gagar 19 Napisano 7 Luty 2015 (edytowane) Wpadną coiny za kampanię? Tak, zawsze za zrobienie kampanii wpada kilka coinów. Edytowane 7 Luty 2015 przez gagar 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredi_Bobik 12 Napisano 8 Luty 2015 Jak rozwalasz egzotyk to wpada Ci przede wszystkim egzotyczny shard, który jest potrzebny do zakupienia ostatniego perka w każdym egzotyku... Odnośnie weekly czy nightfall, ja Ci pomogę. Ale będę dopiero koło godziny 14:00. Dodaj mnie do znajomych: coffee88 Coffee, jeszcze raz dziękuję, jesteś świetna :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 13 Luty 2015 Ice breaker u Xura, gdyby jeszcze ktoś nie miał ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyr 14 Napisano 13 Luty 2015 (edytowane) Genialnie :) Filmik Edytowane 13 Luty 2015 przez malyr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bileczek 31 Napisano 13 Luty 2015 Typowy Piątek trzynastego z brakiem Heavy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 13 Luty 2015 Ehhh... Już mi się nawet nie chce narzekać. Xur to pała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 13 Luty 2015 Heh no heavy już nie będzie. Zobaczycie. Teraz ice'a będą dawać co tydzień i tak już Ci co mieli go kupić to go kupili ;) BTW nie wie ktoś czy jest up dla hawkmoona? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
look4z 27 Napisano 13 Luty 2015 Ten hełm dla Warlocka od Xura warty uwagi i ceny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 13 Luty 2015 Jeżeli masz jakikolwiek inny egzotyczny hełm dla locka to sobie odpuść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mecei 4 Napisano 13 Luty 2015 juz mnie nawet xur nie motywuje do odpalenia destiny... <w oczekiwaniu na g-horna> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredi_Bobik 12 Napisano 13 Luty 2015 A co sadzicie o tym armorze dla Huntera? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 13 Luty 2015 Jako ze hunter ma na mnie przydatny super w pve, armor może być. Ale jezeli chcesz pobiegać w tym po pvp to w pozostałych rzeczach musisz miec prawie wszystko w intelect. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredi_Bobik 12 Napisano 14 Luty 2015 No właśnie.. Chyba że zabijając nożem bedzie szybszy cooldown supera. Mam dylemat zarówno dla tego armoru jak i helmeta dla wacka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 14 Luty 2015 hełm jest ok bo regeneruje życie jak podnosisz orb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlumek 41 Napisano 14 Luty 2015 Jak najszybciej zdobyć 5 monet? Mam 12 a coś czuję że 3 raz icebreakera juz nie będzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 14 Luty 2015 Weekly masz juz zrobione na max lvl? Jesli tak to pozostaje Ci tylko grind playlisty vanguard roc i nadzieja na pomyślne rng. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 14 Luty 2015 Jak najszybciej zdobyć 5 monet? Mam 12 a coś czuję że 3 raz icebreakera juz nie będzieWcale bym się nie zdziwił jak by dali ( patrz Plan C) :) A co do monet to tak jak pisał HarDy, ewentualnie jak masz trochę czasu to zrób sobie drugą taką samą postać. W 6-7 h dobijesz do 20lvl a potem przełożysz sobie sprzęt i zrobisz weekly. Wcale nie jest pewne, że robiąc striki i licząc na pomyślność RNGesusa, 5 monet wypadnie szybciej. Wszystko zależy od szczęścia, mogą wpaść z pierwszych 5 strików a możesz się męczyć kilka dni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlumek 41 Napisano 14 Luty 2015 No dobra czekam na 3 raz. Nie ma teraz jak wyjść z imprezy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredi_Bobik 12 Napisano 27 Luty 2015 Jak oceniacie ten ciuchy dla wacka u Xura? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 27 Luty 2015 Praxis Fire to najlepsza klata pod Sunsingera. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DoV 101 Napisano 26 Maj 2015 Tabelka ze statami broni, może się komuś przyda do tworzenia setupu pod PvP/PvE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 26 Maj 2015 Wychodzi na to, że Ill Will = Timurs Lash. A myślałem, że ma większy magazynek. Nie ma zatem ciśnienia żeby go zdobyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DoV 101 Napisano 26 Maj 2015 Z pistoletów to jedynie exotyki na PvP i Fate na 365 pod PvE, innej alternatywy nie widzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 12 Czerwiec 2015 Ciekawe, ciekawe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 12 Czerwiec 2015 Truth w pvp akurat wymiata :) Ale o takich patentach co tam robi to pewnie się tym bucom w Bungie nawet nie śniło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach