Patricko 8082 Napisano 21 Kwiecień 2015 Park Jurajski coś czuję będzie niewypałem, Mad Max to taka niewiadoma. Legendy z Gibsonem nigdy nie przebiję, ale byle to było solidne kino. Zaś co do Star Warsów to jestem nastawiony mega poztywnie. To co mówią twórcy + to co pokazali w dotychczasowych trailerach daję mi nadzieję, że w końcu zobaczymy Star Warsy na poziomie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 23 Kwiecień 2015 (edytowane) Nie wiedziałem że są jakieś kłótnie na ten temat ale faktycznie jelec pojawił się w Europie w okolicy X wieku n.e. Odejście Lucasa to najlepsze co mogło się przytrafić uniwersum SW. Będzie tylko lepiej. Piękny rok się szykuje dla miłośników pocornu. Avengers, Mad Max i SW w grudniu. EU - to skrót od Expanded Universe, czyli świata Star Wars wykreowanego w książkach, komiksach i grach, które to Disney skasował całkowicie. Kłótnie są między fanami o ten miecz i najczęstrzym argumentem jest właśnie to, że pojawił się on w jednej z książek :) Faktycznie, po ostatnim zwiastunie mam ciary cały czas, odejście Lucasa to może być zbawienie. Zaś co do Star Warsów to jestem nastawiony mega poztywnie. To co mówią twórcy + to co pokazali w dotychczasowych trailerach daję mi nadzieję, że w końcu zobaczymy Star Warsy na poziomie. Zwłaszcza w tym drugim. Klimat wylewa się wiadrami. Trzymajmy kciuki. Edytowane 23 Kwiecień 2015 przez Sithman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 24 Kwiecień 2015 Teraz podział będzie inny niż tylko stara trylogia i nowa trylogia. Fani będą określali filmy jako Seria Lucasa i Seria Myszki Miki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 24 Kwiecień 2015 Akurat tu się nie zgodzę. Disney Marvelowi dał wolną rękę w komiksach i dobrze im to wychodzi. Z uniwersum SW ma być tak samo. Na pewno bardziej infantylnie niż w ep. 1-3 już nie będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 24 Kwiecień 2015 Akurat tu się nie zgodzę. Disney Marvelowi dał wolną rękę w komiksach i dobrze im to wychodzi. Z uniwersum SW ma być tak samo. Na pewno bardziej infantylnie niż w ep. 1-3 już nie będzie. Fakt, nawet Disney nie popłynie jak Lucas z Jar Jarem (mam nadzieję). Co do wolnej ręki, to tu jest trochę inaczej - powstał zespół ścisłej współpracy i od teraz filmy, książki, komiksy i gry mają być spójne co do wydarzeń i wątków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 28 Kwiecień 2015 (edytowane) Każdy kolejny trailer lepszy. Obym się nie zawiódł. ps. Dopiero w tym zwiastunie zobaczy łem, że postać grana przez Theron nie ma ręki Edytowane 28 Kwiecień 2015 przez DamianGrecky 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 30 Kwiecień 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekoka 34 Napisano 1 Maj 2015 Black Mass.Będzie kozak.A co do charakteryzacji Deppa.Mistrzostwo! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cUbOnZU 15 Napisano 3 Maj 2015 Coś ruszyło z filmami Gangsterskimi :) i bardzo dobrze bo uwielbiam ten gatunek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 15 Maj 2015 Nowy Mad Max podobno genialny. Średnia na RottenTomatoes 99%, ocena na IMDB 9.0 przy 15 tysiącach głosów, 9/10 w recenzji na Filmwebie. O rany :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 15 Maj 2015 Polskie pierwsze recenzje też świetne. Podobno to jeden, wielki, nieustający pościg w klimatach drugiej części. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cUbOnZU 15 Napisano 16 Maj 2015 No nowy Mad Max to kinowa propozycja obowiązkowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 16 Maj 2015 Ta część jest jakąś kontynuacją poprzednich lub jakoś do nich nawiązuje? Nie oglądałem wcześniej żadnej części, ale na tę z chęcią bym się przeszedł do kina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 16 Maj 2015 (edytowane) Nie ma nawiązań do poprzednich części. Faktycznie ma świetną średnią ocen:http://www.metacritic.com/movie/mad-max-fury-roadhttp://www.imdb.com/title/tt1392190/?ref_=fn_al_tt_4http://www.rottentomatoes.com/m/mad_max_fury_road/ Edytowane 16 Maj 2015 przez malpka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 27 Maj 2015 Kolejny remake ... czy oni już naprawdę nie mają żadnych oryginalnych pomysłów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 28 Maj 2015 Na konsoli remastery, w kinie remaki, w muzyce też ;) Ot takie czasy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 28 Maj 2015 Na konsoli remastery, w kinie remaki, w muzyce też ;) Ot takie czasy. Strach się bać za co się zaraz zabiorą ... za Ojca Chrzestnego??!! Dobrze że chociaż Ridley Scott poszedł po rozum do głowy i nowy Łowca Androidów będzie kontynuacją (chociaż i tak nie wróże wielkiego sukcesu...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 28 Maj 2015 Strach się bać za co się zaraz zabiorą ... za Ojca Chrzestnego??!! Dobrze że chociaż Ridley Scott poszedł po rozum do głowy i nowy Łowca Androidów będzie kontynuacją (chociaż i tak nie wróże wielkiego sukcesu...) Pewno w myśl "poprawności politycznej" nowy ojciec chrzestny będzie czarny (adoptowany przez sycylijską rodzinę imigrant z Afryki - coś jak Balotelli). Albo co gorsza ojciec chrzestny będzie matką chrzestną :)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 9 Czerwiec 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 24 Czerwiec 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leniuu94 4 Napisano 25 Czerwiec 2015 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=Y9Jy2T0uQ9Y Edytowane 25 Czerwiec 2015 przez Leniuu94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 29 Czerwiec 2015 (edytowane) To powinno trafić do działu humor, ale tu bardziej pasuje: Edytowane 29 Czerwiec 2015 przez Sithman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 1 Lipiec 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 13 Lipiec 2015 DC wygrało tegoroczny Comic-Con, świetne te trailery są :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 13 Lipiec 2015 Marvel chyba nawet specjalnie nie miał nic do pokazania szerszej publiczności. Ja jestem zawiedziony ze nie dostaliśmy zwiastuna Warcrafta, bo ci ci widzieli za zamkniętymi drzwiami to wychodzili zachwyceni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach