Edmunt 218 Napisano 17 Marzec 2015 Ten czas odliczający do rozpoczęcia oficjalnej premiery jest zjeb**ny na całej linii. Za oceanem już grają a my nawet singla nie możemy sobie włączyć. Mam już prawie 19GB gry ale co z tego przecież trwa odliczanie.. Odliczanie było by spoko jakbym chciał wybrać opcje multiplayer i wówczas informacja, że do premiery zostało "tyle a tyle".. po prostu bezdura :dry: (to nie przejęzyczenie tak miało być) gra zajmuje 47,64 GB a mam podane, że stan pobierania 18,75/44,88 GB. Jak dobrze liczę 47,64-44,88 daje 2,76 GB. Gdzie reszta? :mellow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 17 Marzec 2015 (edytowane) Pierwsze godziny gry za mną. Multi jak w becie podoba mi się bardzo. Jest szybko, bardzo szybko lecz nie na wszystkich mapach. Dziś grałem tylko Wielki Podbój więc nowych trybów nie testowałem. Niektóre mapy są małe i tam sieczka jest totalna, a chyba ze dwie są duuuuże ze nawet na 64 sloty trzeba się szukać ;) Większych bugów czy błędów nie doświadczyłem. Strzela się przyjemnie. Minusy? Mało broni. 4/5 giwer na klase? W BF4 mamy po 8-10. Walka tylko i wyłącznie w piechocie pojazdy nie istnieją.Co do singla, zagrałem 3 "odcinki". Dupy nie urywa, ale fabuła jakaś tam jest i chce się grać dalej.Podsumowując kupując Hardline'a tego oczekiwałem i jestem zadowolony z zakupu. Będą długie godziny zabawyEDITJeśli kupicie to przygotujcie się na dłuuuga instalacje. Całość to około 1 h. W tym czasie można ograć tylko prolog kampanii Edytowane 17 Marzec 2015 przez jodzio 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 17 Marzec 2015 Czy to możliwe żeby ta gra wyglądała aż tak paskudnie w multiku ??. Przecież to jest wczesne PS3. Chwalą się że gra co prawda została w 900p ale zoptymalizowali i chodzi płynniej, a tak naprawdę gówno zrobili, obcięli detale i stąd więcej klatek. BF4 miałem na premierę PS4 i wyglądał obłędnie nawet w 900p, to jest jakiś żart. ZAPAMIĘTAĆ - nie zlecać swojego głównego tytułu gównianemu podwykonawcy, nawet jeśli to spin-off. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 17 Marzec 2015 ten screen to przesada ... no rzeczywiscie nie wyglada to za fajnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 18 Marzec 2015 Jutro sie przekonamy, ja odliczam godziny, az ten smieszny zegar zniknie. Co do grafiki zalaczonej powyzej, wiecie... od konsoli za 1700zl podczas premiery nie mozna oczekiwac zbyt duzo. :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 18 Marzec 2015 (edytowane) Mimo wszystko oczekiwałbym jakości lepszej niż wczesne gry na PS3... Tak na serio to wygląda to po prostu jakby się tekstury nie wczytały jeszcze. Edytowane 18 Marzec 2015 przez shemaforash Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 18 Marzec 2015 A jak wam idzie ściąganie? U mnie już wszystko pobrał.. został tylko zegar. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulletPOL 203 Napisano 18 Marzec 2015 Ten screen wyżej to jakiś fake, albo to faktycznie jest PS3/X360 w dodatku odpalone na jakimś rubinie. W rzeczywistości gra wygląda bardzo ładnie, natomiast mi się nie podobają modele broni (są takie plastikowe) oraz cały system poruszania się, to wygląda trochę jak MOH Warfighter. Jeżeli wydaliby to jako DLC to BF4 za 59zł to może bym się skusił a tak chyba sobie odpuszczę ...albo jeszcze poczekam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 18 Marzec 2015 (edytowane) Zauwazyliscie ze ta gra ma wiecej skryptow niz każdy inny cod? Mnie az na wymioty zbiera. Ja podziękuje. Multi zlagowane jak zapora na lakongu Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Marzec 2015 przez sakosusz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 18 Marzec 2015 (edytowane) Pograłem wczoraj ze dwie godziny w multi, w sumie jest dokładnie tak, jak spodziewałem sie po becie - dość szybko, satysfakcjonująco, strzelanie wreszcie daje jakąś frajdę. Mapy zdecydowanie mniejsze niż w BF4, broni mniej, ale czuć między nimi różnice. Grafika na mój gust jest w porządku - przede wszystkim gra jest płynna. Widoków raczej nikt podziwiać nie będzie, ale tez nie o to w grze chodzi. Screen wrzucony wyżej to jakaś kpina i gratuluję tym, którzy się na to złapali. Z nowych trybów pograłem w Hotwire (6/10, za to szybko kasa leci) i Blood money (7/10 - byłoby więcej, gdyby troszkę lepiej rozplanowano mapki). Wydaje mi się, że ginie się szybciej niż w BF4, ale to akurat plus - w końcu używamy tutaj broni, a nie pistoletów na kapiszony, poza tym czas na reakcję, choć niewielki, też jest. Co do lagów - zdarzały się minimalne typu zgon ułamek sekundy po schowaniu się za ścianą, ale przy 64 graczach rozrzuconych po całej Europie (albo i świecie) z różnymi łączami obawiam się, że jest to nieuknione.Tak czy inaczej frustracji ze względu na netcode jeszcze ani razu nie odczułem. Od siebie mogę (póki co) polecić - pogram jeszcze trochę i zobaczę jak to wygląda w dłuższej perspektywie, ale na razie absolutnie nie żałuję zakupu, a czuję, że spędzę naprawdę wiele godzin przy tej grze, zwłaszcza, jak znajomi już dostaną swoje kopie. Zauwazyliscie ze ta gra ma wiecej skryptow niz każdy inny cod? Mnie az na wymioty zbiera. Ja podziękuje. Multi zlagowane jak zapora na lakonguWysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Co rozumiesz przez skrypty? W jakich sytuacjach się pojawiają? Ed: jeśli ktoś się zastanawia, czy warto dołożyć do edycji Deluxe to nie, nie warto. Edytowane 18 Marzec 2015 przez fryz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulletPOL 203 Napisano 18 Marzec 2015 Multi zlagowane jak zapora na lakongu Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Aha, czyli nic się nie zmieniło :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi915 173 Napisano 18 Marzec 2015 I raptem wersja DELUXE wstrzymana? Obdzwoniłem cały zachód PL, chyba wszystkie sieci, wszędzie info, że brak tej wersji, wstrzymana sprzedaż minimum do poniedziałku. Weź tu miesiąc temu ZAPŁAĆ za preorder. Na moje szczęście nie płaciłem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamiltruck 16 Napisano 18 Marzec 2015 trzeba było miesiąc temu zapłacić to byś miał deluxa ...w tej chwili zawitał pod moją strzeche... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nannacara 3 Napisano 18 Marzec 2015 Zauwazyliscie ze ta gra ma wiecej skryptow niz każdy inny cod? Mnie az na wymioty zbiera. Ja podziękuje. Multi zlagowane jak zapora na lakongu Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Z lagami to przesadziłeś. Może masz problemy z netem. Grałem od 22 do 3 i lagów nie miałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oelx 33 Napisano 18 Marzec 2015 Panowie jak to się graficznie prezentuje? Wysyłane z mojego SM-N9005 za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 18 Marzec 2015 Z lagami to przesadziłeś. Może masz problemy z netem. Grałem od 22 do 3 i lagów nie miałem.Zapewne na koncie US. Bo polska nadal czeka.. Aż do północy.. Czyli zagram dopiero jutro jak z roboty wróce :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 18 Marzec 2015 Panowie jak to się graficznie prezentuje? Wysyłane z mojego SM-N9005 za pomocą Tapatalk 2 Graficznie gorzej niz przy bf4 Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OLIMP 8 Napisano 18 Marzec 2015 Gra robiona na szybko jako przerywnik miedzy bf4 a bf5 nie moze byc gra wybitna,takie jest moje zdanie.osobiscie odpuszczam jednak tematyka nie ta i brak pojazdow dosc skutecznie mnie odstrasza.Choc na chwile czemu nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamiltruck 16 Napisano 18 Marzec 2015 (edytowane) polskie konto skonczylem 2 godzinny gameplay na ps 4 przed chwila spodziewalem sie czegos lepszego ale nie jest źle...pozdro Edytowane 18 Marzec 2015 przez kamiltruck Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 18 Marzec 2015 Orientuje się ktoś czy już można wynajmować serwery i czy jest tak jak było " obiecane " że jest zdecydowanie więcej opcji i ustawień serwera? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oelx 33 Napisano 18 Marzec 2015 Czyli ogólnie gra średniak chyba. Żeby wydać 240 zł. Ew cyfrówka za 100 zł mogę się skusic Wysyłane z mojego SM-N9005 za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamiltruck 16 Napisano 18 Marzec 2015 (edytowane) Czyli ogólnie gra średniak chyba. Żeby wydać 240 zł. Ew cyfrówka za 100 zł mogę się skusic Wysyłane z mojego SM-N9005 za pomocą Tapatalk 2 Dla mnie średniak pograłem w multi jakieś 2 godziny singla nie włączyłem także to moge powiedzieć po pierwszych wrażeniach....grając pierwszy raz w BF4 kopara opadła mi do ziemi HARDLINE niestety nie zrobił na mnie takiego wrażenia..choć to może być fajna odskocznia od typowej wojny ale niestety nie za 240 zł o drogim dlc nie wspomne ,ja zostaje na podstawce tymczasem... i czekam na BF5... Edytowane 18 Marzec 2015 przez kamiltruck Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 18 Marzec 2015 (edytowane) Orientuje się ktoś czy już można wynajmować serwery i czy jest tak jak było " obiecane " że jest zdecydowanie więcej opcji i ustawień serwera? Jeszcze nie ma. Znając pewnie pojawią sie za jakieś 3/4 miechy. Tak było chyba z BF4 Ograłem wszystkie tryby i powiem wam z przykrością, że PODBÓJ PODBÓJ i jeszcze raz PODBÓJ. Do "grywalnych" zaliczyłbym jeszcze Napad i Fucha. Reszta nuda jak flaki z olejem. Edytowane 18 Marzec 2015 przez jodzio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamiltruck 16 Napisano 18 Marzec 2015 Gra jeszcze premiery w Pl nie miała a na OLX w Łodzi już używke można kupić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulletPOL 203 Napisano 18 Marzec 2015 Gra jeszcze premiery w Pl nie miała a na OLX w Łodzi już używke można kupić. Spod lady :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach