DaraS 506 Napisano 4 Maj 2014 http://www.pssite.com/news-32824-juz_jutro_zobaczymy_nhl_na_nowej_generacji_konsol.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DAK 27 Napisano 4 Maj 2014 super! w końcu będzie jakieś info. Ciekaw jestem czy całkowicie na nowym silniku, czy tylko przebudują stary. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 5 Maj 2014 EA Sports oficjalnie zapowiedziało dziś najnowszą część swojego hokejowego symulatora i udostępniło przy okazji pierwszy zwiastun. Elektronicy obiecują, że NHL 15 (PS4) zaoferuje graczom stopień realizmu, którego do tej pory nie widzieliśmy w żadnej innej grze o tematyce sportowej. Tytuł zapowiedziany został zarówno na konsole ustępującej (PlayStation 3, Xbox 360), jak i nowej generacji (PlayStation 4, Xbox One). Obie wersje będą się jednak znacząco różnić, ponieważ tworzone są na innych silnikach. Na PS4 fani hokeja otrzymają kompletnie przebudowany system fizyki, umożliwiający o wiele lepsze „czucie” krążka. Co więcej, tafla lodu ma być „żywa”. Oznacza to, że zostawione na jej powierzchni ślady łyżew mogą wpływać na nieprzewidywalne czasem zachowania krążka, znane z prawdziwych meczów NHL. Twórcy podkreślają, że dwunastu znajdujących się na placu gry zawodników podlega nowemu silnikowi podczas każdej sekundy trwania wirtualnych zawodów. Ponadto cieszyć oko będą znacznie bardziej szczegółowe modele zawodników oraz dużo nowych animacji. Liftingu doczekali się również kibice, których modeli w grze znalazło się aż dziewięć tysięcy! Na mocy umowy EA z telewizją NBC w NHL 15 usłyszmy nowych komentatorów, Mike’a Emricka i Eddiego Olczyka. Analityk Ray Ferraro będzie natomiast informował nas o tym, co dzieje się na ławkach rezerwowych i trybunach. Wszystko to razem ma sprawić, że w nasze ręce oddana zostanie gra, która wiernie odda klimat telewizyjnych transmisji. Na ile to prawda, a na ile marketing, przekonamy się jesienią, gdy NHL 15 będzie miało swoją premierę. Poniżej zwiastun. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasiulko 140 Napisano 5 Maj 2014 Głosowanie na okładkę gry: http://covervote.nhl.com/#/ballot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MARTINPALERMO 49 Napisano 9 Czerwiec 2014 (edytowane) no okej, mnie kupili. ;d Edytowane 9 Czerwiec 2014 przez MARTINPALERMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedraz 11 Napisano 3 Lipiec 2014 w koncu hokej, wiadomo kiedy bedzie wydana gra? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 3 Lipiec 2014 Dnia dwunastego miesiąca dziewięć. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MARTINPALERMO 49 Napisano 3 Lipiec 2014 Dziewiąty dzień września dla Stanów i okolic, 12 dla Europy ;- ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedraz 11 Napisano 4 Lipiec 2014 ciekawe jak bedzie wygladal system walk:) mysle ze to bedzie moj nr 2 zaraz po fifie, aczkolwiek w tym roku licze na skosnych z pro. ale rok temu dalem sie nabrac takze w tym roku zanim kupi sie PRO to poczekam na opinie;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MARTINPALERMO 49 Napisano 9 Lipiec 2014 Kolejny materiał. Łaaadnie to wygląda (no, może poza jersey'em Karlssona ;D) Na chwilę obecną zdecydowanie bardziej nie mogę się doczekać NHL, aniżeli FIFY ;- ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 28 Lipiec 2014 Wiecie coś na temat tego gdzie można będzie nabyć 15? Tak patrzę po sklepach online póki co nie ma nawet opcji złożenia pre-ordera...Co prawda do września jeszcze trochę czasu ale wydawało mi się że gra już powinna widnieć w ofertach sklepów :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 28 Lipiec 2014 Wiecie coś na temat tego gdzie można będzie nabyć 15? Tak patrzę po sklepach online póki co nie ma nawet opcji złożenia pre-ordera... Co prawda do września jeszcze trochę czasu ale wydawało mi się że gra już powinna widnieć w ofertach sklepów :P Ultima pewnie będzie miała :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zerozielaz88 0 Napisano 10 Sierpień 2014 Pudło będzie drogie. Na Ultimie widziałem ok 250 zł na PS4 Szczerze wątpię, że coś się znajdzie za 200 zł. Pozostanie jedynie zakup w PSS US za 60$. U nas na PSS pewnie będzie tak jak FIFA po 289 zł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 10 Sierpień 2014 Cena spadnie, zawsze spada :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DAK 27 Napisano 10 Sierpień 2014 Mam nadzieję, że znajdą się tutaj osoby chętne do grania w multi. W NBA 2k14 nam się dość szybko liga wykruszyła. We wrześniu trzeba będzie sięgnąć głębiej do portfela. Premiera zarówno NHL, jak i FIFY :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zerozielaz88 0 Napisano 10 Sierpień 2014 (edytowane) Możliwe, ale gry na PS3 jednak bez problemu zawsze było można zamówić w takim czasie jak teraz po 189 zł - 199 zł mówię o NHL i FiFA. Myślę, że nie ma szans na pudełka poniżej 230 zł (PS4). Co do grania w NHL to mam założony z 2 kumplami klub i gramy OTP ok 3 razy w tyg po 3 godz. Dodatkowo gramy w lidze iceishot.pl , która też ma odpalić w tym sezonie. Jak coś można do mnie pisać. Edytowane 10 Sierpień 2014 przez zerozielaz88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 10 Sierpień 2014 Możliwe, ale gry na PS3 jednak bez problemu zawsze było można zamówić w takim czasie jak teraz po 189 zł - 199 zł mówię o NHL i FiFA. Myślę, że nie ma szans na pudełka poniżej 230 zł (PS4). Co do grania w NHL to mam założony z 2 kumplami klub i gramy OTP ok 3 razy w tyg po 3 godz. Dodatkowo gramy w lidze iceishot.pl , która też ma odpalić w tym sezonie. Jak coś można do mnie pisać. Już ustaliliście czy gracie na PS3 czy już na PS4? Ja tam nawet na wersję na PS3 nie patrzę w tym momencie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasiulko 140 Napisano 10 Sierpień 2014 Liga ma być na PS4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zerozielaz88 0 Napisano 10 Sierpień 2014 Na PS3 to już nie ma sensu. Z tego co wiem to już kilka osób ma PS4. Wiem też, że Fella będzie kupował konsole na premierę NHL, Antek może też to jakiś skład się spokojnie znajdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasiulko 140 Napisano 10 Sierpień 2014 Ligi 30 osobowej raczej nie będzie, ale 16-20 osób powinno się znaleźć. Ważniejsze aby byli to ludzie na poziomie, bo inaczej sezon będzie bardzo dłuuuugggggiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 10 Sierpień 2014 Będzie demo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasiulko 140 Napisano 10 Sierpień 2014 Pewnie tak, od kilku lat wypuszczają regularnie. Moim zdaniem powinno być pod koniec sierpnia. Stawiam na 26 sierpnia w amerykańskim store i dzień później u nas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasiulko 140 Napisano 15 Sierpień 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MARTINPALERMO 49 Napisano 15 Sierpień 2014 Wygląda trochę mniej dynamicznie... ale jeszcze nie rozgryzłem, czy to gameplej sam w sobie, czy po prostu nowi komentatorzy aż tak zamulają. Ciekawa sprawa z tą zmianą, było małe szaleństwo, wszyscy byli szczęśliwi z nadchodzących zmian w tym aspekcie, a szczerze powiedziawszy... no na razie, po tych fragmentach, nie jestem przekonany do nowej pary ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 15 Sierpień 2014 (edytowane) Ja nie jestem hardkorowym fanem hokeja i gram sobie tak dla funu,nie znając żadnego hokeisty. wszystko fajnie pięknie,ale gdzie jest ten stary komentator? Ten to jest padaka straszna. Edytowane 15 Sierpień 2014 przez kazikosky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach