Skocz do zawartości
DaraS

Grand Theft Auto V

Rekomendowane odpowiedzi

@Lightbringer, pozwolę sobie skorzystać z linku :)

Jeśli oni rzeczywiście wywali to radio, to nigdy tego nie pojmę dlaczego...

Dla mnie genialne utwory i świetnie pasują do klimatu. Takiego radia mi brakuje jak cholera w GTA V i aż się o nie prosi.

Bo tak to słucham tylko Mirror Parka na zmianę z Non-Stop Pop i czasem Rock Radio (Kenny Loggins).

Widze, ze mamy podobne gusta muzyczne. Szkoda tylko, ze niektore kawalki sa tak grane, ze prawie w ogole ich nie slychac w grze, a inne sie przejada juz po kilku dniach gry :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podczas napadu w singlu można wybrać jedną z dwóch opcji przejścia go. Jest możliwość sprawdzenia na social clubie bądź w grze jaką opcje wybrało się za pierwszym razem by nie powtarzać jej przy drugim podejściu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, moze oczywiste dla niektorych pytanie, ale wole sie upewnic, jesli mam 2 konta na PS4 zalozmy jedno moje drugie kolegi i jesli na koncie kolegi w GTA zostana uzyte kody to nie beda mialy one wplywu na rozgrywke na moim koncie ? 

raczej nie powinno miec taka sytaucja miesjca ale wole sie upewnic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Kody maja wplyw tylko na save, na ktorym zostaly uzyte. Wystarczy nie zapisywac gry i nie beda mialy wplywu na nic.

Edytowane przez danken000
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema, jako maniak gta założyłem sobie plan wbicia platyny w gta 5 i w związku z tym poszukuję osób które grają sporo w gta online i byłyby skore pomóc przy wbiciu kilku pucharków z multi, proszę o wiadomość na priv.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie dla ludzi którzy ukończyli GTA V  na PS3, warto zaczynać na PS4 fabułe od nowa, są jakieś inne smaczki ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jest mozliwosc powiększenia Polskich napisow? Podczas jazdy skupiam sie na czytaniu z lupą i zamiast kierowac to zabijam ludzi :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jest mozliwosc powiększenia Polskich napisow? Podczas jazdy skupiam sie na czytaniu z lupą i zamiast kierowac to zabijam ludzi :sad:

nie- taki urok konsol 

zatrzymaj się, skończą gadać to jedziesz dalej - w większości misji się tak da.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisze ktoś ile ważą wszystkie patche? Mam internet z limitami nie wiem czy mogę sobie pozwolić na kupno gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie dla ludzi którzy ukończyli GTA V  na PS3, warto zaczynać na PS4 fabułe od nowa, są jakieś inne smaczki ? :)

Moim zdaniem nie ma sensu , ja ukończyłem gre na ps3 i z ciekawości pograłem na ps4 i się nudziłem, to tak jakbyś oglądał drugi raz ten sam film :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego teraz w GTA V nie ma fal morskich na oceanie? Woda wygląda jak lodwisko.

Ostatnie dlc przyniosło taką dziwną zmianę na PS4. Nie wiem jak na innych platformach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie gram i fale są normalnie jak wcześniej.

Zdarzało się, że ich nie było więc obstawiam warunki pogodowe.

To samo tyczy się samolotów - raz samolot sam opada a raz się wznosi bez ingerencji w sterowanie.

Dzieje się to dlatego, że raz lecimy z wiatrem a raz pod wiatr.

Rockstar stara się o realizm jak może ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miał ktoś problem z niewpadającymi trofeami? Z tego co pamiętam to na PS3 po przejściu misji z kradzieżą broni ze statku merryweather był trofik. Teraz przeszedłem na PS4 - trofea nie ma. Potem odwiozłem gościa do obozu Altruistów - trofea brak...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miał ktoś problem z niewpadającymi trofeami? Z tego co pamiętam to na PS3 po przejściu misji z kradzieżą broni ze statku merryweather był trofik. Teraz przeszedłem na PS4 - trofea nie ma. Potem odwiozłem gościa do obozu Altruistów - trofea brak...

Jeśli chodzi o misje to pomaga powtórzenie misji, nawet tam w opcjach gdzie jest lista misji, nie trzeba wczytywać wcześniejszego zapisu gry (sam w ten sposób musiałem wbić chyba dwa trofiki za misje które mi nie wpadły). Natomiast jeśli chodzi o altruistów to najlepiej zrób to raz jeszcze, albo wczytując save albo znajdź drugiego autostopowicza.

Pamiętam że na PS4 nie wpadł mi trofik za przywiezienie żywego jednego z tych poszukiwanych przestępców (misje poboczne Trevora). Wczytałem save, zrobiłem to jeszcze raz i wtedy trofik już mi wpadł. 

Edytowane przez Scooby-Doo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedzcie mi proszę, czy podczas misji czy napadów można odnowić sobie życie? Np tym co można kupić w spożywczakach? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o misje to pomaga powtórzenie misji, nawet tam w opcjach gdzie jest lista misji, nie trzeba wczytywać wcześniejszego zapisu gry (sam w ten sposób musiałem wbić chyba dwa trofiki za misje które mi nie wpadły). Natomiast jeśli chodzi o altruistów to najlepiej zrób to raz jeszcze, albo wczytując save albo znajdź drugiego autostopowicza.

Pamiętam że na PS4 nie wpadł mi trofik za przywiezienie żywego jednego z tych poszukiwanych przestępców (misje poboczne Trevora). Wczytałem save, zrobiłem to jeszcze raz i wtedy trofik już mi wpadł. 

Właśnie kończę GTAV zostało mi tylko 70 misji na złoto i nie miałem problemów z żadnym trofeum.

Jedna rzecz która mi ułatwiła życie to że przy transferze postaci, wpadło od razu trofeum za 50 stunt jumps.

Pamiętam z wersji na PS3 że było to najtrudniejsze trofeum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak?

A tak : Duży, prostokątny, czarny guzior na środku pada - ekwipunek - przekąski ;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo musisz go przytrzymać aż otworzy się menu...

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi