego nie wiedzialem, bylem wczoraj wymienic gry , to sprzedalbym od razu sleeping dogs za 110 i brakowało by mi tylko 100 do tego, a tak pewnie pojade sprzedac Sleeping i tam juz kupie Coda za 230... 15 zł drożej ale jednak (licze z przesylka) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emtek 134 Napisano 30 Październik 2014 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 30 Październik 2014 Jedno trzeba przyznać Acti - trailery robią naprawdę niezłe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg5frankie 13 Napisano 30 Październik 2014 http://www.youtube.com/watch?v=C27wAOdrWnM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 30 Październik 2014 Coraz gorzej z odsłony na odsłonę, żałosnego ghosta raczej nie ,,przebije'', ale i tak prezentuje się biednie. Czekam na coda od Treyarch, oni mogą upichcić coś ciekawego (zombie mode ;) ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryzyt 3 Napisano 30 Październik 2014 Można już pobierać gre jeśli ktoś kupił w PS Store :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_bba 41 Napisano 30 Październik 2014 złożyłem preorder w komputronik, super cena, umawiamy się w poniedziałek wieczorkiem na wspólne pykanko>? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryzyt 3 Napisano 30 Październik 2014 Ostatni headset mi popękał a nowy będzie wysłany na premierę to będzie 4 listopada. Zanim dopłynie do mnie z ameryki to będą święta. Jak lubisz grać po cichu to chętnie pogram w poniedziałek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dranz! 47 Napisano 30 Październik 2014 (edytowane) Oglądajcie zanim zniknie :) https://www.youtube.com/watch?v=z-aTbJ01tig Jeszcze jakiś porządny gameplay z tego trybu i zamawiam swoją kopię Edytowane 30 Październik 2014 przez Dranz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spike1314 47 Napisano 30 Październik 2014 Można już pobierać gre jeśli ktoś kupił w PS Store :) A czy jesteś w stanie sprawdzić, że wersję cyfrową można pobrać zarówno na PS3 jak i na PS4? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryzyt 3 Napisano 30 Październik 2014 Siostrzenicy dałem ps3 i nie jestem w stanie sprawdzić. Z własnej opinii, sądzę, że jest to niemożliwe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spike1314 47 Napisano 30 Październik 2014 (edytowane) No właśnie było głośno, że kupując wersję cyfrową PS3 można pobrać też na PS4 - mam obie konsole i właśnie tak chciałbym zrobić ale niestety nigdzie takiej informacji nie ma w PSS. Edit: znalazłem coś takiego: http://www.callofduty.com/advancedwarfare/free-upgrade wynika z tego że kupując na PS3 będzie można pobrać na PS4 i grać na obu konsolach (ciekawe czy będzie działać na 2 x PS3 i PS4) chętnie sprawdzę ale.... ten gó...y PSS na PS3 NIE DZIAŁA - wiesza konsolę za każdym razem. Edytowane 30 Październik 2014 przez spike1314 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryzyt 3 Napisano 30 Październik 2014 (edytowane) Musisz wziąć pod uwagę, że to jest upgrade i że jedna wersję możesz przenieść na next geny. Jedna wersja będzie tylko hulać :) Edytowane 30 Październik 2014 przez Bryzyt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spike1314 47 Napisano 30 Październik 2014 Musisz wziąć pod uwagę, że to jest upgrade i że jedna wersję możesz przenieść na next geny. Jedna wersja będzie tylko hulać :) Z poniższego wynika że nie - będzie działać na obu - co prawda ja chcę na 2 PS3 / 1 PS4 ale może tak też się da Q. When I download the free Call of Duty: Advanced Warfare Digital Base Game for PlayStation®4, will I still be able to play it on PlayStation®3?A. Yes. Your Sony Entertainment Network Account (PSN ID) will retain licenses for both consoles. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okulista 69 Napisano 31 Październik 2014 Z niedzieli na poniedziałek trochę się postrzela.Niestety powrót do pracy w poniedziałek po długim chorobowym akurat w ten dzień :) Tak jak ktoś wcześniej napisał,Ghosta pod względem lipy raczej nic już nie przebije.Ta cześć przypomina mi Titanfall a Titanfall przypadł mi do gustu i to bardzo.Zamówione mam day zero editiion. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZJAVA 13 Napisano 31 Październik 2014 Skąd wiesz, że w Tesco będzie CoD w tej cenie?Wszystko jest w najnowszej gazetce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 31 Październik 2014 (edytowane) Wszystko jest w najnowszej gazetce.No właśnie w gazetce nic nie widzę, a na stronie Tesco są wersje PC, PS3 i X360. Edytowane 31 Październik 2014 przez PiPoL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rockyzib 4 Napisano 31 Październik 2014 No właśnie w gazetce nic nie widzę, a na stronie Tesco są wersje PC, PS3 i X360. http://www.tesco.pl/promocje/gazetki/36-katalog-zabawki/warszawa-ul-gorczewska-218/swf#/14 do oferty na PCta jest dopisane drobnym maczkiem ps4 - 195 zeta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 31 Październik 2014 (edytowane) Witam was. Zagralem juz w coda na ps3 i nie chodzi mi tutaj juz o sama grafike ale ta gra wyglada jak CRysis 3. Nie podoba mi sie to skakanie wysoko. 4 ostatnie scorestreaks sa dosyc mocne a kazdy z nich moze zostac ulepszony o 3 modyfikacje ktore podnosza prog punktow. Jednym zdaniem, ja jako fan CODa jestem zawiedziony. Prosze sobie wpisac na YT: "#PS3Gamer" macie tam filmy z AW. Dzis nagram jeszcze pistolety i dzikie karty. Edytowane 31 Październik 2014 przez cykor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 31 Październik 2014 Czy multii jest bardziej w stylu Black Ops(ostatni dobry Cod on line)? Czy Black Ops2 lub Ghost? Pytanie do tych co GRALI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 31 Październik 2014 Czy multii jest bardziej w stylu Black Ops(ostatni dobry Cod on line)? Czy Black Ops2 lub Ghost? Pytanie do tych co GRALI. Zobacz sobie tą grafikę: http://www.youtube.com/channel/UCgw9s-vQWFgTy7Erc5D4DOA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 31 Październik 2014 Zobacz sobie tą grafikę: http://www.youtube.com/channel/UCgw9s-vQWFgTy7Erc5D4DOA Nie masz całego meczu? Mam nadzieję na gameplay podobny do Black Ops bo chętnie bym pograł dłużej w Cod niż 2 tygodnie :unsure: . Ostatnie 3 Cody dla mnie to tragedia w multii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 31 Październik 2014 Na twitchu jest już pełno streamów ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach