Lightbringer 403 Napisano 26 Luty 2016 6K4G-2JND-6BT6 <---------- SMITE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 26 Luty 2016 Dzięki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 26 Luty 2016 http://uk.ign.com/prime/promo/smite-ps4-eu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Senzu 15 Napisano 26 Luty 2016 Dzieki za linka Wyryto na telefonie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkober 9 Napisano 26 Luty 2016 Smite EH4M-PKNM-4AFG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 3 Marzec 2016 Jak ktoś chętny na betę nowego softu PS4 to zapraszam: LC46 N4NG E767 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 4 Marzec 2016 Kod wyżej pewnie już wykorzystany :/ Czy jest jakaś osoba która chciałaby się jeszcze podzielić kodem na Bete FW ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twinskillers 87 Napisano 5 Marzec 2016 T9NK-L4N9-PH5P Smite LG G3 3/32 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 9 Marzec 2016 Kod na Hazmat do Division: Twój kodK5JV8SCEDCHL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Even 14 Napisano 3 Maj 2016 Jakby ktoś chciał to klucz na dodatkowy miesiac PSPlus przy zakupie abo na 3miechy, wysłali mi bo myślą, że wrócę do tego szitowego pakietu xD.... GR25-N4NC-GNJG nie wiem czy działa dla innych, w mailu miałem ''oferta na wyłączność" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polak919 1 Napisano 3 Czerwiec 2016 Ma ktoś może maila/klucz na promocję 12 miesięcy PSplus + 3 miesiące gratis? Sporadycznie kupuję usługę, aktualnie nie mam jej od 4 miesięcy, ale to za mało, żeby mi maila wysłać z promocją:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 3 Czerwiec 2016 1 godzinę temu, polak919 napisał: Ma ktoś może maila/klucz na promocję 12 miesięcy PSplus + 3 miesiące gratis? Sporadycznie kupuję usługę, aktualnie nie mam jej od 4 miesięcy, ale to za mało, żeby mi maila wysłać z promocją:/ Nie potrzeby Tobie mail z promocją, wchodzisz na PSS klikasz na 12 miesięcy i wchodzi info o 12 + 3.... (Plusa nie mam od około 2-3 miesięcy) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 30 Czerwiec 2016 (edytowane) Witam,od wczoraj DICE rozsyła kody na zamknięta Alphe BF1 na PC,jeżeli ktos posiada kod i nie zamierza go wykorzystać to z miła chęcią skorzystam.Dzieki edit.Na PS4 też chętnie przyjmę Edytowane 5 Lipiec 2016 przez PLasgoogle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdekO_o 160 Napisano 13 Lipiec 2016 Kod na ten dziwaczny motyw. KPRA-TQNE-MLL8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 28 Lipiec 2016 (edytowane) Hejko. Mam 2 dodatkowe kody na NHL 2017 BETA. kto pierwszy ten lepszy, ale proszę o wypisanie, który kod wykorzystany, aby inni na próżno nie wklepywali. 52B8-MCNC-B7RG BF8K-QTNQ-PMBG Pozdrówki. Edytowane 28 Lipiec 2016 przez BartexXx20 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 29 Lipiec 2016 10 godzin temu, BartexXx20 napisał: BF8K-QTNQ-PMBG wykorzystany, dzięki 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 30 Sierpień 2016 Ooo zaczyna się już żebranie... Przez jeden dzień chyba się nikt nie zesra czyż nie? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 27 Październik 2016 Nie wiem czy wszyscy dostają nie wiem czy przypisany do konta ale dostałem kod na 50% zniżki do " Poznaj tajemnicze krainy z części Skyrim po Daggerfall, płacąc tylko połowę za grę The Elder Scrolls Online: Gold Edition w PlayStation®Store*.35N77CJ4FF Oferta jest ważna do 5 listopada 2016 r. do godziny 00:59 czasu polskiego. " 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 27 Październik 2016 No tak te ES Online ja kupiłem z wysyłka do PL (pudelko) na Amazonie za 16 zł... Więc promo tylko brać... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 27 Październik 2016 (edytowane) 39 minut temu, DigitalMan_PL napisał: No tak te ES Online ja kupiłem z wysyłka do PL (pudelko) na Amazonie za 16 zł... Więc promo tylko brać... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka To promo na wersję Gold czyli z pełnym DLC. Co nie zmienia faktu że i tak jest w wuj drogie. Na Allegro można dostać za 140 w folii. Chciaż z drugiej strony rabat 50% daje kwotę 125. Nad tym można się już zastanowić. Edytowane 27 Październik 2016 przez malpka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 27 Październik 2016 Oferta dla wszystkich zapisanych do spamu od Sony. Więc nie ma problemu dostępnością. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 27 Październik 2016 54 minut temu, Siudak83 napisał: Oferta dla wszystkich zapisanych do spamu od Sony. Więc nie ma problemu dostępnością. ja też nie zamierzam skorzystać więc jak ktoś nie dostał maila od sony a chciałby skorzystać to ma kod tutaj: EALHEN68NL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkober 9 Napisano 29 Październik 2016 Poznaj tajemnicze krainy z części Skyrim po Daggerfall, płacąc tylko połowę za grę The Elder Scrolls Online: Gold Edition w PlayStation®Store*.CH845889DM Oferta jest ważna do 5 listopada 2016 r. do godziny 00:59 cz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elliot778 129 Napisano 12 Listopad 2016 Jak by ktoś miał zbędny kod do bety Steep to bardzo chętnie przygarne ,bo Ubi mnie olalo i nic nie dostałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 17 Listopad 2016 Zrealizuj poniższy, unikatowy kod kuponu w PlayStation Store, aby zaoszczędzić 43% na Titanfall 2. FAQDMQCH8A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach