lokitheman 284 Napisano 24 Kwiecień 2015 To mi sie podoba tylko 9 dwumeczow i po lidze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom182 402 Napisano 24 Kwiecień 2015 dokladnie :) Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no4b 583 Napisano 24 Kwiecień 2015 Widzę, że nie jestem sam Spoko, na Wasze miejsca czai się kilka osób :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 25 Kwiecień 2015 No4b, wiesz jaka jest różnica między naszą grą? Nie to, że masz lepszych zawodników. Mi, żeby stworzyć zagrożenie pod bramką potrzebne jest xx podań tobie wystarczy jedno deadly pass :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no4b 583 Napisano 25 Kwiecień 2015 W dzisiejszych meczach miałem z czego strzelić, ale moi zawodnicy postanowili omijać bramkę :] Pod koniec drugiego meczu żałowałem, że nie mam na ławce jakiegoś Staridża czy Lorda Doumbii :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lokitheman 284 Napisano 25 Kwiecień 2015 W dzisiejszych meczach miałem z czego strzelić, ale moi zawodnicy postanowili omijać bramkę :] Pod koniec drugiego meczu żałowałem, że nie mam na ławce jakiegoś Staridża czy Lorda Doumbii :DJa mam zawsze Jasina Czikałi na ławce :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whitejin13 31 Napisano 25 Kwiecień 2015 joseph969 skometuje twoją grę: L1+ trójkąt. żal 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 25 Kwiecień 2015 joseph969 skometuje twoją grę: L1+ trójkąt. żalJakie wyniki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 25 Kwiecień 2015 (edytowane) joseph969 skometuje twoją grę: L1+ trójkąt. żal Przyjeło sie kolego w lidze forumowej ze sie nie krytykuje kto jak gra, nie ma w regulaminie ze tak grac nie wolno, i jak masz z czyms problem to rozwiazuj go w postach prywatnych, Zapewne tez nie chcialbys jakby twoją gre ktos na forum otwartym krytykował, a tez mozna by sie wielu rzeczy przyczepic. Jezeli sie dostaje 5:1 i 4:0 to swiadczy tylko o jednym .... Edytowane 25 Kwiecień 2015 przez evo666 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joseph969 84 Napisano 25 Kwiecień 2015 (edytowane) u mnie joseph969 skometuje twoją grę: L1+ trójkąt. żal U mnie chemia 85 a ty cały sklad real i cały sklad barca z messim czy ronaldo u mnie wystarczy Tevez. Nigdy nie bede mial takiego skladu ale nic nie komentuje i sie nie denerwuje tylko gram a co swoje dostałem czy to w lidze wczesniejszej czy w turnieju to moje. Edytowane 25 Kwiecień 2015 przez joseph969 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no4b 583 Napisano 25 Kwiecień 2015 whitejin13 sorry za końcówkę meczu kiedy prowadziłem 3-2, ale sama myśl o tym, że TOTY Messi mógłby dotknąć jeszcze piłki wywoływała u mnie paniczny strach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whitejin13 31 Napisano 25 Kwiecień 2015 u mnie U mnie chemia 85 a ty cały sklad real i cały sklad barca z messim czy ronaldo u mnie wystarczy Tevez. Nigdy nie bede mial takiego skladu ale nic nie komentuje i sie nie denerwuje tylko gram a co swoje dostałem czy to w lidze wczesniejszej czy w turnieju to moje. To podziekuje i ma nadzieje że się niespotkamy, z powodu przebiegu gry. Chociaż możesz być spoko gościu :) no4b@ dobra gra była,a o końcu zapomnę :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danon 186 Napisano 26 Kwiecień 2015 Pewnie zauważyliście, że nie ma jeszcze aktualizacji wyników i tabeli, aijakoś nie widać mnie na forum. To dlatego że jestem na... kursie przedmałżeńskim :P zdążyłem w piątek wszystko rozpisać, a potem 3 dni z życia wyjęte. Wracam dzisiaj wieczorem i jutro popołudniu pierwsza aktualizacja tabeli jednej i drugiej ligi ;) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
O.Tadeusz 810 Napisano 26 Kwiecień 2015 Pewnie zauważyliście, że nie ma jeszcze aktualizacji wyników i tabeli, aijakoś nie widać mnie na forum. To dlatego że jestem na... kursie przedmałżeńskim zdążyłem w piątek wszystko rozpisać, a potem 3 dni z życia wyjęte. Wracam dzisiaj wieczorem i jutro popołudniu pierwsza aktualizacja tabeli jednej i drugiej ligi ;)Przyjmij wiec kondolencje i szczere wyrazy wspolczucia ;) :D...a tak serio to gratulacje i pomyslnosci :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 26 Kwiecień 2015 Pewnie zauważyliście, że nie ma jeszcze aktualizacji wyników i tabeli, aijakoś nie widać mnie na forum. To dlatego że jestem na... kursie przedmałżeńskim :P zdążyłem w piątek wszystko rozpisać, a potem 3 dni z życia wyjęte. Wracam dzisiaj wieczorem i jutro popołudniu pierwsza aktualizacja tabeli jednej i drugiej ligi ;) danon nie rób głupot masz jeszcze szanse to przemyśleć . Czekamy na aktualizacje tabeli 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
O.Tadeusz 810 Napisano 26 Kwiecień 2015 (edytowane) Panowie, jesli chodzi o ustawki, zapowiadal sie wolny tydzien i majówka, wiec chcialem obrobic lige w tym tygodniu, jednak niestety teraz zapowiada sie urwanie uja(co mnie zupelnie nie podnieca:( ), wiec wiekszosc meczy rozegram w trakcie majowego weekendu. Edytowane 26 Kwiecień 2015 przez O.Tadeusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joseph969 84 Napisano 26 Kwiecień 2015 Panowie, jesli chodzi o ustawki, zapowiadal sie wolny tydzien i majówka, wiec chcialem obrobic lige w tym tygodniu, jednak niestety teraz zapowiada sie urwanie uja(co mnie zupelnie nie podnieca:( ), wiec wiekszosc meczy rozegram w trakcie majowego weekendu. A teraz możesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pietruch 26 Napisano 26 Kwiecień 2015 (edytowane) Moje następne wolne terminy do gry to najprawdopodobniej weekend majowy. Mam nadzieje że reszta rozegra kilka spotkań, co bym wiedział za tydzień o co walcze konkretnie w tej edycji :) Edytowane 26 Kwiecień 2015 przez pietruch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
O.Tadeusz 810 Napisano 26 Kwiecień 2015 A teraz możesz?Niestety dzisiaj jak cos to poznym wieczorem, ale i to watpliwe :( bede atakowal jak bedzie ktos sie swiecil. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 27 Kwiecień 2015 Panie kierowniku danon, kiedy bedą tabele? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danon 186 Napisano 27 Kwiecień 2015 Panie kierowniku danon, kiedy bedą tabele? Jeżeli nikogo teraz nie znajdę do gry to usiądę do wpisywania wyników Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 29 Kwiecień 2015 Ale dziś wpier... Zebralem w lidze, admin myśl co zrobić bo z Lokum nie mogę się połączyć, będziemy próbować ale musi być jakieś rozwiązanie jak nam się nie uda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom182 402 Napisano 1 Maj 2015 Wychodzi, ze Lokitheman zostanie mistrzem 1 Ligi :)Natomiast walka o utrzymanie będzie emocjonująca do końca hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 1 Maj 2015 Kierownik cos z aktualizacja tabeli sie obija w tej edycji 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ddemon 60 Napisano 1 Maj 2015 Panowie spokojnie...Pierw są narzekania,że liga idzie wolno,teraz że danon obija się z aktualizacją tabel :) Prawda jest taka,że liga idzie dobrym tempem(pomijając małe wyjątki- w sensie każdy mógłby mieć jakieś spotkanie rozegrane,ale same tempo jest dobre) - co do aktualizacji tabel - nie zapominajmy,że organizator też człowiek i ma swoje życie prywatne więc i korzysta z długiego weekendu :) Pewnie na dniach zrobi kolejną aktualizację :) 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach