Grabeq 1138 Napisano 3 Grudzień 2017 (edytowane) Skonczylem. Najlepszy singiel w shooterze sci-fi od czasów Halo Reach. Wyśmienita kampania, mogłaby być tylko o kilka godzin dłuższa. Multiplayer jest też zajebisty. EA za to jest rakiem branży. Ta gra zjada SW BF2 na śniadanie. Edytowane 3 Grudzień 2017 przez Grabeq 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 3 Grudzień 2017 Tylko wydali ja w kiepskim okresie przez co była skazana na porażkę niestety. Mi również gierka się bardzo podobała. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 27 Styczeń 2018 Taka dobra gra ale niestety martwa.Ściągnąłem sobie na nowo aby pograć a tutaj zanim połączy z jakimś meczem to 30minut potrzeba... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teynar 28 Napisano 27 Styczeń 2018 No niestety. Gra zacna ale praktycznie nikt w to już nie gra, a szkoda... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 15 Luty 2018 Gram na Xboxie i mecz znajduje mi w 20...ale sekund. Gra sporo ludzi. Czy waszym zdaniem jakieś dodatki są warte kupienia bo gameplay w tej grze jest zajebiście miodny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 10 Kwiecień 2018 (edytowane) W dniu 2/15/2018 o 17:36, Frost Prime napisał: Gram na Xboxie i mecz znajduje mi w 20...ale sekund. Gra sporo ludzi. Czy waszym zdaniem jakieś dodatki są warte kupienia bo gameplay w tej grze jest zajebiście miodny. No ja sie skusilem bo kosztowala 25zl, i na X laczy natychmiast, i lobby pelne. Kampanii jeszcze nie skonczyłem, ale już jest fajnie, ale multi jest cudne EDIT: co do dodatkow to DLC chyba sa za darmo? Do kupienia tylko kosmetyka? czy się mylę? Edytowane 10 Kwiecień 2018 przez CePeeN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach