Yarorot 226 Napisano 19 Listopad 2015 (edytowane) Yogi dzieki za zaproszenie ale grałem akurat hardcore a za chwilę i tak musiałem wyjść z gry. Ja polecam KN 44 zrobiłem w nim 2 prestiż, ale jakaś kicha z tym licznikiem zabitych bo tak samo go nie widać na broni jak i wcześniej tagu klanu. Może ja ślepy jestem Ktoś chętny wieczorem na hardcore? Edytowane 19 Listopad 2015 przez Yarorot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 19 Listopad 2015 Patch 1.03 gotowy do pobrania. Waga - 2,719 GB Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 19 Listopad 2015 Coś dali pobiera plik 2,7GB wersja 1.03 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kogut1993 20 Napisano 19 Listopad 2015 Tylko co zmienia? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 19 Listopad 2015 Padlo komus PSN po instalacji patcha? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 19 Listopad 2015 (edytowane) Patch 1.03 Changelog po ENG: Edit: to co wrzuciłem, to jakaś lipa. Jak znajdę to wrzucę. Póki co cisza w necie. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Edytowane 19 Listopad 2015 przez Wszebor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 19 Listopad 2015 (edytowane) “security and stability fixes.”This includes some crash bug fixes. Edytowane 19 Listopad 2015 przez One™ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 19 Listopad 2015 No to już pograłem ech...... serwery im padły czy co Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucass 18 Napisano 19 Listopad 2015 Wczoraj mimo lagów koniec mi się udał 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 19 Listopad 2015 Pięknie, po cholerę dają 2PD skoro teraz przez weekend nie bedzie sie dało grać i sytuacja bedzie analogiczna do tej z czasu premiery :/ znowu czekam po 15 minut na znalezienie meczu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wyso52 35 Napisano 19 Listopad 2015 Nie da sie grac... Juz 3 lobby i laguje jak cholera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 19 Listopad 2015 Po 30 minutowej próbie Wojny Lądowej w 9 zrezygnowaliśmy.Jak jest 3 w roomie to jeszcze szuka, a od 4 w górę gra mówi: - dzisiaj nie pogracie :whistling: :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 19 Listopad 2015 A u mnie wszystko działa cudownie :) jedyny problem, że jestem słaby HAHAHA. Panowie na jakim sensitivity uczyć się grać tak aby w przyszlosci grało się fajnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 19 Listopad 2015 A u mnie wszystko działa cudownie :) jedyny problem, że jestem słaby HAHAHA. Panowie na jakim sensitivity uczyć się grać tak aby w przyszlosci grało się fajnie? Zwykle jest to tak: kiedy poczujesz, że wolno prawo/lewo to sobie w górę ustawiasz i tak po kolei, zatrzymujesz się na tej której "poczujesz to takie" :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 19 Listopad 2015 Ja doszedłem do 7 i na tym zostało;p U mnie też zawsze działa super i od premiery tylko raz mnie rozłączyło. Lagów zero. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 19 Listopad 2015 Ale na domyślnym 4 chyba nawet nie ma co się uczyć? Na 6 idzie trudno, ale chyba na tym będę się uczuć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 19 Listopad 2015 No nie bardzo. Lepiej zwiększyć, bo jak ktoś tu już pisał, potem to zaprocentuje. Ale to tak jak wszystko, broń, czułość analogów trzeba potestować i ustawić pod siebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono87 171 Napisano 19 Listopad 2015 Ja po patchu dzisiaj wszystkie mecze na 4 kreskach. A dzisiaj przed patchem większość na 3. W ogóle jest poprawa w kodzie sieciowym, teraz trzeba celniej strzelać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 19 Listopad 2015 (edytowane) Ok czyli będę grać sens 6 A zwiększacie sensitivity pionowo? Czy raczej pion zostawić domyślnie? Kurde ta gra mnie wciąga jak bagno. Online mam straszny wpierdziel, ale trenuje sobie na boty i dawno tak dobrze się nie bawiłem :) jak juz ogarnę na tyle aby grac online z to chyba czeka mnie rozwód hahaha Edytowane 19 Listopad 2015 przez TrueGrand Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 20 Listopad 2015 Góra, dół i prawo, lewo - najlepiej chyba tak samo dawać ;) Wysłane z Meizu M2 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredi_Bobik 12 Napisano 20 Listopad 2015 Mocą której klasy postaci zabijacie najwięcej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 20 Listopad 2015 Mocą której klasy postaci zabijacie najwięcej? Firebreak - miotacz ognia coś pięknego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 20 Listopad 2015 (edytowane) Patch cały ma 2,7gb ale do pobrania jest tylko 600mb. Jakieś rady co odblokować na zawsze? Albo perk duch/ghost lub jakaś broń, tylko jaka? Edytowane 20 Listopad 2015 przez cykor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 20 Listopad 2015 Ja prestiżując na 1 prestiż odblokowałem perk Ducha, przy drugim prestiżu zamierzam odblokować M8A7. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 20 Listopad 2015 Dzisiaj pią... piąteczek! Ciupiemy dziś cos? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach