no4b 583 Napisano 23 Kwiecień 2015 Ja mogę grać w 2 lidze, nie muszę grać barażu o 1. Nie grałem w 1 edycji, moja strata :) Liczę na fajne mecze w dobrej atmosferze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joseph969 84 Napisano 23 Kwiecień 2015 Kiedy można bedzie kupic karty by wystartowac w LIdze???? Zgadzam sie z przedmówcą, nowi od razu druga liga. "lojalnośc" do turniejów i edycji powinna byc honorowana A nie ze wskakuje jakiś zielony i bedzie walczyl o pierwszą. ;) Niech sie najpierw wykaże nie w dumeczu a w jednej pelnej edycji. Te baraze tez troche zamieszania robią, bazujac na ostatniej edycji włg mnie powinien byc prosty podzial: polowa najlepszych z poprzedniej edycji do 1 ligii, reszta i nowi, tworzący drugą razem polowe, do drugiej ligii i jedziemy. Ekzakli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danon 186 Napisano 23 Kwiecień 2015 Kiedy można bedzie kupic karty by wystartowac w LIdze???? Ekzakli Od jutra Hmm skoro taki jest odzew... Czyli 10 pierwszych osób z poprzedniej edycji automatyczne do pierwszej ligi? (jeżeli ktoś z I edycji nie grał to następna w kolejności)? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 23 Kwiecień 2015 Dokładnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vkkaaa 217 Napisano 23 Kwiecień 2015 Przynajmniej będzie można szybciej zacząć :P Co z ilością graczy wychodzących/spadających z ligi? 2 czy 3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 23 Kwiecień 2015 Po ile zrzuta? Bo nie wiem ile kasy zostawić sobie bo chciałbym zakupić jeszcze jednego piłkarza do składu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 23 Kwiecień 2015 Dobra miałem się nie zapisywać, ale na początku maja i w weekendy będę miał czas na grę więc się zapisuje jako 20 osoba. Za bardzo mnie ciągnie do rywalizacji z osobami które mniej więcej znam z forum.:p 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danon 186 Napisano 23 Kwiecień 2015 Przynajmniej będzie można szybciej zacząć :P Co z ilością graczy wychodzących/spadających z ligi? 2 czy 3? Czekamy na zakończenie zapisów, wszystko zależy od tego ile będzie chętnych osób 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 23 Kwiecień 2015 Szybciej by było gdyby nie trzeba było tych kart kupować, no ale cóż zrobić. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 23 Kwiecień 2015 Szybciej by było gdyby nie trzeba było tych kart kupować, no ale cóż zrobić. Pierwsza liga to w moment ogarnie :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ddemon 60 Napisano 23 Kwiecień 2015 danon Nowy uczestnik niech rozpocznie w drugiej lidze,by nie stwarzać zamieszania :) Co do rozstrzygnięć całych tych barażów itd...Po pierwsze należy bacznie popatrzeć na listę zgłoszonych - pierw 7 zwycięzców,potem kolejne osoby itd... Patrząc na listę zgłoszonych - wszyscy z czołowej 7 chcą grać :D -8-13 15 i 16 to są osoby które się zapisały - daje to 8 osób - utworzone baraże 4 zwyciezców do I ligi - 4 przegranych w II - 5 nowych osób w II lidze... Aa...Dodałbym,że baraże nie koniecznie trzeba grać,można wziąć pod uwagę dwumecz z I edycji o ile został rozegrany :) I liga z 11 osobami,II liga z 9 :) Nie zbyt równy podział,ale jest to jakieś rozwiązanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 23 Kwiecień 2015 (edytowane) Dalej nie rozumiem po co to tak komplikowac? jest 20 userów (jak na razie ) wiec 10 na 10 i tyle, najprostsze jest najlepsze. I po kiego grzyba te baraże? Ddemon oświeć mnie. Tylko nie pisz ze one są najbardziej sprawiedliwe, my tu nie gramy o złote kalesony . Mamy jasno wyklarowany podział z poprzedniej edycji, więc? Edytowane 23 Kwiecień 2015 przez evo666 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danon 186 Napisano 23 Kwiecień 2015 Dalej nie rozumiem po co to tak komplikowac? jest 20 userów (jak na razie ) wiec 10 na 10 i tyle, najprostsze jest najlepsze. I po kiego grzyba te baraże? Ddemon oświeć mnie. Tylko nie pisz ze one są najbardziej sprawiedliwe, my tu nie gramy o złote kalesony . Mamy jasno wyklarowany podział z poprzedniej edycji, więc? też się to tego przychylam, i tak mam spory młyn do ogarnięcia, więc podział 10 na 10 przyśpieszy mocno sprawę. Szybciej by było gdyby nie trzeba było tych kart kupować, no ale cóż zrobić. cóż zrobić? Grać! Przecież w I Edycji było tak, że miało się 5 dni na kupienie ale można było spokojnie grać mecze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom182 402 Napisano 23 Kwiecień 2015 (edytowane) Ligi, terminarz itp zostaną podane dziś czy dopiero jutro ?edit:czyli rozumiem, że 10 pierwszych osób z poprzedniej edycji tworzy 1 ligę a kolejne osoby tj. poniżej 10 miejsca lecą do 2 ligi + nowi ?? Edytowane 23 Kwiecień 2015 przez Tom182 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ddemon 60 Napisano 23 Kwiecień 2015 (edytowane) Dalej nie rozumiem po co to tak komplikowac? jest 20 userów (jak na razie ) wiec 10 na 10 i tyle, najprostsze jest najlepsze. I po kiego grzyba te baraże? Ddemon oświeć mnie. Tylko nie pisz ze one są najbardziej sprawiedliwe, my tu nie gramy o złote kalesony . Mamy jasno wyklarowany podział z poprzedniej edycji, więc? No jak nie mam Ci napisać,że jest najbardziej sprawiedliwy to brakuje mi argumentacji Ja podałem tylko luźne rozwiązanie,danon sam wspominał mi na PW też o barażach,że z nich chce wyłonić osoby do I ligi, stąd napisałem co mi wpadło do głowy(owszem niekoniecznie jest to dobre,bo jak widać sam wspomniałem,że 11/9 jest trochę głupim rozwiązaniem,ale sprawiedliwym na pewno) danon sam nie wie jak do końca postąpić(chciał nawet tak,aby nowe osoby miały szansę na I ligę) więc trzeba szukać jakiegoś środka... 10 pierwszych osób z I edycji tworzą I ligę,pozostali II ligę? Jest to jakieś rozwiązanie.. Jutro trzeba zbierać kasę na turniej - 12 meczy na zawodowcu i 15.000 uzbierane Szkoda,tylko,że komputer nie robi Rage Quit heh Edytowane 23 Kwiecień 2015 przez ddemon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
O.Tadeusz 810 Napisano 23 Kwiecień 2015 (edytowane) Dobra, niech bedzie. Wchodze, ino nie plakac jak jestem dostepny i nie odpisuje. Młody pewnie w tym czasie polepsza mi statystyki ;) zamelduje z tel w miare mozliwosci. No i jak zwykle gram glownie po nocach, bo za dnia terroryzuje domownikow ;) ...no i gram na 2 koncie czasem, ale to juz chyba wszyscy wiedzą :) Dzieki za zaproszenie i zycze wszystkim powodzenia :D Edytowane 23 Kwiecień 2015 przez O.Tadeusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 24 Kwiecień 2015 (edytowane) Tadzik zburzyłes system ale lepiej późno niż wcale . Proponuje 10 zawodników 1 liga, 11 zawodników 2 liga. Predzej ktos z drugiej ligii zrezygnuje niz z pierwszej. Edytowane 24 Kwiecień 2015 przez evo666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom182 402 Napisano 24 Kwiecień 2015 (edytowane) Rozumiem ze dzis mozna zaczynac ? :) Edytowane 24 Kwiecień 2015 przez Tom182 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danon 186 Napisano 24 Kwiecień 2015 Rozumiem ze dzis mozna zaczynac ? :) Tak jest :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 24 Kwiecień 2015 Kurde, tyle tych tematów o tej lidze, że się idzie pogubić. Nie wiem normalnie gdzie co pisać. Pierwsze koty za płoty. Dzięki za mecze whitejin13. Graliśmy ze sobą chyba po raz pierwszy kiedykolwiek. Ogólnie u mnie nerwy wzięły górę, strasznie mi się dziwnie gra od kilku dni. Chyba FIFA Aids mnie dopadło. Pierwszy mecz trochę szczęśliwie wygrany. W drugim no to już się dziwne rzeczy działy, nie będę się wkurzał ale z przebiegu gry to wygrałeś zasłużenie. Gratulacje i składy masz kosmos. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom182 402 Napisano 24 Kwiecień 2015 To sobie wyobraz jaki syf by byl jakbysmy sie ustawiali,wpisywali wyniki i rozmawiali w jednym temacie :) Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whitejin13 31 Napisano 24 Kwiecień 2015 Dzięki, tak pierwszy raz graliśmy. Trochę się tego działo w drugim meczu i nieobyło sie bez karnych. Jakoś nie odczułem u ciebie nerwowej gry :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danon 186 Napisano 24 Kwiecień 2015 Mamy juz wszystkich uczestników i rozpisane ligi, więc można doprecyzować regulamin: z 1. Ligi spadają trzy osoby, z 2. Ligi awansują trzy :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pietruch 26 Napisano 24 Kwiecień 2015 Niby fajnie że się w 1 lidze znalazłem, ale coś czuje że wyłapie epicki wpierdol :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vkkaaa 217 Napisano 24 Kwiecień 2015 Niby fajnie że się w 1 lidze znalazłem, ale coś czuje że wyłapie epicki wpierdol :P Widzę, że nie jestem sam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach