e3ddy 0 Napisano 14 Wrzesień 2015 (edytowane) Witam. Jak tam forumowa ekipa gracie jeszcze? Edytowane 14 Wrzesień 2015 przez e3ddy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Esesen 2 Napisano 16 Wrzesień 2015 Dzisiaj na psstore cena gry w wersji na PS4 jest niższa niż dotychczas. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 16 Wrzesień 2015 kolejna oferta tygodnia... też mi promocja z 299 na 239... skąd oni te ceny biorą :D Dzisiaj na psstore cena gry w wersji na PS4 jest niższa niż dotychczas.Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 17 Wrzesień 2015 Witam. Jak tam forumowa ekipa gracie jeszcze?z tego co widze to ostatnio bardzo malo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ali39 4 Napisano 20 Wrzesień 2015 Co sie stalo z wyscigami? Brak ich na mapie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdekO_o 160 Napisano 29 Październik 2015 Od dziś do 16 listopada (na PC, PS4, XB1) gracze będą mogli znaleźć 2 nowe pojazdy, maski, opcje malowania twarzy oraz tryb gry PvP: Slasher. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelk 43 Napisano 14 Listopad 2015 Chciałbym kupic grę ponownie po prawie rocznej przerwie. Oplaca się, gra ktos jeszcze online? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teynar 28 Napisano 14 Listopad 2015 Dużo osób gra,ale wiadomo, bez ekipy i tak będzie lipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starvin 44 Napisano 10 Grudzień 2015 Wie ktoś może jak naprawić błąd CE-34878-0 ? ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 11 Grudzień 2015 Wie ktoś może jak naprawić błąd CE-34878-0 ? ;/ Wyskakuje przy uruchomieniu gry czy w trakcie? Jeśli w trakcie to wczytaj wcześniejszego save (u mnie pomaga), jeśli przy uruchomieniu to spróbuj wyłączyć konsolę na jakiś czas (wyłączyć a nie uśpić) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krettinio 36 Napisano 11 Grudzień 2015 Czy ktoś jest w stanie napisać czemu GTA tak trzyma cenę? W empiku 289zl, w kerfurze 299zl, używane za około 160zl. Masakra jakaś... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 11 Grudzień 2015 Bo jest zajebiste, w przeciwieństwie do wielu innych gier 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 11 Grudzień 2015 (edytowane) Czy ktoś jest w stanie napisać czemu GTA tak trzyma cenę? W empiku 289zl, w kerfurze 299zl, używane za około 160zl. Masakra jakaś... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Sam ostatnio myślę nad zamianą z PS3 na PS4 i szukam, pluje se w brodę bo w neonecie kilka dni temu było za 169 zł + darmowa dostawa i nie wziąłem. 2 dni temu było za 179 zł w MM i Saturnie (+ dostawa darmowa), a teraz masz za 189 zł e RTV Euro. Polecam patrzeć na ceneo.pl Edytowane 11 Grudzień 2015 przez AXA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 11 Grudzień 2015 Na co Ci ta nówka? Ja kupiłem za 150 na olx, gość z mojego miasta miał. Polecam poszukać u siebie, nigdy nie wiadomo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 11 Grudzień 2015 Na co Ci ta nówka? Ja kupiłem za 150 na olx, gość z mojego miasta miał. Polecam poszukać u siebie, nigdy nie wiadomo :) Szukam, szukam u siebie :) piszę tylko że ostatnio nówki były w cenie używek z allegro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krettinio 36 Napisano 12 Grudzień 2015 Mi nie zależy na nówce... Nówkę miałem na premiere, przeszedłem i sprzedałem. Dzis bym przyjął używkę i od czasu do czasu pograł online. Ale ceny sa masakryczne i dlatego pytałem o co chodzi z tymi cenami. Empik zawsze miał ceny z kosmosu ale kurde 289zł za stara grę? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 12 Grudzień 2015 Kup w jakimś normalnym sklepie, albo uzywke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 12 Grudzień 2015 Nówka w Media Markt 170 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Davey 21 Napisano 19 Grudzień 2015 Mam pytanie co do czulosci lewej galki(skrecanie) w padzie. Bardzo nie wygodnie mi sie jezdzi, galka zalapuje dopiero po paru milimetrach wychylenia co i tak sprowadza sie do tego, ze zeby skrecic jakby nirmalnie musze wachlowac gala od skrajnego polozenia w lewo do skrajnego w prawo, nie jestto wygodne. Prawa galka dziala zupelnie inaczej, wg mnie tak jak trzeba,zreszta w ustawieniach mozna ja regulowac. Czepiam sie i kwestia przyzwyczajenia czy cos jest nie tak? Nowa konsola, mam ja drugi dzien. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 27 Grudzień 2015 Jakieś nowe przecieki o Dlc Oby się potwierdzilo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grubyzula 1 Napisano 27 Grudzień 2015 Zakupiłem tą grę w sklepie dla samego ( single przeszedłem na xbox 360 ) multi. Szkoda że nowi mają troszkę ciężko i mało kto chcę z nimi ( misje ) grać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baptizia 3 Napisano 28 Grudzień 2015 Od dzisiaj mam GTA V i od razu napotkałem na dziwny problem.. Mianowicie gra zupełnie nie reaguje na przycisk R2, odpowiedzialny za strzelanie. Pad w każdym bądź razie jest sprawny w 100% bo gram przecież w inne strzelanki(TLoU lub Battlefield Hardline) czy np w Fifę, gdzie przycisk ten służy do sprintu. Tylko w GTA nie działa. Najlepsze jest to, że jak zmienię na drugiego pada to R2 już działa.. Miał ktoś podobny problem albo domyśla się o co chodzi? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba842005 90 Napisano 28 Grudzień 2015 @up uszkodzona gumka pod przyciskiem i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 28 Grudzień 2015 (edytowane) Od dzisiaj mam GTA V i od razu napotkałem na dziwny problem.. Mianowicie gra zupełnie nie reaguje na przycisk R2, odpowiedzialny za strzelanie. Pad w każdym bądź razie jest sprawny w 100% bo gram przecież w inne strzelanki(TLoU lub Battlefield Hardline) czy np w Fifę, gdzie przycisk ten służy do sprintu. Tylko w GTA nie działa. Najlepsze jest to, że jak zmienię na drugiego pada to R2 już działa.. Miał ktoś podobny problem albo domyśla się o co chodzi? W komentarzach masz rozwiązanie - pad do rozbiórki :pardon: Edytowane 28 Grudzień 2015 przez INO1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blest 3 Napisano 29 Grudzień 2015 Jak ktoś jest chętny pograć to mój psn Choszczykk Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach