Skocz do zawartości
kakaroto

Battlefield: Hardline

Rekomendowane odpowiedzi

Kampania świetnie zrobiona, sporo humoru, gadżety, akta spraw itp. ciekawie. NAJWIĘKSZYM minusem online dla mnie jest fakt, że nie ma jak np. w Counter Strike wyboru mapy. Znaczy wybieram PUSTYNIE i chcę tam grać, runda po rundzie aż padnę, bez przeskakiwania na następną mapę :/ BARDZO ciężko jest się wbić od początku gry na danej mapie (do 15lvl TYLKO 2 razy wbiłem się od początku rundy!), a w 80% kiedy się dołączy to...albo końcówka rundy albo właśnie przenosi na inną mapę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

który tryb waszym zdaniem jest najciekawszy online?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze nie grałem, ale już teraz mogę powiedzieć- PODBÓJ :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj oficjalna premiera i juz są ale.

ACWR z wersji delux jest zbyt OP (bedzie pierwsze do znerfienia lub zablokowane na serewerach) Respy ns TDM 64 graczy. Przecież to porażka, plecy na plecach.

No i do prawie każdej broni gdy sie założy ciężką lufę i uchwyt (ten taki długi) to można nią grać normalnie + no trochę mało broni w całej grze.

Jestem cebulak bo kupiłem i narzekam. Sprzedać nie mam jak. Takie moje pierwsze spostrzeżenia.

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk

Edytowane przez cykor
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pukawek zdecydowanie za malo. Niby sa licencje, ktore pozwalaja na przeniesienie broni miedzy stronami konfliktu, ale przy pozycji, gdzie tworcy nastawiaja sie na konfrotacje "piechoty" slabo to wypada.

Z ciekawosci wbilem dzisiaj na stream Izaka, ktory byl na evencie jednego sklepu z grami i narzekal strasznie na pompke oraz czysty random przy wymianie ognia xD ale o tym wiekszosc graczy bf wie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Największa porażka jaką zauważyłem to licencje na broń. Niedość, że trzeba zabić 1250 osób to jeszcze zapłacić 2x tyle ile ona kosztowała puerwotnie.. a i na mapie z mokradłami te wszystkie chaszcze to jest totalna porażka.. przez zarośla widzisz typa ale nieda się go zabić trafiasz na niewidzialną ścianę.. poza tym gra się dość fajnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pograłem wczoraj ze 2 godzinki w multi i wydaje mi się, że grafika nieco lepsza niż w becie. Duży podbój to dla mnie masakra. Nie ogarniam 64 graczy na razie. Może jak poznam mapki.

Przeszedłem na Heist no i tam zupełnie inna historia :) Grało mi się miodnie. M16 to kosiara większa niż w BF3 :) nie ważne czy duży czy mały zasięg czy przymierzę czy z biodra kosi tak samo dobrze :)  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli pierwsza broń do nerfa? ;)

Co do pukawek, pewnie będą coś wrzucać z wychodzącymi dlc. Zresztą w bf4 wybór jest duży a i tak wszyscy biegają z trzema, góra czterema najpopularniejszymi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozniej tylko z nudy mastreruje sie każdą bron na 500 zabić.

A w Hardline jest gwiazdka nie za 100 zabójstw lecz za 10 :biggrin:. Mam 80 kili i juz 8 gwiazdek. Lol dobije do tysiąca chyba :biggrin:

EDIT

Sorki tutaj są jakieś brązowe gwiazdki potem 100 kili srebrne i 1000 złote chyba :D

Edytowane przez jodzio
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli pierwsza broń do nerfa? ;)

Jak dla mnie to mus. Z tego co słyszałem to maksymalne obrażenia ma coś do 40metrów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pytanko do osób już trochę grających w nową odsłonę bfa. wczoraj na impezie ps4 , kumple grając wspominali coś o braku dźwięku kroków wroga. czy to możliwe że nie ma tego w grze , czy to jakiś chwilowy bug wczoraj wystąpił?

Edytowane przez okoni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej bug, chociaż chyba jest też jakiś gadżet tłumiący odgłosów kroków.

Zresztą dziś mocniej zwrócę na to uwagę to napiszę wieczorem ;)

Edytowane przez fryz
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pytanko do osób już trochę grających w nową odsłonę bfa. wczoraj na impezie ps4 , kumple grając wspominali coś o braku dźwięku kroków wroga. czy to możliwe że nie ma tego w grze , czy to jakiś chwilowy bug wczoraj wystąpił?

Kroki słychać dużo lepiej niż np w BF4. Widocznie złapał jakiegoś buga. ALE, raz jak dostałem hukowym to miałem taki mega zagłuszony głos. Szkoda tylko, że nie znikał on po czasie tylko musiałem paść aby wróciło do normy

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie ze dostaniesz bana, za reklamowanie swoich aukcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przysięgam,że nie reklamuję,uwierz mi,po prostu się pytam, bo nie mam pieniędzy teraz, a nie wiem jaka jest różnica miedzy slotem, a kontem,bo konto jest tańsze, a powinno być droższe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na koncie nie możesz grać na swoim koncie, wiec nie zdobywasz trofeów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak mam plusa na swoim koncie,to na tamtym też będę musiał wykupić? A jak jest z bezpieczeństwem, mogę dostać bana? Dzięki za odpowiedź

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Usluga premium będzie bardzo obszerna :D

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak mam plusa na swoim koncie,to na tamtym też będę musiał wykupić? A jak jest z bezpieczeństwem, mogę dostać bana? Dzięki za odpowiedź

NIE DZIEL SLOTÓW Z OSOBAMI KTÓRYCH NIE ZNASZ.Pomijam fakt,że jest to zabronione przez SONY w regulaminie użytkowania PSN,ale jeżeli już to robić to porządnie,nawet jeżeli ten "ktoś" Cię oszuka (a może i ma do tego narzędzia) to nigdzie tego nie zgłosisz bo to nie jest dozwolone.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupowal ktos z Was edycje Standard z Ameryskanskiego PSN? Dziala wszystko bez zarzutu? Mozna grac na normalnym, polskim koncie?

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupowal ktos z Was edycje Standard z Ameryskanskiego PSN? Dziala wszystko bez zarzutu? Mozna grac na normalnym, polskim koncie?

Kupilem Dying Light na us psn ze znajomym i dziala jak normalna wiec roznicy raczej nie ma. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W przypadku Hardline'a problem może być tylko z premium - w BF4 premium nie całkiem działało na innym koncie niz to na którym było kupione. Z samym połączeniem z serwerami itp. raczej nie powinno być kłopotu, ja przynajmniej w żadnej grze do tej pory takich nie miałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi