bany® 907 Napisano 18 Listopad 2015 Na jakiej zasadzie dziala wspomaganie celowania? Przy ciaglym ogniu czy przy nacelowywaniu? Da sie je jakos efektywnie wykorzystywac? Wiem ze w niektorych graj jest tak ze trzeba zaczac strzelac i potem namierzac L2. Jak jest w dorszu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 18 Listopad 2015 Fakt tanio nie jest jak na dwie " małe plastikowe nakrętki " które wg mnie jakością też nie powalają na kolana, trzymają standard. Myślę że jeszcze jest za wcześnie na pełnoprawną opinię, użytkuję dopiero od wczoraj na pewno jest inaczej , dziwnie, takie przynajmniej sprawiają pierwsze wrażenie. Wiadomo kwestia przyzwyczajenia i obycia, jeden fakt jest nie podważalny naprawdę celowanie jest o wiele łatwiejsze i precyzyjniejsze jak się już opanuję czuje że będzie "pogrom" :) Czy faktycznie warto? hm...jeśli masz wolne 87 zł i liczy się dla ciebie skill to TAK. P.S Jakby żona się dowiedziała ile te nakrętki kosztują weekend miał bym w galerii handlowej :) allegro i polecam sprzedawcę szybka wysyłka. No fakt przesada za kawałek plastiku taki sos. Ale nigdzie nie są dostępne. A że stanów nie opłaca się ciągnąć a u chinoli nie ma ;) Żon lepiej nie wtajemniczac w takie sprawy 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekbossko 3 Napisano 18 Listopad 2015 Zapowiada sie podwójny exp na weekend panowie takze brać wolne i grac :) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 18 Listopad 2015 (edytowane) Fakt tanio nie jest jak na dwie " małe plastikowe nakrętki " które wg mnie jakością też nie powalają na kolana, trzymają standard. Myślę że jeszcze jest za wcześnie na pełnoprawną opinię, użytkuję dopiero od wczoraj na pewno jest inaczej , dziwnie, takie przynajmniej sprawiają pierwsze wrażenie. Wiadomo kwestia przyzwyczajenia i obycia, jeden fakt jest nie podważalny naprawdę celowanie jest o wiele łatwiejsze i precyzyjniejsze jak się już opanuję czuje że będzie "pogrom" :) Czy faktycznie warto? hm...jeśli masz wolne 87 zł i liczy się dla ciebie skill to TAK. P.S Jakby żona się dowiedziała ile te nakrętki kosztują weekend miał bym w galerii handlowej :) allegro i polecam sprzedawcę szybka wysyłka. A jeszcze pytanko. Bo widzę na stronie producenta że do każdego pada (ps4,xboxone,ps3 i Xbox 360) ma inne nakładki. Na tej aukcji jest napisane że do wszystkich. ?? Edit Te są do ps3/360 bo prawa jest wklesła. Do ps4 prawa jest wypukla Edytowane 18 Listopad 2015 przez Rambo8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 18 Listopad 2015 (edytowane) A jeszcze pytanko. Bo widzę na stronie producenta że do każdego pada (ps4,xboxone,ps3 i Xbox 360) ma inne nakładki. Na tej aukcji jest napisane że do wszystkich. ?? Edit Te są do ps3/360 bo prawa jest wklesła. Do ps4 prawa jest wypukla Vortexy są lewa wklęsła prawa wypukła, wszystkie pasują to tylko kwestia modelu ( dwa wklęsłe lub na przemian ). Edytowane 18 Listopad 2015 przez ziolek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 18 Listopad 2015 Vortexy są lewa wklęsła prawa wypukła, wszystkie pasują to tylko kwestia modelu ( dwa wklęsłe lub na przemian ).Te z allegro są obie wklesłe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 18 Listopad 2015 Te z allegro są obie wklesłe? Te z allegro są obie wklesłe? Nie lewa wklęsła prawa wypukła. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dr-yogi-reborn 1094 Napisano 18 Listopad 2015 Ta gra jest ZAJEBISTA:)) Odpaliłem niedawno BO3 , założyłem słuchaweczki i utknąłem w menu. Z dobre 5 minut wsłuchiwałem sie w mega klimatyczna muzyczkę w tle i patrzyłem na gościa z ekranu ...oczywiście w oparach dymu:) Zajebista wkrętka , muzyczka sie z czasem rozwija polecam posłuchać:) Potem odpaliłem TDM. I zacząłemm grać Man-o-warem , polubiłem ta giwere ostatnio i założyłem sobie ze doprowadzę ja do ostatniego lvl. by uzyskać dodatek do broni : szybkostrzelność:) To jedyna bolączka tej giwery:) W miedzy czasie dobilem do 1 prestiżu i zaczął sie dylemat. W poprzednich częściach CODA w które grałem ( MW2 i AW) po wbiciu prestiżu traciło sie wszystkie ulepszenia broni. Cała zabawa w odblokowywanie zaczynała sie od nowa. Myśle sobie jak tak będzie i tym razem to zanim wymaksuje jakaś broń to dojdę do prestiżu i nawet sie tym nie nacieszę:( Kicha , ale pal licho prestiż to prestiż:) Wbiłem , odblokowałem na stałe Mano-wara i patrzę a tam we wszystkich początkowo odblokowanych broniach i wybranym manowarze zachował sie lvl. I wszystkie wcześniej odblokowane dodatki:))) Zajebiscie , mogę spokojnie kontynuować masterowanie Man-o-Warka , a jak dołożę mu szybkostrzelność to .... drzyjcie , hihi. Fajnie tez ze zostają wszystkie odblokowane , lub zdobyte skorki postaci czy kamuflaże do broni. Jeszcze 1 , ZAJEFAJNA GRA:)) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gorekkk 20 Napisano 18 Listopad 2015 Mi np lewa nakładka słabo spasowała, ponieważ jak nałożę na analoga to kręci się i ciężko mi się operuje.. czasami nawet lewą zdejmuje i nie używam dłuższy czas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 18 Listopad 2015 (edytowane) U mnie lewy Vortex cacy się trzyma. Dzisiaj potrzymałem drugiego pada na którym nie mam żadnych nakładek. Pierwsza myśl : " o ja pier...., jak ja mogłem na tym gównie wcześniej grać. Toż to jakaś porażka." Analogi za sztywne, małe i krótkie, palce się zeslizgują, zero kontroli nad celowaniem. Na dodatek dodam, że nigdy na te analogii nie narzekałem, a palce nigdy mi się zeslizgiwały. Co do prawego Vortexa, to on nie jest ani wklęsły ani wypukły. Tylko hybrydowy. Tak przynajmniej podaje producent ;-) Mi sie dzisiaj Yogi średnio grało. Choć miałem ping 17ms to i tak inni lagowali, że hej. Jednego gościa nie mogłem z noża ubić, bo mi się ciągle teleportował. Albo nie mogłem kogoś ubić co był w powietrzu, bo go ciągało za koszulkę. Do tego dodać mega mecz 9vs3 i tych nakur*iaczy ze statami 40/4 i dwiema kreskami pingu. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Listopad 2015 przez Wszebor 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 18 Listopad 2015 U mnie lewy też trzyma ok , czyli nic się nie zmieniło od wczorajszego wieczoru lag, jak ma być w weekend 2xp to raczej w ogóle nie będzie grywalny masakra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 18 Listopad 2015 Zamówiłem te freek'i. W weekend protestuje ;) Yogi- możesz robić później prestiż samej broni ale nie wiem czy warto ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gorekkk 20 Napisano 18 Listopad 2015 u mnie sie trzyma lewy ale sie obraca na analogu.. nie wiem czy tak ma być.. i trochę ciężko mi się wciska L3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dr-yogi-reborn 1094 Napisano 18 Listopad 2015 Zamówiłem te freek'i. W weekend protestuje ;) Yogi- możesz robić później prestiż samej broni ale nie wiem czy warto ;) Zrobilem prestiz broni na AN44 bo nim gralem najwiecej no i jedyna opcja ktora wpada to mozliwosc umieszczenia na broni znaku klanowego . Wiec dla niektorych bedzie warto a innych nie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 18 Listopad 2015 Panowie ta beta Areny z tego co widzę jeszcze 12 dni, później mają coś zmienić itd? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 18 Listopad 2015 Później jest jeszcze jakiś licznik ale nie wiem dokładnie ocb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 18 Listopad 2015 Więcej gracie ma arenie czy publiczny? W sumie, na arenie z miejsca wszystko odblokowane, więc dla mnie trochę Lipton :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 18 Listopad 2015 (edytowane) Edit: My głównie publiczne gramy. u mnie sie trzyma lewy ale sie obraca na analogu.. nie wiem czy tak ma być.. i trochę ciężko mi się wciska L3Obraca się wokół własnej osi?Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Listopad 2015 przez Wszebor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gorekkk 20 Napisano 18 Listopad 2015 My tylko publiczne gramy. Obraca się wokół własnej osi? Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Tak dokładnie wokół własnej osi.. i ciężko mi się sprint trzyma.. coś musieli zmienić w patchu bo nagle lamie fest :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 18 Listopad 2015 Kur....no nie da się grać lag w hu.. takiego gówna już dawno nie było. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 18 Listopad 2015 (edytowane) Ja nadal uważam, że jest to głównie wina tych zjeb*nych serwerów Sony. Moja teoria jest taka: kiedyś serwery należały głównie do PS3 i było w miarę dobrze. Teraz należą do PS4 i PS3 i mamy to co mamy. Czyli kupę na talerzu.... Za którą jeszcze płacimy :-P Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Listopad 2015 przez Wszebor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 18 Listopad 2015 My tylko publiczne gramy. Obraca się wokół własnej osi? Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Ja gram hardcore.Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 18 Listopad 2015 Ja gram hardcore. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Ja też hardcore ostatnio częściej, ale i tu jak się trafi na kamperiade to z butów wywala. Ja nadal uważam, że jest to głównie wina tych zjeb*nych serwerów Sony. Moja teoria jest taka: kiedyś serwery należały głównie do PS3 i było w miarę dobrze. Teraz należą do PS4 i PS3 i mamy to co mamy. Czyli kupę na talerzu.... Za którą jeszcze płacimy :-P Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka No i ja właśnie z tego powodu nie płacę. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 18 Listopad 2015 Biorą opłaty i jakość grania jest fatalna powinni przewidzieć że w takie gry na dodatek w premierę będzie grał ogrom ludzi. Tym bardziej że problem powtarza się co roku jeśli chodzi o CoD. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 18 Listopad 2015 Co sony ma wspólnego z serwerami? Ludzie ta gra nie ma dedykowanych serwerów,tylko połączenie p2p. Cod był zawsze zlagowanym gownem, gdzie host miał zawsze przewagę. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach