piernik 60 Napisano 12 Czerwiec 2014 Wygląda dobrze ale to jeszcze nie nowa generacja, to po prostu Ubi które podrasowało silnik. Zreszta abstrahując od grafiki to będzie chyba takie drugie AC II i chyba warto będzie w to zagrać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blik 22 Napisano 12 Czerwiec 2014 Czekałem na to odkąd ogrywałem oba dodatki do ACII, aż się prosiło aby inny gracz sterował postaciami, które czasem pomagały nam w niektórych misjach.Jaram się jak przy pierwszym AC. I oby Ubi wypuścił jedną (maks dwie....) edycje kolenkcjonerskie abym nie musiał się głowić, którą mam kupić :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 12 Czerwiec 2014 Oby ubi nie skopał grafiki jak z watch dogs-em a o resztę bym się nie martwił. Na obecną chwilę biorę na premierę bo te gameplay-e zachwycają mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 13 Czerwiec 2014 Oby ubi nie skopał grafiki jak z watch dogs-em a o resztę bym się nie martwił. Na obecną chwilę biorę na premierę bo te gameplay-e zachwycają mnie A to nie ma byc tylko na ps4, one i pc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KIELiCH 2 Napisano 14 Czerwiec 2014 Ma być. Na pastgeny robią chyba jakiegoś innego AC ale nie znam szczegółów. Jestem spokojny o ten szpil. Wygląda na prawdę dobrze i ta architektura. . Przypomniał mi się klimat Akki z AC1 :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 16 Czerwiec 2014 oprócz U4, TR2 i LBP3 jak dla mnie nominacja do absolutnego Top 4-5 tego roku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 18 Czerwiec 2014 (edytowane) http://gamingbolt.com/assassins-creed-unity-is-targetting-1080p60fps-on-ps4-and-xbox-one 1080p/60fps, będzie ciekawe . Ciekawe czy się im uda. Liczę na to :thumbsup: Edytowane 18 Czerwiec 2014 przez Malibu19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 18 Czerwiec 2014 1080p/60fps, będzie ciekawe . Ciekawe czy się im uda. Liczę na to :thumbsup: yyy no ale to wiadomo od dawna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 25 Czerwiec 2014 Eurogamer przeprowadził testy gamepleju z tegorochnych targów E3. Podobno Assassyn był puszczany na kompie o specyfikacji zbliżonej do Xboxa. Płynność waha się pomiędzy 20-50 fps. http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-does-assassins-creed-unit-feel-like-a-generational-leap Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 14 Lipiec 2014 (edytowane) Edytowane 14 Lipiec 2014 przez kloose Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 15 Lipiec 2014 Rewolucja francuska, świetny temat, za który w końcu ktoś się zabrał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rtuber 12 Napisano 16 Lipiec 2014 Również jestem ciekaw nowej produkcji od Ubi. O grafikę się nie obawiam, bardziej interesuje mnie gameplay. Przeszedłem wszystkie części z narzeczoną i chwalimy sobie każdą część. Po Black Flag interesuje mnie co wprowadzą wzamian pływania Kawką, jak by nie patrzyć był to bardzo dobry motyw ( połączenie przemieszczania + walka na morzu ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r0oFie 11 Napisano 16 Lipiec 2014 Ja mam nadzieję, że walk na morzu będzie jak najmniej albo najlepiej wcale (w co ja wierzę). Ponoć ma zostać usprawniony system skradania co uważam za duży plus bo w poprzednich częściach ten element był strasznie uciążliwy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
minusjeden 6 Napisano 20 Lipiec 2014 Grze o charakterze skradankowym brakuje skradania:P mam nadzieję, że ten AC będzie miał bardziej rozbudowany gameplay. Zapowiedzi są kozackie:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 20 Lipiec 2014 Po Black Flag interesuje mnie co wprowadzą wzamian pływania Kawką, jak by nie patrzyć był to bardzo dobry motyw ( połączenie przemieszczania + walka na morzu ). nie wiem skąd wytrzasnąłeś pomysł na statki, ale ta część ma być jak Brotherhood, nie jak black flag ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 20 Lipiec 2014 nie wiem skąd wytrzasnąłeś pomysł na statki, ale ta część ma być jak Brotherhood, nie jak black flag ... Z tego co mi się wydaje to jemu chodziło o to, że w Black Flag pływanie było sposobem na przemieszczanie się między miejscówkami. I tutaj koledze pewnie chodziło czy będzie opcja przemieszczania się po całej mapie np konno lub coś podobnego. Ja już się nie mogę doczekać 2 połowy roku, zaczynając od Września :) Świetne gry się zapowiadają w tym właśnie Unity. Mam nadzieję, że z czasem dostaniemy więcej filmików :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rtuber 12 Napisano 21 Lipiec 2014 #Malakay, dokładnie tak jak pisze kolega : Z tego co mi się wydaje to jemu chodziło o to, że w Black Flag pływanie było sposobem na przemieszczanie się między miejscówkami. I tutaj koledze pewnie chodziło czy będzie opcja przemieszczania się po całej mapie np konno lub coś podobnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 21 Lipiec 2014 w AC2e przemieszczanie było koniem, i było to na zasadzie mini trasy, w brotherhood nie było bo akcja tylko w Rzymie, w Revelation równiez konstantynopol i tylko przewywnikowe podróże orkętem, ... stawiał bym na konia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 30 Lipiec 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 30 Lipiec 2014 Ta gra wcale nie bedzie tak wygladac graficznie pewnie tak samo jak black flag to Ubisoft. ale przyznac trzeba ze trailery im wychodza zajebiscie ale rzeczywistosc jest inna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 30 Lipiec 2014 Ta gra wcale nie bedzie tak wygladac graficznie pewnie tak samo jak black flag to Ubisoft. ale przyznac trzeba ze trailery im wychodza zajebiscie ale rzeczywistosc jest inna Unity wychodzi tylko na next-geny, więc może nie będzie kolejnego Patch_Psy ;) A Black Flag jest całkiem ładny - ale kwestia gustu oczywiście... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 30 Lipiec 2014 Ale to Ubisoft to mistrzowe manipulacji :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 30 Lipiec 2014 Przecież to CGI, więc nikt normalny nie będzie się tym sugerował patrząc na finalny produkt. Nie licząc Watch_Dogs, to cała reszta gier Ubi nie odbiega znacząco od standardów tej branży. Każdy trochę tu, trochę tam podkoloryzuje. Mistrzem manipulacji to może być Imperator Palpatine. Zwiastun mega. Kocham muzę Woodkida :) Oby podobny klimat został zachowany w grze. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 7 Sierpień 2014 Ta gra wcale nie bedzie tak wygladac graficznie pewnie tak samo jak black flag to Ubisoft. ...... Skad to wiesz ? rozumiem, że PS4 masz 3 lata i kupe doświadczenia w tym temacie. Jak dla mnie to piszesz to co Ci się wydaje. Wkurza mnie takie coś. Nie wiesz, ale stawiasz twierdzącą tezę. Unity wychodzi tylko na next-geny, więc może nie będzie kolejnego Patch_Psy ;) A Black Flag jest całkiem ładny - ale kwestia gustu oczywiście... Black Flag wyglądał mega fajnie jak na AC. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dable 16 Napisano 7 Sierpień 2014 Skad to wiesz ? rozumiem, że PS4 masz 3 lata i kupe doświadczenia w tym temacie. Jak dla mnie to piszesz to co Ci się wydaje. Wkurza mnie takie coś. Nie wiesz, ale stawiasz twierdzącą tezę. To jedyne wyjaśnienie :D 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach