ExVitallin_PL 165 Napisano 7 Listopad 2014 Ale z tego miejsca widzisz tylko ten 1 kryształ. A tak to przynajmniej jeszcze innym pomagasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemjol 6 Napisano 8 Listopad 2014 Jak masz zgrany team nie trzeba nikomu pomagać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 9 Listopad 2014 (edytowane) Powoli tracę cierpliwość do tej gry głównie prze ten zajepany raid. 3 postacie 33 raidy z czego18 hard i vexa brak, już mnie krew zalewa bo gramy w 6-7 i niektórzy mają 5szt a mi jednego zjebanego vexa nie chce wydropić. bungie fuck you. dodatkowo Trofik bez śmierci dobiliśmy do bosa pierwszy teleport i teleportneło 1 to jeszcze zdążyliśmy ogarnąć i otworzyć portal. zbić moby i oracle i sklepaliśmy życie bosa tak na 45-50% i znów teleportneło jednego i już się nie udało ogarnąć. WTF bungie?!?! Edytowane 9 Listopad 2014 przez Angelus528 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 10 Listopad 2014 (edytowane) Niestety od patcha, na atheonie dzieja sie cuda. Albo przenosi jednego, albo z oslonka, albo minotaurom regeneruje sie zycie na full. Czasem nie dziala tez tarcza. Edytowane 10 Listopad 2014 przez snosch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mardok_1986 18 Napisano 10 Listopad 2014 (edytowane) I nadal jest problem z bramami tele Jak za pierwszym razem nie przeniesie, lądujemy z tyłu teleportu, co sprawia lekkie trudności w orientacji. Edytowane 10 Listopad 2014 przez Mardok_1986 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemjol 6 Napisano 16 Listopad 2014 W dniu dzisiejszym ukończylismy naszym teamem Raid bez zginiecia co za tym idzie są już 3 platyny (kolejne z Polski o ile nie jedne z pierwszych w Polsce) reszta dobija kolejne 3 na dniach ;) Raid był ukończony w składzie ( SkidziPL, Wronator,Markiz_PL, Przemal_PL, Zerathel, PL_Terminator) Chciał bym także podziękować chłopakom z ekipy bo z takim składem Raid to czysta przyjemność a gra na Hardzie i bez zginiecia to był pikuś ;) Dzięki chłopaki i Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeraIeS 42 Napisano 16 Listopad 2014 (edytowane) So much PL Edytowane 16 Listopad 2014 przez DeraIeS 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 17 Listopad 2014 PL indeed ... :laugh: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
apeboy4 0 Napisano 22 Listopad 2014 Ktoś może będzie dzisiaj robił raid na hardzie? Mam do ubicia atheona ale chętnie polecę od początku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balneator 18 Napisano 23 Listopad 2014 https://www.youtube.com/watch?v=I2QKRLhHsCc&list=UUYfoNGIWq7109U2mgFR3DUg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zibenn 64 Napisano 27 Listopad 2014 (edytowane) mam pytanie. Ile teleportów, badz czasu zajmuje wam walka z atheonem po patchu, gdy zabijacie go normalnie? pytam z ciekawosci. nie dopisałem, pytam tylko o HARD 3,4 teleporty? Edytowane 27 Listopad 2014 przez zibenn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyr 14 Napisano 27 Listopad 2014 (edytowane) Na 26 levelu 2-3 teleporty. Jaka mnie dziś spotkała niespodzianka. Doszliśmy wczoraj do Atheona (30 lvl) myślałem, że dostałem tylko shardy/energy zaglądam w ekwipunek a tam FATEBRINGER :) Edytowane 27 Listopad 2014 przez malyr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal_Mac 6 Napisano 27 Listopad 2014 Hej! Udało nam się ubić Atheona na hardzie w około 3:01-3:02 i się zastanawiamy czy jest jakaś ekipa szybsza na forum? Nie chodzi o to żeby się pochwalić(no dobra, trochę tak :D) ale o może delikatną rywalizację w oczekiwaniu na DLC ;) Dowód, żeby nie było, że jesteśmy gołosłowni: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 27 Listopad 2014 Kolejni pierwsi w Polsce? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 27 Listopad 2014 Hmmm... Ziben, przecież na fimiku wyżej zrobiliście ateona po 2 teleportach. Skąd zatem pytanie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal_Mac 6 Napisano 27 Listopad 2014 Hehe na pewno nie pierwsi ale wydaje nam się, że to dobry wynik więc się dzielimy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lazienkowicz 10 Napisano 27 Listopad 2014 Hmmm... Ziben, przecież na fimiku wyżej zrobiliście ateona po 2 teleportach. Skąd zatem pytanie? Chciał zdobyć informacje ile czasu zajmuje Atheon innym aby mieć jakąś referencje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 27 Listopad 2014 Wiedziałem, że nie wytrzymacie i się pochwalicie :-) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zibenn 64 Napisano 27 Listopad 2014 najszybszy film jaki znalazlem to 2.43 - wiec po prostu pytamy, czy ktos jest lepszy? Bedzie super jesli ktos robi to szybciej niz my, BĘDZIEMY mieć motywacje przed dlc. jesli nie, tez fajnie . nikt sie nie chce chwalic - chcemy się dowiedziec:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 27 Listopad 2014 Jak cały team ma gjallarhorny,to spokojnie da się to szybciej zrobić. Na normalu zrobili to w 17s. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal_Mac 6 Napisano 27 Listopad 2014 U nas zaledwie dwa były jeśli dobrze pamiętam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemjol 6 Napisano 27 Listopad 2014 mam pytanie. Ile teleportów, badz czasu zajmuje wam walka z atheonem po patchu, gdy zabijacie go normalnie? pytam z ciekawosci. nie dopisałem, pytam tylko o HARD 3,4 teleporty? max dwa teleporty jakieś 1.30 min pod warunkiem że masz zgrany team, jak macie RPG gjalahorn czy jak on się zwie to przy jednym teleporcie dacie rade ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 27 Listopad 2014 max dwa teleporty jakieś 1.30 min pod warunkiem że masz zgrany team, jak macie RPG gjalahorn czy jak on się zwie to przy jednym teleporcie dacie rade ;)Te 1.30 min jest mocno naciągane jak na 2 teleporty. Na filmiku wyżej masz zrobione na 2 teleporty i zajmuje to ok 3 min. Na pewno da się zrobić szybciej ( tak jak pisałeś z gjallahornami) ale nie aż tak. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemjol 6 Napisano 28 Listopad 2014 (edytowane) Te 1.30 min jest mocno naciągane jak na 2 teleporty. Na filmiku wyżej masz zrobione na 2 teleporty i zajmuje to ok 3 min. Na pewno da się zrobić szybciej ( tak jak pisałeś z gjallahornami) ale nie aż tak.kolego nic nie jest naciagane ,robilismy trophy bez zginiecia i zajelo nam to dokladnie 1.29 min z wyciagnieciem reliktow okolo 3 - 4 minut ,mowa oczywiscie o normalu bo o taki poziom kolega pytal :) pozatym mieli bysmy atheona przy jednym wyjsciu z portalu ale jak wspominalem czasu pod tarcza brakowalo i zdecydowalismy sie nie ryzykowac i wejsc drugi raz a przy drugim wyjsciu mial tylko jakies 0,5 cm na pasku . No pomylilem sie o 2-3 sek Zeby nie bylo ze jestem goloslowny filmik kolegi ktory nagral koncowke i akurat on nie posiadal gjallahorna ,wiec nie patrzac na to czy sie zginie da sie go rozwalic ponizej minuty i na jedno wyjscie :) Edytowane 28 Listopad 2014 przez przemjol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 28 Listopad 2014 (edytowane) Ok rozumiem, że na normalu się da, ale ziben_77 pytał o Hard i do tego się odnosiłem. Edytowane 28 Listopad 2014 przez yogurt2006 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach