Patricko 8082 Napisano 14 Kwiecień 2014 Nie żebym marudzil w ale te wszystkie remastery czapki z głowy nie zerwą. To tak jak z edycjami HD na PS3. To ma na celu zarobić na siebie raz jeszcze przy jak najmniejszych możliwych kosztach. Kupią maniacy, a cała reszta dopiero jak stanieje. Nic odkrywczego nie piszę, ale niektórzy chyba myślą, że z tego Tlou to będzie jakiś orgazm dla oczu. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 14 Kwiecień 2014 (edytowane) Jedyna różnica między wersją z ps3 a ps4 to 1080p i 60 klatek + darmowe DLC z których tylko jedno jest warte uwagi...więc szału to nie robi. Gra jest bardzo dobra, solidne 9/10 ale nie jest warte ponownego wydania 249zł. Edytowane 14 Kwiecień 2014 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 14 Kwiecień 2014 Ograłem na ps3 na ps4 też wrócę gdy za dwa lata kupię za 50zł :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 14 Kwiecień 2014 Ograłem na ps3 na ps4 też wrócę gdy za dwa lata kupię za 50zł :) I Got 5 On It ! :) Nic dodać, nic ująć. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 14 Kwiecień 2014 Jak na pewno kupię, bo nie grałem na PS3. Dla mnie must have ale czy za 250zł. Się zobaczy jak będzie z funduszami, ale nie ma co. Jest wiele innych spraw na głowie. Tak jak Patrickosan napisał. Remastery są robione tylko i wyłącznie aby podwoić zarobek na jednej grze bardzo małym nakładem pracy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 18 Kwiecień 2014 Za 200zł nie kupię, mimo że nie ukończyłem wersji na PS3. Poczekam na cenę w granicach 100zł. W międzyczasie są inne, warte uwagi gry xP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 18 Kwiecień 2014 Za 200zł nie kupię, mimo że nie ukończyłem wersji na PS3. Poczekam na cenę w granicach 100zł. W międzyczasie są inne, warte uwagi gry xPIMO ta gra jest warta 250zl, bo każdy inny tytuł może czyścić jej buty. GOTG. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 19 Kwiecień 2014 ... każdy inny tytuł może czyścić jej buty. GOTG.Nawet Uncharted? ;)BTW Taka bzdura że aż ci dałem 'Lubię to!' z wrażenia :wallbash: 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 19 Kwiecień 2014 Za 200zł nie kupię, mimo że nie ukończyłem wersji na PS3. Poczekam na cenę w granicach 100zł. W międzyczasie są inne, warte uwagi gry xP Ja tez dałem sobie spokój z ogrywaniem na PS3. Zaczekam na wersje na PS4 i tam ogram na 100%. IMO ta gra jest warta 250zl, bo każdy inny tytuł może czyścić jej buty. GOTG. Bardzo mocne słowa. Rozumiem, że to Twoja subiektywna ocena. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 19 Kwiecień 2014 Szykuj Lennox 250zł, w końcu taki kotlet jest warty tej ceny wg niektórych ^_^ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 19 Kwiecień 2014 Szykuj Lennox 250zł, w końcu taki kotlet jest warty tej ceny wg niektórych ^_^ Nie ma opcji :) jak spadnie do 100 PLN to kupię - a będzie to bardzo szybko :) Nie jestem pacynką na sznurkach dla ND :) :) :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 19 Kwiecień 2014 Szykuj Lennox 250zł, w końcu taki kotlet jest warty tej ceny wg niektórych ^_^ Nie grałeś TLOU na PS3. Ba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 19 Kwiecień 2014 (edytowane) Nie grałeś TLOU na PS3. Ba :) Kupi razem ze mna na PS4 ;) jak cena spadnie :) Edytowane 19 Kwiecień 2014 przez lennox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czarli 3 Napisano 19 Kwiecień 2014 Hej, czy ktoś orientuje się czy w planach jest wydanie TLoU:R wraz z PS4 w pakiecie? Przymierzam się do zakupu czwóreczki, jednak waham się czy poczekać na bundle wraz z grą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 20 Kwiecień 2014 (edytowane) Nawet Uncharted? ;) BTW Taka bzdura że aż ci dałem 'Lubię to!' z wrażenia :wallbash: Dla mnie to jest najlepsza gra generacji, tyle. Edytowane 20 Kwiecień 2014 przez ONE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 20 Kwiecień 2014 Dla Ciebie, właśnie! Co nie oznacza że nagle cała biblioteka gier Ps3 ma zejść do rangi pucybytów :yes: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 20 Kwiecień 2014 Ej, ale nie kłóćcie się o to który exek z PS3 jest lepszy, bo wpadnie tu ktoś z forum Xboksa i pomyśli że całkiem nam się w dupach poprzewracało :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 28 Kwiecień 2014 Wiadomo ile bedzie kosztowac gra? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 28 Kwiecień 2014 Pewnie z 240 PLN jak znam życie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 28 Kwiecień 2014 To będzie cena "promocyjna", co by wszelkie "dżanusze" myślały, że załapały pana Boga za nogi i kupili w okazyjnej cenie. Normalnie będzie 249zł :P nioch nioch nioch ^_^ Śmichy chichy, a oni nas ruchają jak zające w lesie... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 28 Kwiecień 2014 liczylem na maks 30 euro xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 28 Kwiecień 2014 Ja na początku się podpaliłem jak młody, że kupie. Ale po przemyśleniu stwierdziłem, że byłaby to największa głupota w dziejach świata. Ogram to do końca na PS3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ezils 89 Napisano 28 Kwiecień 2014 Podobno rozważają zniżki dla posiadaczy wersji ps3. 250 zł to jest stanowczo za duzo za ta gre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 28 Kwiecień 2014 250zł to jest stanowczo za dużo za jakąkolwiek grę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ezils 89 Napisano 28 Kwiecień 2014 Haha, tez racja. Juz z przyzwyczajenia napisalem, bo to taki "standard" w sklepach, ja rzadko kiedy płace tyle na premiere nawet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach