emtek 134 Napisano 12 Sierpień 2014 https://www.youtube.com/watch?v=DBROw1Ft-Xs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 12 Sierpień 2014 ...czy ktoś planuje preorder i zakładanie 4 osobowego bractwa, lub je założył? ...bo nie wiem czy tworzyć czy dołączyć do kogoś kto już ma - potrzebne są 4 osoby żeby dostać dodatkową misję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 12 Sierpień 2014 Ja mam pre i założone bractwo - też chcę odblokować te dodatkowe popierdółki i OST'a... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 12 Sierpień 2014 Ja mam pre i założone bractwo - też chcę odblokować te dodatkowe popierdółki i OST'a... Chętnie dołączę. Podaj linka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 12 Sierpień 2014 Chętnie dołączę. Podaj linka ;) https://acu-preorder.ubi.com/Team/ViewTeam?Alias=FreeBorn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 12 Sierpień 2014 Nagrody odblokowane 3/5 :D ...no to jeszcze 2 osoby z Preorderem dołączą i zrealizują kod i będziemy mieli cały bonusowy content :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 12 Sierpień 2014 Gdzie składaliście pre bo i ja bym się chętnie dołączył Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 12 Sierpień 2014 Empik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 12 Sierpień 2014 Gdzie składaliście pre bo i ja bym się chętnie dołączyłGram.pl - mieli edycję z figurką w całkiem niezłej cenie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 12 Sierpień 2014 I ja mam pre-order w Empiku, można dołączyć? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 12 Sierpień 2014 I ja mam pre-order w Empiku, można dołączyć? ;)Wpłata na konto, CV + list motywacyjny :P Oczywiście, że można - link masz wyżej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 13 Sierpień 2014 (edytowane) Katedra Notre Dame czy tylko mi się wydaje czy Arno ma taką twarz napuchniętą jak by go pszczoła użądliła :P Edit: A tu wersja Gamersyde :D http://www.gamersyde.com/hqstream_assassin_s_creed_unity_gc_commented_walkthrough-32776_en.html Edytowane 14 Sierpień 2014 przez Malibu19 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 16 Sierpień 2014 No nie, downgrade w grze od Ubisoftu? Przecież to nie możliwe ... http://www.pssite.com/news-35565-assassin_s_creed_unity_kolejna_gra_w_ktorej_pogorszono_grafike_.html PS. I tak biegnę do sklepu na premierę :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejoka 1 Napisano 16 Sierpień 2014 Potrzebny wam jest jeszcze jeden ziomek w klanie czy nie? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 16 Sierpień 2014 (edytowane) nie pogorszyli tylko na gamescon grali na klocku ;) Trochę z tyłka porównanie - inne pory dnia, więc i inne oświetlenie. Ale nawet z taką grafiką jaką prezentują te screeny, wygląda to dobrze... Potrzebny wam jest jeszcze jeden ziomek w klanie czy nie? Nazbierał sie już komplet :) Edytowane 16 Sierpień 2014 przez kloose Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 16 Sierpień 2014 Potrzebny wam jest jeszcze jeden ziomek w klanie czy nie? :DTo nie klan tylko grupy 4 osobowe. Później jakiś klan się zrobi pewnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 18 Sierpień 2014 Chętnie postawił bym sobie takie figurki na półce :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
belizear 1 Napisano 18 Sierpień 2014 Wychodzi na to że aby mieć wszystkie figurki, trzeba kupić 4 różne wydania kolekcjonerskie. Ech.. kto bogatemu zabroni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 18 Sierpień 2014 Spokojnie, za niedługo będzie na allegro pełno figurek. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 24 Sierpień 2014 (edytowane) Dwa nowiutkie gify prosto z bety :P Oglądać puki można bo usuną :P Edit: No i usunęli. :( Edytowane 25 Sierpień 2014 przez Malibu19 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 24 Sierpień 2014 Asasyn bez bugów i glitchów to nie Asasyn. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 25 Sierpień 2014 Wolne biegajdło z nowego Assassyna z bety Xboxa http://fanboyfeed.com/assassins-creed-unity-unannounced-features-showcased-free-roam-video/ . Nie umiem coś w klejić filmiku, trzeba wejść :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paczek79 9 Napisano 25 Sierpień 2014 dziwna ta sprawa ze zmienianiem outfit jak kameleon, poza tym widać że to demo. widać tez dużo zmian w samym gameplay, elementy hud też są inne. cieszy również rozbudowana customizacja postaci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 25 Sierpień 2014 Ubi po prostu żenułaaa :down: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 25 Sierpień 2014 Ale ile ludzi to kupi dla "szybkich gaci" :D Pewnie w zarządzie Ubi mają niezłą bekę z ludzi, że kupują takie gówna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach