m3ody89 8 Napisano 16 Październik 2014 szlag mnie trafi... non stop przerywa mi połączenie z serwerami EA.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dext3rr 47 Napisano 16 Październik 2014 W dniu 16.10.2014 o 20:01, kamileqPL napisał: Bo Błaszczykowski od roku nie gra w piłkę? Najlepsze jest to, że od roku nie gra w piłkę, a jeszcze kilka dni temu (przed ostatnią aktualizacją składów) można go było normalnie wybrać w składzie reprezentacji. Musieli coś skopać, bo skoro nie ma Błaszczykowskiego to dlaczego jest np. zawieszony Suarez i inni kontuzjowani gracze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ripper86 2 Napisano 16 Październik 2014 Dzialaja Wam sezony? Mi albo nie wyszukuje przeciwnika, albo wyskakuja "problemy z nat". Do dzisiaj bylo wszystko ok. Walcze od godziny z ustawieniami, przekirowaniami itp i zastanawiam sie, czy to u mnie prpblem, czy po stronie EA... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damka88 7 Napisano 16 Październik 2014 Problem psn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 16 Październik 2014 Raczej po stronie sony, PSN znów się posypało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awakeman 291 Napisano 16 Październik 2014 W dniu 16.10.2014 o 21:59, ripper86 napisał: Dzialaja Wam sezony? Mi albo nie wyszukuje przeciwnika, albo wyskakuja "problemy z nat". Do dzisiaj bylo wszystko ok. Walcze od godziny z ustawieniami, przekirowaniami itp i zastanawiam sie, czy to u mnie prpblem, czy po stronie EA... Mam to samo od kiedy odpalam konsolę w Polsce, wcześniej na routerze poza granicami naszego kraju działało wszystko ok. Teraz szuka mi przeciwnika czasami po 10 minut i ciągłe info o zmianie NAT na otwarty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ripper86 2 Napisano 16 Październik 2014 Zeby raz na dwa dni zagrac 2-3 mecze online: konsola 1500, fifa 230 zl... 1730zl w bloto! A zona siedzi i sie smieje... ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drozda 1 Napisano 17 Październik 2014 Mam prośbę jutro mam turniej w fife a do tej pory grałem tylko fut jakie waszym zdaniem są najlepsze zespoły? Podkreślam nie potrafię robić jakiś wybitnych sztuczek skupiam sie na prostocie podaniach i znalezienia miejsca na jakaś prostopadła dobrze gra mi sie realem ale nie chciałbym sie ograniczac do 1 klubu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 17 Październik 2014 (edytowane) W dniu 16.10.2014 o 22:14, ripper86 napisał: Zeby raz na dwa dni zagrac 2-3 mecze online: konsola 1500, fifa 230 zl... 1730zl w bloto! A zona siedzi i sie smieje... ;) Zamknij drzwi od kuchni to nie będziesz słyszał jej śmiechu W dniu 17.10.2014 o 05:42, Drozda napisał: Mam prośbę jutro mam turniej w fife a do tej pory grałem tylko fut jakie waszym zdaniem są najlepsze zespoły? Podkreślam nie potrafię robić jakiś wybitnych sztuczek skupiam sie na prostocie podaniach i znalezienia miejsca na jakaś prostopadła dobrze gra mi sie realem ale nie chciałbym sie ograniczac do 1 klubu Śląsk Wrocław albo reprezentacja Australii. Edytowane 17 Październik 2014 przez evo666 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drozda 1 Napisano 17 Październik 2014 W dniu 17.10.2014 o 06:11, evo666 napisał: Śląsk Wrocław albo reprezentacja Australii. ale sie usmialem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ripper86 2 Napisano 17 Październik 2014 W dniu 17.10.2014 o 06:11, evo666 napisał: Zamknij drzwi od kuchni to nie będziesz słyszał jej śmiechu A moge wystawic deske do prasowania na balkon? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferdas_mufc 9 Napisano 17 Październik 2014 Pameitam z Xbox Live ze tam net tez czesto nie dzialal, na Xbox360, wiec to jest raczej wpisane w koszty niestety w przypadku obu konsol. Ja jak wykupie live tez sie bede denerwowal chcac pograc w online a jak juz GTA V wyjdzie to w ogole. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sew 118 Napisano 17 Październik 2014 Abstrahując od rozgrywki ta Fifa ma jeden z lepszych soundtracków ostatnich lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 17 Październik 2014 W dniu 17.10.2014 o 11:47, sew napisał: Abstrahując od rozgrywki ta Fifa ma jeden z lepszych soundtracków ostatnich lat Kwestia gustu, dla mnie to jeden z nagorszych jakie sie w Fifie pojawiły ever. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doberFP 0 Napisano 17 Październik 2014 (edytowane) Jak są chętni do gry w FIFĘ 15 na PS4 to zapraszam na forum Turniejowe www.fifaplay.com.pl codziennie organizowany jest jakiś turniej/liga/puchar, czasami turnieje o nagrody. Wystarczy wejść na forum i pod logiem strony w tabelce z zapisami wyszukać zapisów na dany dzień, zapisać się podając nick z forum, gg, drużynę którą chcemy grać(do wybrania dostępne w danym turnieju w rozpisce) o przyjętym zapisie decyduje kolejność dodania postu, drużyny nie mogą się powtarzać. Po zapisach są dodawane rundy, bądź kolejki w zależność czy to liga czy puchar. Na rozegranie meczu mamy kilka dni, po wcześniejszym ustaleniu z rywalem terminu. Teraz trwają zapisy do turnieju sponsorowanego o nagrody http://www.fifaplay.com.pl/forum/1278-adzior-cup/ UWAGA: Nie jestem adminem tejże strony. Pozdrawiam. Edytowane 17 Październik 2014 przez doberFP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no4b 583 Napisano 17 Październik 2014 W dniu 17.10.2014 o 12:39, evo666 napisał: Kwestia gustu, dla mnie to jeden z nagorszych jakie sie w Fifie pojawiły ever. Szałowy nie jest, ale w 14 był znacznie gorszy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferdas_mufc 9 Napisano 18 Październik 2014 Soundtrack niezły, ale w 13 lepszy był o wiele jak dla mnie, ciekawe kiedy doczekamy sie polskiego utworu w Fifie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 18 Październik 2014 Mogę się mylić ale chyba był 2-3 lata temu polski zespół. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferdas_mufc 9 Napisano 18 Październik 2014 Zespół może i tak ale napewno utwór nie był po polsku, chyba że coś mi umknęło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 18 Październik 2014 Zależy co to miała by być za piosenka, ale mimo wszystko tego nie widzę, a już napewno nie piosenki typu "Do boju Polsko" Torzewskiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferdas_mufc 9 Napisano 18 Październik 2014 Przecież w Fifie nie ma piosenek o futbolu samych. Na przykład mogli by dać coś z zespołu Manchester (polski zespół) i piosenka o Cantonie w refrenie, to by pasowało do Fify. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kulig07 0 Napisano 18 Październik 2014 czy ktos na ps3 mial juz patch? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 19 Październik 2014 Panowie, jak wyglada sprawa z niezaliczaniem meczow w sezonach, problem wystepuje jeszcze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geble 195 Napisano 20 Październik 2014 Niestety nie wiem jak w sezonach, bo wczoraj nadrabiałem karierę, aczkolwiek zalicza już PD za wygrane mecze, więc bardzo możliwe, że w sezonach też coś się ruszyło. Co by nie było za fajnie, wczoraj chyba była jakaś cicha aktualizacja, bo jak włączyłem fifkę wieczorem to zawodnicy poruszali się jakby w przyspieszonym tempie :shok: Rano tego nie było. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 20 Październik 2014 Ja w sezonach normalnie dostaje punkty doświadczenia za mecze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach