zibenn 64 Napisano 14 Wrzesień 2014 wydaje mi się, ze to czysto losowe. :) chociaż może się wydawać ze przyznawanie nagród jest iście szatańskie. Ja jeszcze nigdy nie widzałem exotycznego enagramu ani itemu.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 14 Wrzesień 2014 Ja tez nie -,- ale grając teraz w control tam gdzie pokazuje kto kogo zabił zobaczyłem, że gościu dostał złote Monte Carlo -,- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zibenn 64 Napisano 14 Wrzesień 2014 może za final blow? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 14 Wrzesień 2014 Ktoś mi wyjaśni,na jakiej zasadzie przyznawane są nagrody po meczu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 14 Wrzesień 2014 Działa na tej samej zasadzie co totolotek :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okulista 69 Napisano 14 Wrzesień 2014 Nie minął tydzień od premiery, a ty już chcesz osłabiać bronie... Od tego masz radar którego nie da się oszukać jakimś idiotycznym perkiem ala CoD, żeby wiedzieć, że gościu będzie wychodził z danej strony, więc polecał bym Ci go zacząć używać i orientować się na mapach a nie narzekać na bronie. To według Ciebie jaki ma być shotgun tak z ciekawości zapytam - z metra nie ma zadawać śmiertelnych obrażeń? A Fusion rifle dobrze wiesz, że trzeba "naładować" zanim wystrzeli, więc jest czas żeby móc spokojnie zareagować. Kolejna osoba polecajaca radar wow.Ty tak na powaznie czy wszystkich ludzi traktujesz jak idiotow? Nikt nie powiedzial ze masz sie zgadzac z moim zdaniem wiec zluzuj piete. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DizzY-WolF 32 Napisano 14 Wrzesień 2014 Kolejna osoba polecajaca radar wow.Ty tak na powaznie czy wszystkich ludzi traktujesz jak idiotow? Nikt nie powiedzial ze masz sie zgadzac z moim zdaniem wiec zluzuj piete. Tylko Ciebie bo płaczesz o broń która musi zadawać duże obrażenia z tak bliskiej odległości (shotgun) a fusion rifle to inna bajka, więc nie wiem czemu narzekasz na "brak czasu na reakcje". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okulista 69 Napisano 14 Wrzesień 2014 Tylko Ciebie bo płaczesz o broń która musi zadawać duże obrażenia z tak bliskiej odległości (shotgun) a fusion rifle to inna bajka, więc nie wiem czemu narzekasz na "brak czasu na reakcje". Widac ze ociekasz zajebistoscia.Widac rowniez ze nie rozumiesz pewnych pojec.Badz zdrow o przezajebisty czlowieczku ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 14 Wrzesień 2014 Zwykłym karabinkiem tez mozna niezly wynik utrzepac. Ci co graja shotgunami albo fusion maja ciezej. Czas ładowania masakra. Zanim zdążyłem naladowac fusion to juz leżałem. Wg mnie lkm robi spustoszenie jak tylko dorwiemy heavy ammo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pchylin 11 Napisano 14 Wrzesień 2014 Zwykłym karabinkiem tez mozna niezly wynik utrzepac. Ci co graja shotgunami albo fusion maja ciezej. Czas ładowania masakra. Zanim zdążyłem naladowac fusion to juz leżałem. Wg mnie lkm robi spustoszenie jak tylko dorwiemy heavy ammo Ano można - to fakt :P Co do shotgunów to ja nimi grać nie umiem , a jak już gram to i tak z pół metra muszę do gości dwa strzały oddać. Czasem nawet trzy co stanowi często cały magazynek tej "zajebistej" broni. Fusion faktycznie długo się ładuje i można mieć pewne problemy z naładowaniem, jednak jak się zrobi up'a broni i zmniejszy czas ładowania to ta broń staje się "ciut" za dobra. Generalnie to moje odczucia są inne niż w Alpha i Beta wersjach - te zmiany w balansie broni chyba nie do końca się udały. To samo tyczy postaci - odnoszę wrażenie że Hunter high lvl jest w czarnej dupie za warlockiem high lvl - ale to są moje odczucia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
can5ona 5 Napisano 15 Wrzesień 2014 Ktoś kiedyś o to pytał ale nie mogę teraz znaleźć: Jak gram PVP to każdy do kogo celuję ma biały pasek tarczy i czerwony życia. Ja też tak mam? Czy trzeba to odblokować\włączyć na którymś levelu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 15 Wrzesień 2014 Każdy.Jak strzelają do Ciebie,to nawet możesz usłyszeć dźwięk pękającej tarczy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeraIeS 42 Napisano 15 Wrzesień 2014 Szkoda tylko ze tytani maja wiecej tej bialej tarczy niz reszta i przez to maja przewage 1v1 masakryczna. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lazienkowicz 10 Napisano 15 Wrzesień 2014 Ktoś kiedyś o to pytał ale nie mogę teraz znaleźć: Jak gram PVP to każdy do kogo celuję ma biały pasek tarczy i czerwony życia. Ja też tak mam? Czy trzeba to odblokować\włączyć na którymś levelu? Też tak masz. Twój pasek zdrowia jest podzielony na 3 segmenty. Pierwsze dwa to tarcza, ostatni to już twoje HP. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r0oFie 11 Napisano 15 Wrzesień 2014 PVP jest jakoś skalowane? Tzn, warto grać Crucible jak mam 6 lvl czy nie mam szans z 20+? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlumek 41 Napisano 15 Wrzesień 2014 Poczytaj topic - tak jest skalowane. Wyższe levele mają tylko przewagę przy tym ze maja wszystkie skille. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
can5ona 5 Napisano 16 Wrzesień 2014 Tak jest skalowane. Sam O to pytałem kilka dni temu. Możesz śmiało wbijać na pvp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeraIeS 42 Napisano 16 Wrzesień 2014 Niby jest skalowane, ale i tak dostanie po dupie bo inni beda.mieli skille wymaksowane, naprzyklad toughness at all cost. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeraIeS 42 Napisano 30 Wrzesień 2014 (edytowane) Male co nieco z pvp ;p Dzisiaj jeszcze wstawie filmik. Edytowane 30 Wrzesień 2014 przez DeraIeS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goltar 24 Napisano 30 Wrzesień 2014 Wynik wygląda dobrze, szkoda że na 5 pokazanych tu meczy w 4 było o jednego gracza mniej w druzynie przeciwników. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 30 Wrzesień 2014 Pewnie wyszedł zaraz po końcu meczu, z tego co ja grałem w Crucible to jak ktoś wychodził z gry to bardzo często natychmiast dobierało już kolejnego gracza do tego żeby była pełna 5. Przypuszczam że rzadko kiedy gra się cały mecz przeciwko drużynie z choćby 1 graczem mniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 30 Wrzesień 2014 (edytowane) Czy to ważne ile zawodników było w drużynie przeciwnej? Gościu kosi w PVP aż miło i trzeba to docenić. Edytowane 30 Wrzesień 2014 przez Karaluch69 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DizzY-WolF 32 Napisano 30 Wrzesień 2014 (edytowane) Czy to ważne ile zawodników było w drużynie przeciwnej? Gościu kosi w PVP aż miło i trzeba to docenić. Co robi? Skoro nie ma znaczenia to zapraszam 1v1 w takim razie. Nie trudno nabić dobre K/D jak z mojej drużyny mają po 0.22. Zastanów się co mówisz. Scooby-Doo mylisz się. Edytowane 30 Wrzesień 2014 przez DizzY-WolF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 30 Wrzesień 2014 Żeby nie było DaraleS wrzuci na pewno filmik gdzie grał 5v5/6v6 i będzie po problemie. Poza tym jak ktoś robi 30+ killi w meczu nawet z przewagą jednego to na pewno ogarnia lepiej niż przeciętna osoba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeraIeS 42 Napisano 30 Wrzesień 2014 (edytowane) A kij wie czy to bylo 5v5, 6v6 czy jeszcze inaczej, ludzie ciagle wychodza i wchodza ^^ Ja to nawet nie patrze na to ilu na ilu gra jest bo inaczej bym sie rozplakal. Wczoraj z kumplem gralismy to mielismy w teamie takie zuki ze w pewnym momencie score wygladal tak: Ja - 3000 Kumpel - 2800 Zuk1 - 210 Zuk2 - 180 Zuk3 - 110 Zuk4 - 80 czy cos w tym stylu Najzabawniejsze jest to ze kolesie grali z nami od samego poczatku, a najgorsze jest ze ze rzadko kiedy mam w druzynie ludzi co wyciagna chociaz te K/D 1.0, a najczesciej wlasnie takie scierwo co gra na kierownicy. Wroce do domu to zajme sie obrobka filmiku (co bede robil pierwszy raz w zyciu ) dodam jakas fajna muze i na jutuba. Przy okazji jak ktos zna jakies fajne kawalki ktore by nadaly sie do takiego filmiku to poprosze o linki na pw. A jak sie filmik przyjmie to bede wiecej filmikow wstawial :P Edytowane 30 Wrzesień 2014 przez DeraIeS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach