can5ona 5 Napisano 1 Listopad 2014 Wiesz jak ktoś kupuję coda tylko dla singla to nie warto dawać 200 zł. Ja kupuje dla multi w które będę grał przez rok więc trochę inaczej patrzę na te 200 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 1 Listopad 2014 Nie lubię multi w cod. Gdyby kampanii starczyło na te 15h to wtedy tak ale jak jest poniżej 10h to za mało jak na taka cenę :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 1 Listopad 2014 W Codzie nigdy nie było więcej niż te 6-7h kampanii grając na najwyższym poziomie trudności :P To już jest maks i nie wiem jak trzeba grać żeby wyszło ci 12 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartasblack 29 Napisano 1 Listopad 2014 Nie lubię multi w cod. Gdyby kampanii starczyło na te 15h to wtedy tak ale jak jest poniżej 10h to za mało jak na taka cenę :/Może najlepiej żeby gra kosztowała 30 zł i była na 50h?Nie lubisz multi to nie kupuj gry stworzonej dla multi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 1 Listopad 2014 Ja nie marudzę że gry kosztują 200-250 bo kupuje większość na premierę i niektóre za więcej niż 300 z sezon passem. Ale nie pierdziel że za 200zł kampania na 6h jest ok. Pod multi to jest destiny. W cod singiel również jest dobry tylko masakrycznie krótki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAG 14 Napisano 1 Listopad 2014 (edytowane) Nie lubię multi w cod. Gdyby kampanii starczyło na te 15h to wtedy tak ale jak jest poniżej 10h to za mało jak na taka cenę :/ Kup za 200 zł, przejdż kampanie , a potem sprzedaj za 170,180 zł. Kampania będzie Cię kosztowała około 30 zł. Edytowane 1 Listopad 2014 przez MAG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryzyt 3 Napisano 1 Listopad 2014 Jest jakiś sposób na odpalenie chociażby kampanii na wersję cyfrową przed premierą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 1 Listopad 2014 Jak to jest z kupnem na obie konsolki? Można jakoś kupić to na ps3 i grać na obu konsolach (ps3+ps4) ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okulista 69 Napisano 1 Listopad 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 1 Listopad 2014 Jak to jest z kupnem na obie konsolki? Można jakoś kupić to na ps3 i grać na obu konsolach (ps3+ps4) ?? Tak, jak zawsze w przypadku cross buy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 1 Listopad 2014 Hmm jetpacki,skakanie, perk na niewidzialność też tam jest ? Pamiętacie multi z Crysis 3 , jest martwe jak mój prapradziadek. Dla mnie było niegrywalne.Mam wrażenie że mogą się przejechać ale to CoD więc sam mam wszystkie części oprócz Ghosta a AW też pominę raczej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dext3rr 47 Napisano 1 Listopad 2014 Nie ma co porównywać multi z Crysisa do CoD'a. Ja się ostatnio dobrze bawiłem przy pierwszym Modern Warfare. Edycja Day Zero zamówiona, ale i tak się pewnie rozczaruje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_bba 41 Napisano 1 Listopad 2014 nie graliście a narzekacie, COD to COD dynamika i tyle jak ktoś lubi to kupi, ja lubie takie zadymy i chętnie w to zagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 1 Listopad 2014 Kolega wlasnie zaczal pobierac CODa z store na ps3. Bedzie mogl grac po pobraniu ? Skonczy pobierac okolo 2 w nocy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spike1314 47 Napisano 1 Listopad 2014 Ja też pobieram na razie na PS3 - później spróbuję zgodnie z tym co obiecywali na PS4 - ciekawe, że wersja na PS3 ma 14GB a PS4 - 40 GB !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chazy_Chaz 133 Napisano 1 Listopad 2014 gre dzis dostalemwyglada dosc ladnie 2x lepiej niz duchygralem jedna misje jak narazie dosc ciekawie chodz wiadome ze to COD :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 1 Listopad 2014 (edytowane) Kurczę tak sie zastanawiam czy tej produkcji uda sie wystartować bez problemów,daje drugą szanse CoD'owi i mam nadzieje że nie pożałuje.Generalnie nie przywiązuje dużej wagi do tych nowych bajerow bo z doświadczenia wiem że i tak mapy w trybie MP są jednym z najważniejszych czynników wpływających na fun czerpany z gry.Więc pytanie do tych co już grają:Jak mapy?Bo jedną już widziałem i sie przestraszyłem bo jest okropnie zła,nazywała sie chyba "Riot". Edytowane 1 Listopad 2014 przez PLasgoogle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg5frankie 13 Napisano 1 Listopad 2014 jeżeli ktoś byłby tak miły i udostępnił grę w remote play tak na 5-10 min, to bardzo bym prosił… mam mieszane uczucia i chciałbym zobaczyć w akcji… po kilku minutach już w wiesz czy chcesz dany tytuł czy nie... PSN id: pg5frankie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Graczdari 21 Napisano 1 Listopad 2014 Macie filmiki zanim je usuną - jedna misja w dwóch partach z CoD: AW na PS4. Wersja sklepowa 1.01, nagrywane bezpośrednio przez PS4. SINGLE PLAYER - SPOILER ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okulista 69 Napisano 1 Listopad 2014 Kurczę tak sie zastanawiam czy tej produkcji uda sie wystartować bez problemów,daje drugą szanse CoD'owi i mam nadzieje że nie pożałuje.Generalnie nie przywiązuje dużej wagi do tych nowych bajerow bo z doświadczenia wiem że i tak mapy w trybie MP są jednym z najważniejszych czynników wpływających na fun czerpany z gry.Więc pytanie do tych co już grają:Jak mapy?Bo jedną już widziałem i sie przestraszyłem bo jest okropnie zła,nazywała sie chyba "Riot". Oglądałem kilka streamow i muszę przyznać ze mapy są dobre.Napewno lepsze od ghosta.Ghost to najgorsze scierwo jakie mogło wyjść pod znakiem Call of Duty.Wiem co mowie bo gram w cody od części pierwszej (pisze o pierwszej czesci na pc).Ta gra bardziej mi przypomina klopsa z dodatkami.Oby tylko nie powtórzyła się sytuacja gdzie wstawili pomoc połączenia dla tych co maja słabe łącze (jakoś to się nazywało,nie pamiętam ale wiem ze było o tym głośno).Każdy chyba pamięta jak ludzie z dobrym łączem zostali ukarani.Trzymam kciuki i z niedzieli na poniedziałek odbieram swoja kopie. @up Nie rozumiem jak ktoś moze oglądać materiał z singla aby popsuć sobie grę :) Tym bardziej cod gdzie kampania trwa z 8 godz (veteran) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chazy_Chaz 133 Napisano 1 Listopad 2014 zrobilem troche fotek jak gra sie prezentuje https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1066256190056974.1073741829.209548922394376 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okulista 69 Napisano 2 Listopad 2014 (edytowane) Z tego co widziałem to są tryby classic gdzie gramy bez szkieletu.Fajnie ze dali nam wybór i każdy będzie grał to co lubi Edytowane 2 Listopad 2014 przez Okulista Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_bba 41 Napisano 2 Listopad 2014 zrobilem troche fotek jak gra sie prezentuje https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1066256190056974.1073741829.209548922394376 Gdzie dorwales gre? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 2 Listopad 2014 (edytowane) Co będzie w sezon passie? Mapy do multi? Jaka jest cena samego seson passa? Edytowane 2 Listopad 2014 przez helganin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Graczdari 21 Napisano 2 Listopad 2014 Filmik z trybu przetrwania mojego autorstwa: (Wiem - lamie :P ) 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach