Viarus 42 Napisano 12 Kwiecień 2015 @Lightbringer, pozwolę sobie skorzystać z linku :) Jeśli oni rzeczywiście wywali to radio, to nigdy tego nie pojmę dlaczego... Dla mnie genialne utwory i świetnie pasują do klimatu. Takiego radia mi brakuje jak cholera w GTA V i aż się o nie prosi. Bo tak to słucham tylko Mirror Parka na zmianę z Non-Stop Pop i czasem Rock Radio (Kenny Loggins). Widze, ze mamy podobne gusta muzyczne. Szkoda tylko, ze niektore kawalki sa tak grane, ze prawie w ogole ich nie slychac w grze, a inne sie przejada juz po kilku dniach gry :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PasztetR-Sl 2 Napisano 3 Maj 2015 Podczas napadu w singlu można wybrać jedną z dwóch opcji przejścia go. Jest możliwość sprawdzenia na social clubie bądź w grze jaką opcje wybrało się za pierwszym razem by nie powtarzać jej przy drugim podejściu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aerox 0 Napisano 10 Maj 2015 Panowie, moze oczywiste dla niektorych pytanie, ale wole sie upewnic, jesli mam 2 konta na PS4 zalozmy jedno moje drugie kolegi i jesli na koncie kolegi w GTA zostana uzyte kody to nie beda mialy one wplywu na rozgrywke na moim koncie ? raczej nie powinno miec taka sytaucja miesjca ale wole sie upewnic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 10 Maj 2015 (edytowane) Kody maja wplyw tylko na save, na ktorym zostaly uzyte. Wystarczy nie zapisywac gry i nie beda mialy wplywu na nic. Edytowane 10 Maj 2015 przez danken000 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sherman 31 Napisano 24 Maj 2015 Siema, jako maniak gta założyłem sobie plan wbicia platyny w gta 5 i w związku z tym poszukuję osób które grają sporo w gta online i byłyby skore pomóc przy wbiciu kilku pucharków z multi, proszę o wiadomość na priv. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nativictor 0 Napisano 25 Maj 2015 Pytanie dla ludzi którzy ukończyli GTA V na PS3, warto zaczynać na PS4 fabułe od nowa, są jakieś inne smaczki ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 26 Maj 2015 Wygrałeś pytanie roku :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Even 14 Napisano 28 Maj 2015 Czy jest mozliwosc powiększenia Polskich napisow? Podczas jazdy skupiam sie na czytaniu z lupą i zamiast kierowac to zabijam ludzi :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 29 Maj 2015 Czy jest mozliwosc powiększenia Polskich napisow? Podczas jazdy skupiam sie na czytaniu z lupą i zamiast kierowac to zabijam ludzi nie- taki urok konsol zatrzymaj się, skończą gadać to jedziesz dalej - w większości misji się tak da. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert 4 Napisano 31 Maj 2015 Napisze ktoś ile ważą wszystkie patche? Mam internet z limitami nie wiem czy mogę sobie pozwolić na kupno gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 2 Czerwiec 2015 Ostatni ważył 4,75Gb 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 2 Czerwiec 2015 Pytanie dla ludzi którzy ukończyli GTA V na PS3, warto zaczynać na PS4 fabułe od nowa, są jakieś inne smaczki ? :) Moim zdaniem nie ma sensu , ja ukończyłem gre na ps3 i z ciekawości pograłem na ps4 i się nudziłem, to tak jakbyś oglądał drugi raz ten sam film :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredi_Bobik 12 Napisano 3 Czerwiec 2015 Zajebiste filmy można oglądać kilka razy:) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Theli24 2 Napisano 12 Czerwiec 2015 Dlaczego teraz w GTA V nie ma fal morskich na oceanie? Woda wygląda jak lodwisko. Ostatnie dlc przyniosło taką dziwną zmianę na PS4. Nie wiem jak na innych platformach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 12 Czerwiec 2015 Właśnie gram i fale są normalnie jak wcześniej. Zdarzało się, że ich nie było więc obstawiam warunki pogodowe. To samo tyczy się samolotów - raz samolot sam opada a raz się wznosi bez ingerencji w sterowanie. Dzieje się to dlatego, że raz lecimy z wiatrem a raz pod wiatr. Rockstar stara się o realizm jak może ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Theli24 2 Napisano 13 Czerwiec 2015 Na PS4 nie ma fal. Porównajcie sobie waszą wodę z tym: https://www.youtube.com/watch?v=i63NKuhLlcg Napisałem już do R* i badają sprawę bo mają coraz więcej podobnych zgłoszeń. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kani 81 Napisano 24 Czerwiec 2015 Miał ktoś problem z niewpadającymi trofeami? Z tego co pamiętam to na PS3 po przejściu misji z kradzieżą broni ze statku merryweather był trofik. Teraz przeszedłem na PS4 - trofea nie ma. Potem odwiozłem gościa do obozu Altruistów - trofea brak... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 24 Czerwiec 2015 (edytowane) Miał ktoś problem z niewpadającymi trofeami? Z tego co pamiętam to na PS3 po przejściu misji z kradzieżą broni ze statku merryweather był trofik. Teraz przeszedłem na PS4 - trofea nie ma. Potem odwiozłem gościa do obozu Altruistów - trofea brak... Jeśli chodzi o misje to pomaga powtórzenie misji, nawet tam w opcjach gdzie jest lista misji, nie trzeba wczytywać wcześniejszego zapisu gry (sam w ten sposób musiałem wbić chyba dwa trofiki za misje które mi nie wpadły). Natomiast jeśli chodzi o altruistów to najlepiej zrób to raz jeszcze, albo wczytując save albo znajdź drugiego autostopowicza. Pamiętam że na PS4 nie wpadł mi trofik za przywiezienie żywego jednego z tych poszukiwanych przestępców (misje poboczne Trevora). Wczytałem save, zrobiłem to jeszcze raz i wtedy trofik już mi wpadł. Edytowane 24 Czerwiec 2015 przez Scooby-Doo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredi_Bobik 12 Napisano 25 Czerwiec 2015 Powiedzcie mi proszę, czy podczas misji czy napadów można odnowić sobie życie? Np tym co można kupić w spożywczakach? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 25 Czerwiec 2015 Tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 25 Czerwiec 2015 Jeśli chodzi o misje to pomaga powtórzenie misji, nawet tam w opcjach gdzie jest lista misji, nie trzeba wczytywać wcześniejszego zapisu gry (sam w ten sposób musiałem wbić chyba dwa trofiki za misje które mi nie wpadły). Natomiast jeśli chodzi o altruistów to najlepiej zrób to raz jeszcze, albo wczytując save albo znajdź drugiego autostopowicza. Pamiętam że na PS4 nie wpadł mi trofik za przywiezienie żywego jednego z tych poszukiwanych przestępców (misje poboczne Trevora). Wczytałem save, zrobiłem to jeszcze raz i wtedy trofik już mi wpadł. Właśnie kończę GTAV zostało mi tylko 70 misji na złoto i nie miałem problemów z żadnym trofeum. Jedna rzecz która mi ułatwiła życie to że przy transferze postaci, wpadło od razu trofeum za 50 stunt jumps. Pamiętam z wersji na PS3 że było to najtrudniejsze trofeum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredi_Bobik 12 Napisano 26 Czerwiec 2015 TakJak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 26 Czerwiec 2015 Jak? A tak : Duży, prostokątny, czarny guzior na środku pada - ekwipunek - przekąski ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredi_Bobik 12 Napisano 26 Czerwiec 2015 Jak klikam to mi widok kamery zmienia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 26 Czerwiec 2015 Bo musisz go przytrzymać aż otworzy się menu... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach