Skocz do zawartości
danon

I Turniej FIFA 16 FUT PS4 - REGULAMIN, ROZMOWY, PYTANIA

Rekomendowane odpowiedzi

Male pytanko. Otoz czy przy pace 80 mozna uzywac dowolnego chemistry? Np. Catalyst? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Male pytanko. Otoz czy przy pace 80 mozna uzywac dowolnego chemistry? Np. Catalyst? ;)

tak jak jest w regulaminie ;) czyli tak. Pamiętam w poprzedniej edycji takie porównanie na youtubie ktoś wrzucił, zawodników z kartami i bez, nie zawsze one pomagają, bo wyniki były zdumiewajace :P

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja juz pierwsze spary takim skladem zagralem, bedzie ciekawie :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Szau nie było w twoim składzie :D. Stare, oklepane Serie A tylko bez Teveza i Palacio :P. Liczyłem na więcej nowych nazwisk.

Edytowane przez Whizzer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Dobrze,że można korzystać ze wszystkich kart,nie trzeba robić składu od początku..Na pewno jest to plusem zarówno dla mnie jak i pewnie niektórych uczestników nie kupujących np.srebnych czy też brązowych kart...Cóż nie ukrywam,że moja gra polegała na głównej mierze skrzydłami(raz lepiej,raz gorzej to wychodziło),grą ciągłym ustawieniem 4-3-3 więc nie wiem czy wezmę jeszcze udział...Przede wszystkim sama gra mnie już zniechęca - dziś 3 mecze - 3 porażki z tym overallem 75 i chemistry 55 i straszne lagi :laugh:

Kurde jak widzę jak mój zawodnik podaje piłkę przez pół boiska na aut zamiast do zawodnika,który stoi tuż obok,a siła paska jest 1 kreska,to tracę chęć do tej gry...Rozumiem można mieć nie dokładne podania w trakcie meczu,ale nie przez całe 2 mecze...EA :/ Skład mam złożony z overallem 85 i nawet w 1 meczu przetestowany 2-5 z hybrydą La ligi z BPL Hazardem,Cr7 i Balem na czele...Kończąc zbyt duży offtop to jeszcze przemyślę swój udział w kolejnej edycji :)

Edytowane przez ddemon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pfiii bez Doumbi to nie liga :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecacie jakis ciekawy sklad z 80 pace i jakis napastnikow?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam Jovetica i Rooneya. Na zmianę mam Benteke i... no wlasnie szukam czwartego do tańca :)

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szau nie było w twoim składzie :biggrin:. Stare, oklepane Serie A tylko bez Teveza i Palacio :P. Liczyłem na więcej nowych nazwisk.

Pewnie ze nie bedzie szału bo juz sie tak do nich przywiazalem ze nie oddam nikomu :biggrin: W tej edycji nie gram Żerwiniami, Ibarbami i Kładradami. wiec przynajmniej pomoc juz zostaje na lige jaka byla.

Di Natale przyładował :-) Jeszcze nie do konca  z Tobą wiedzialem jak grac tym składem bo musiałem wyłączyc moje kontry a nowych jeszcze nie ogarnalem do konca, z Tomem juz lepiej w dwumeczu to wygladalo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

ja mam Jovetica i Rooneya. Na zmianę mam Benteke i... no wlasnie szukam czwartego do tańca :)

Sif Dzeko, będzie pan zadowolony ;)

Pace 73, a z dyńki ich pozabijasz.

Edytowane przez Sithman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sif Dzeko, będzie pan zadowolony ;)

Pace 73, a z dyńki ich pozabijasz.

Jaka cena ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Jaka cena ?

Widełki 25k - 37,5k i dużo kart jest, więc nic tylko brać :)

Mam wrażenie, że nie doceniana karta, a bramek mi sporo strzelił i asyst zaliczył.

Edytowane przez Sithman
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Cavani, Mandzukic, Immobile, Villa, Eto'o i Di Natale. Wszyscy mają umiejętność "Tries to Beat Offside Trap"  i powinni dzięki temu ładnie wybiegać za plecy obrońców. Do tego Di Natale ma przyspieszenie 86, więc powinien to świetnie robić. Oczywiście każdy z nich jest dobrym napastnikiem i bez problemu wykończą większość sytuacji

Edytowane przez Awruk87
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Nie róbmy tu juz offtopu

Edytowane przez evo666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś chętny na spar drużyna 80 peace?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie pytanie czy jesli mam Jovetica a on ma 79 pace i doładuje go Hunterem to czy moze brac udział w turnieju?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie pytanie czy jesli mam Jovetica a on ma 79 pace i doładuje go Hunterem to czy moze brac udział w turnieju?

Moze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwszych sparingach mogę stwierdzić że będzie dosyć ciekawie. Tempo gry nieco spadło i trzeba się nieźle napocic żeby stworzyć jakąś fajną sytuację pod bramką, ogólnie zmiana jak najbardziej na plus dla mnie ;-)

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Po pierwszych sparingach mogę stwierdzić że będzie dosyć ciekawie. Tempo gry nieco spadło i trzeba się nieźle napocic żeby stworzyć jakąś fajną sytuację pod bramką, ogólnie zmiana jak najbardziej na plus dla mnie ;-)

Ogólnie gra się fajnie to prawda :)

Zdecydowanie trudniej przewidzieć zachowanie przeciwnika :) Dziś grało mi się jednak tragicznie zarówno z Tobą jak i z Evo bo byłem po kilku piwkach i głowa nie pracowała jak należy hehe.

Pozostało mi tylko dobrać odpowiednią formację bo się zdecydować nie mogę i można zaczynać ligę :)

Edytowane przez Tom182
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tyle, tak powinna wygladac Fifa, z wami sie zawsze fajnie Gomi i Tom grało ale teraz jest znacznie lepiej,  nie ma rajdów bezsensownych tylko widac ze nawet przy kontrach trzeba sie nakombinowac a nie R2 i leci przez 3/4 boiska. Tez mi pare meczy zajeło zeby nie grac kontrami długich pilek na wybiegających. Po meczach z wami (max pace 80) wskoczylem na turniej włoski online, po trzecim meczu wylaczylem konsole, ewidentnie widac gdzie EA zyebało gre, przesadzony pace na maxa. Liga nasza bedzie ciekawa. Ja mniej wiecej swój skład juz mam. Fernando Torres odrodzenie czesc 3 :biggrin: 

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ograniczenie PACE do 80 nic mi nie robi... i tak gram Villa + hiszpańską pomocą od ponad 100 spotkań. Ale... jest gdzieś info, ile jest czasu na rozegranie meczy? Prześledziłem regulamin i albo nie widzę, albo nie ma, a to w moim przypadku trochę ważniejsza sprawa z racji mniejszej ilości czasu :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ograniczenie PACE do 80 nic mi nie robi... i tak gram Villa + hiszpańską pomocą od ponad 100 spotkań. Ale... jest gdzieś info, ile jest czasu na rozegranie meczy? Prześledziłem regulamin i albo nie widzę, albo nie ma, a to w moim przypadku trochę ważniejsza sprawa z racji mniejszej ilości czasu :/

Jest w zapisach ;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

W nowej edycji mamy nowego kolege, 11.xerande, Michal17PL, Polish Power.

Nie za bardzo sie na forum udziela wiec nie wiem czy nie bedzie malego problemu, dlatego bardzo bym prosil zeby najpierw sie okreslil kiedy moze grać i w jakich porach, z innymi juz sie dobrze znamy i mniej wiecej wiemy kto kiedy w jakich godzinach jest dostepny.

Danon ty nie grasz??

Edytowane przez evo666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi