MagEllan 2738 Napisano 17 Czerwiec 2015 No konfa słaba jak nic, chyba tylko Nintendo miało gorszą. Ja uważam mimo wszystko, że pc to bardzo dobra platforma do gier, przede wszystkim jak ktoś lubi bawić się w różnego rodzaju mody i grafika jest dla niego mega istotna. Jest tylko jeden problem, cena sensownego PC. Moim zdaniem poniżej 4k w kieszeni nie ma się co nawet w to bawić, a to juz jest imo kupa kasy jak na sprzęt do gier. Sa ludzie ktorzy graja na roznych platformach pc, konsole, mobile - sam sie do nich zaliczam - kazda ma swoje wady i zalety. PC z racji tego ze to lapciak to sluzy do starszych produkcji, lub przygodowek ktore idealnie sie na niego nadaja, jakis niezaleznych gier kupionych w bundlu po pare $. I ma ta zalete ze latwiej sie z nim podrozuje niz z konsola. Konsola glowny sprzet do grania, wygoda ktora cenie od czasu jak ja kupilem. Mobile - wiadomo gry musza byc skrojone na miare, telefon to tylko pierdolki pierwszego sortu, tablet z racji wiekszego ekranu i wygody to ciut wiecej produkcji. Co do kompa - moze i bym rozwazyl, i nie chodzi tu o cene nawet tylko o to gdzie do cholery mialbym to wstawic i pudlo ktore by sie kurzylo. Wiadomo ze dla wygody podpialbym kompa pod TV do tego pad. Niestety rynek mini-gaming-PC jest biedy (ogolnie PC w obudowie ciut mniejszej niz ta znana z xbone) ceny ktore znalazlem to 1K to 1,5K funtow za zestawy ktore w wypadku normalnej budy mozna miec sporo taniej. Dlatego tez mimo grania na roznych platformach jakos nie ciagnie mnie do gaming PC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 17 Czerwiec 2015 Nie wiem czy to żart, czy poważny post. Ja powaznie nie widze duzej/zadnej przewagi miedzy DX:MD z PC a tym jak wyglada Horizon, UC4, Gearsy 4, DOOM itd. itd., a jest to przeciez jedna z trzech pierwszy gier obok Fable Legends i Star Citizen ktora wykorzystuje DX12 i ma pokazac jego mozliwosci i wyzszosc PC na konsolami... Wiec raczej mission failed. Niestety, wroc -NA SZCZESCIE dozylismy czasow gdzie w koncu KAZDA gra wyglada swietnie, niezaleznie czy jest to korytarzowy shooter czy sandbox/RPG z otwartym swiatem, i ciezko bedzie tworcom zaskoczyc w kwestii grafiki, w koncu beda musieli sie wysilic i polozyc nacisk rowniez na animacje oraz co wazniejsze - gameplay, a nie jak w poprzedniej generacji gdzie kto zrobil ladniejsza gre ten wiecej sprzedal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wan_zen 29 Napisano 17 Czerwiec 2015 (edytowane) Ja powaznie nie widze duzej/zadnej przewagi miedzy DX:MD z PC a tym jak wyglada Horizon, UC4, Gearsy 4, DOOM itd. itd., a jest to przeciez jedna z trzech pierwszy gier obok Fable Legends i Star Citizen ktora wykorzystuje DX12 i ma pokazac jego mozliwosci i wyzszosc PC na konsolami... Wiec raczej mission failed. Niestety, wroc -NA SZCZESCIE dozylismy czasow gdzie w koncu KAZDA gra wyglada swietnie, niezaleznie czy jest to korytarzowy shooter czy sandbox/RPG z otwartym swiatem, i ciezko bedzie tworcom zaskoczyc w kwestii grafiki, w koncu beda musieli sie wysilic i polozyc nacisk rowniez na animacje oraz co wazniejsze - gameplay, a nie jak w poprzedniej generacji gdzie kto zrobil ladniejsza gre ten wiecej sprzedal.Wszystko fajnie, ale nie wiadomo czy te gry, o których wspomniałeś nie leciały na konferencjach właśnie z pc-tów. Wszyscy wiemy jak to zazwyczaj bywa na targach. Taki wiedźmin 3 pokazał mimo wszystko wyższość sprzętową pc, ale tego nigdy się nie przeskoczy, bo cały czas pojawiają się coraz mocniejsze podzespoły do PC. Tak jak mówię, wszystko kwestia kasy, bo porządna karta graficzna do PC, kosztuje więcej niż cała konsola Sa ludzie ktorzy graja na roznych platformach pc, konsole, mobile - sam sie do nich zaliczam - kazda ma swoje wady i zalety. PC z racji tego ze to lapciak to sluzy do starszych produkcji, lub przygodowek ktore idealnie sie na niego nadaja, jakis niezaleznych gier kupionych w bundlu po pare $. I ma ta zalete ze latwiej sie z nim podrozuje niz z konsola. Konsola glowny sprzet do grania, wygoda ktora cenie od czasu jak ja kupilem. Mobile - wiadomo gry musza byc skrojone na miare, telefon to tylko pierdolki pierwszego sortu, tablet z racji wiekszego ekranu i wygody to ciut wiecej produkcji. Co do kompa - moze i bym rozwazyl, i nie chodzi tu o cene nawet tylko o to gdzie do cholery mialbym to wstawic i pudlo ktore by sie kurzylo. Wiadomo ze dla wygody podpialbym kompa pod TV do tego pad. Niestety rynek mini-gaming-PC jest biedy (ogolnie PC w obudowie ciut mniejszej niz ta znana z xbone) ceny ktore znalazlem to 1K to 1,5K funtow za zestawy ktore w wypadku normalnej budy mozna miec sporo taniej. Dlatego tez mimo grania na roznych platformach jakos nie ciagnie mnie do gaming PC. Mam to samo. Też, w niektóre mniej wymagające gry gram na lapku - hearthstone, Diablo 3, starcaft czy CS, czyli gry, których gameplay na konsolach ogromnie dużo traci, albo zwyczajnie ich nie ma. Gry mobilne, nigdy do mnie nie trafiały. W żadną chyba nie grałem dłużej niż 20 minut Edytowane 17 Czerwiec 2015 przez wan_zen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aborygen 44 Napisano 17 Czerwiec 2015 A właśnie tak się zastanawiam gdzie na e3 była gra wild ktoś coś jakieś informacje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 17 Czerwiec 2015 Wildlands było na konferencji Ubisoftu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aborygen 44 Napisano 17 Czerwiec 2015 Wildlands było na konferencji Ubisoftu. Mi chodzi o wild mmo survival gdzie jesteś ryba ptakiem i h...wie kim jeszcze;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 17 Czerwiec 2015 Chyba nic nie było. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 17 Czerwiec 2015 Moje podsumowanie konferencji: Ta pecetowa ogromny zawod. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 17 Czerwiec 2015 Jak to PC, nic nowego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 17 Czerwiec 2015 Ta pecetowa ogromny zawod. Nie przejmuj się: ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
literat 10 Napisano 18 Czerwiec 2015 (edytowane) Daję Sony czas do listopada albo mnie czymś przekona do PS4 (gry w plusie, ceny konsol) albo w przytacham bundla Xbox One z Tomb Raiderem + rok abonamentu EA za 79zł. Po obejrzeniu konferensji Sony wiem że dobrze zrobiłem sprzedająć PS4 rok temu. Kupiłem xbox one limited edition Call of Duty Advanced Warfare z dyskiem 1 TB. Do PS4 moze wrócę w 2017 roku. Xboxa oczywiście nie sprzedam tak jak PS4. Za duży potencjał i możliwości medialne oprócz gier Edytowane 18 Czerwiec 2015 przez literat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 18 Czerwiec 2015 Konkurencja to świetna rzecz. Zawsze można kupić inną konsolę albo mieć obie. Szkoda nerwów na to że wszystkie exy na PS4 2016/2017 a w plusie gry co wyglądają jak z 1987. Mam portfel i nie zawaham się nim zagłosować :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 18 Czerwiec 2015 (edytowane) Otoz to, tegoroczne swiete beda bezsprzecznie nalezec do MS - maja mase mocarnych tytulow AAA, a Sony pozostaje jedynie nowy-stary CoD i mod do BFa. 2016 z kolei bedzie kompletna dominacja Sony, nie zdziwie sie jak wszystkie nominacje w kazdej kategori do GOTY beda obstawione wlasnei ich grami ;) i tak jak wspomnialem - MS juz teraz ma zamiar wypsztykac sie ze wszystkich swoich asow, wiec to oni w przyszlym roku zostana skazani na to co zaoferuje tworcy 3rd party. Edytowane 18 Czerwiec 2015 przez Żywy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
literat 10 Napisano 18 Czerwiec 2015 (edytowane) Otoz to, tegoroczne swiete beda bezsprzecznie nalezec do MS - maja mase mocarnych tytulow AAA, a Sony pozostaje jedynie nowy-stary CoD i mod do BFa. 2016 z kolei bedzie kompletna dominacja Sony, nie zdziwie sie jak wszystkie nominacje w kazdej kategori do GOTY beda obstawione wlasnei ich grami ;) i tak jak wspomnialem - MS juz teraz ma zamiar wypsztykac sie ze wszystkich swoich asow, wiec to oni w przyszlym roku zostana skazani na to co zaoferuje tworcy 3rd party. @Zywy Zywy o czym ty gadzasz ? Krótka piłka co dalej da nam MS Quantum Break, Scalebound oraz Crackdown. Masz jakieś wątpliwości kto rozdaje karty ? Nie będe kopał Sony bo lezy i to na całej lini. Ich aplikacje to poziom z 2000 roku . Tragedia ! Jeszcze jedno Wiedżmin 3 pokazał Japończykom jak sie robi gry i stwierdzili ze PS2 to jest ich docelowa platforma PS3 i PS4 jest dla nich nieosiągalne Edytowane 18 Czerwiec 2015 przez literat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 18 Czerwiec 2015 Otoz to, tegoroczne swiete beda bezsprzecznie nalezec do MS - maja mase mocarnych tytulow AAA, a Sony pozostaje jedynie nowy-stary CoD i mod do BFa. 2016 z kolei bedzie kompletna dominacja Sony, nie zdziwie sie jak wszystkie nominacje w kazdej kategori do GOTY beda obstawione wlasnei ich grami ;) i tak jak wspomnialem - MS juz teraz ma zamiar wypsztykac sie ze wszystkich swoich asow, wiec to oni w przyszlym roku zostana skazani na to co zaoferuje tworcy 3rd party. Pozwole sie z Toba nie zgodzic. Ponizej moja opinia, bazujaca na obserwacjach, oczywiscie moge sie mylic. MS przegral na starcie - z tym sie zgodzimy jak sam pisalem ogloszenie konsoli to bylo potkniecie ktore skonczylo sie upadkiem na twarz w blocko. Sony ma w tej chwili bezdyskusyjna przewage w ilosci sprzedanych egzemplarzym skupia sie na VR i dodatkowych uslugach jak PS Now czy PS Vue (dobrze ze na E3 krotko bylo o Vue). Do tego idzie bezpieczna droga, bo prowadzi. MS musi gonic ale problem byl taki ze zanim MS podiosl twarz i obtarl ja z błocka zeby przejrzec na oczy Sony bylo daleko z przodu. MS chce byc obecny na rynku gier nawet bez konsol maja rynek PC (bo nie oszukujmy si poki co systemy inne niz Windows oferuja duzo mniej gier). Rynek PC to jednak rynek na ktorym nie ma az takiej kasy (przychod) jak z rynku konsol gdzie i Sony i MS zarabiaja na grach 3rd party oprocz zarobku na samym sprzecie, dlatego MS chce tez byc obecny na tym rynku - korpo rzadzi polityka i czesto nie chodzi o to czy cos jest oplacalne czy nie a o to ze firma musi pokazac ze istnieje w danej gałęzi rynku bo tego oczekuja inwestorzy patrzac na firme jako calosc i na sektory w ktorych jest obecna (przyklad po sukcesie paru firm ktore zmienily podejscie do BI ze statycznych raportow na przetwarzanie danych w pamieci MS i tutaj podjal mala probe zeby pokazac ze tez eksperymentuja tam gdzie rynek wydaje sie byc juz dosc mocno podzielony). MS ma kase i jesli zechca to moga nia sypnac - czy to jak w przypadku TR gdzie kupili multiplatforme jako czasowa wylacznosc (co wielu graczom sie nie podoba, mnie tez) czy tez w tworzenie EXow lub wspolprace z 3rd party. Moga obnizac ceny i robic promocje zeby podbijac slupki sprzedazy itd. W skrocie stac ich. Sony nie ma az tak dobrej pozycji finansowej wiec musza mocno skupic sie na ograniczeniu ryzyka. Patrzac na przewage Sony jesli sie nie myle 3:1 w ilosci sprzedanych konsol MS nie moze pozwolic sobie na to zeby spoczac na laurach. Mysle ze teraz beda skupiac sie na tych niezdecydowanych, tych co nie wybrali jeszcze platformy i tych co byc moze jakims dziwnym trafem nie mieli jeszcze konsoli w domu. Teraz robi sie ciezej bo wielu juz wybralo platforme, czesc ludzi moze skusi sie zeby miec obie (w krajach gdzie kupno konsoli to nie jest wydatek = pensji minimalnej). MS bedzie bardzo ciezko odrobic taka strate i mysle ze jesli zbliza sie do Sony to pod koniec generacji. Nie zapominajmy o obizaniu kosztow grania ktore dla wielu graczy sa wazne (tak dla rodzicow kupujacych konsole swoim dzieciakom, jak i dla czesci graczy pracujacych). EA Access wypada dobrze - fakt gry trafiaja tam po roku od premiery ale jesli ktos nie ogral lub skupial sie na tytulach od innych wydawcow to za smieszne pieniadze ma jednak dostep do paru gier w tym takich ktore maja multi i tak mozna przedluzyc sobie z nimi zabawe (tak wiem wtedy dochodzi jeszcze abo za golda). MS moze planowac juz jak wygrac kolejna generacje moje wrozenie z fusow mowi ze jednym ze sposobow na to moze byc ogloszenie i wydanie konsoli wczesniej niz zrobi to Sony oraz zapewnienie jej wstecznej kompatybilnosci z grami z Xbone, oraz moze po nauczce z ta generacja wrzucenie jednak mocniejszego sprzetu w obudowe. I na koniec podobnie jak przynajmniej paru tutaj jestem rozczarowany ta generacja. PS3 kupilem pod koniec jej zywota w styczniu 2013 mialem mase tytylow do nadrobienia mase zaglosci - tak serio to co ogralem to tylko wierzchloek gory lodowej (58tytulow) to co mam jeszcze do ogrania (okolo 35 pozycji) co daje nieco ponad 90 gier. MS wywalil sie na starcie z xbone a w zapewninia Sony jakie to PS4 bedzie dobre nie wierzylem - i tak zostalem tylko z PS3. I w sumie dobrze bo patrzac po ilosci gier na 1,5roku od premiery w ktore chce zagrac na PS4 jest ich moze z 8 plus moze 2 remastery (ktore moge ograc w wersji na PS3) i ze 3 gry z PS+. jesli nawet generacja potrwa kolejne 4,5 i dobije do 6 lat (w co smiem watpic) to zebym mogl powiedziec ze byla tak udana jak PS3 musialo by w ciagu tych 4,5 roku pojawic sie 80 tytulow ktore chcialbym ograc co daje srednia okolo 18 gier rocznie.... jakos szczerze w to watpie. I nie zale sie tutaj ze na PS4 nie ma w co grac bo gier jest masa tylko ja i moj dziwny gust jest taki a nie innych ze z tej masy dla siebie widze tylko maly wycinek. Decyzje podjalem juz jakis czas temu - pewnie kupie PS4 (i tak mam plusa na moim PS3 i pare rzeczy ktore byly w plusie dla PS4 bym ogral), ale kupno PS4 to rok 2016 do tego pare gier ktore mnie interesuje i na tych bede sie skupial (mysle ze dlugie godziny z jednym tytulem) a oprocz tego ogrywal zaleglosci z PS3. Kolejna generacje tez pewnie kupie z opoznieniem - bo nie gonie za nowoscia a ogrywanie gier 2 czy 5 lat po premierze nie stanowi dla mnie problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 18 Czerwiec 2015 Do PS4 moze wrócę w 2017 roku. Xboxa oczywiście nie sprzedam tak jak PS4. Za duży potencjał i możliwości medialne oprócz gier To w sumie jest teraz najmądrzejsza decyzja. Sprzedać na okres świąt ps4 kupić xboxa i później wrócić do ps4. Bo niema się co oszukiwać że te święta należeć będą do microsoftu tutaj zaorają sony ostro. Ale same E3 od microsoftu to totalny zawód dla mnie. Sony z final fantasy 7, shenmue 3 i the horizonem po prostu ścięło skalpem wszystkich. Boli tylko że niema dat premier ale przynajmniej wiemy że na ta konsolę zmierzają takie gry które nie pozwalają się tej konsoli pozbyć a do niedawna chciałem to zrobić na rzecz microsoftu ale po e3 już mi przeszło. Od microsoftu ograł bym bardzo sunset overdose, dead rising 3, guentum break. i to chyba tyle. I nie mogę przeboleć że sony niema studia remedy. Oni są genialni. Alan wake był dla mnie spełnieniem snu o zagranie w takie jakby twin peaks i im się to udało. Klimat jest tam niesamowity. Genialna gra jak i studio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wan_zen 29 Napisano 18 Czerwiec 2015 (edytowane) To w sumie jest teraz najmądrzejsza decyzja. Sprzedać na okres świąt ps4 kupić xboxa i później wrócić do ps4. Bo niema się co oszukiwać że te święta należeć będą do microsoftu tutaj zaorają sony ostro. Ale same E3 od microsoftu to totalny zawód dla mnie. Sony z final fantasy 7, shenmue 3 i the horizonem po prostu ścięło skalpem wszystkich. Boli tylko że niema dat premier ale przynajmniej wiemy że na ta konsolę zmierzają takie gry które nie pozwalają się tej konsoli pozbyć a do niedawna chciałem to zrobić na rzecz microsoftu ale po e3 już mi przeszło. Od microsoftu ograł bym bardzo sunset overdose, dead rising 3, guentum break. i to chyba tyle. I nie mogę przeboleć że sony niema studia remedy. Oni są genialni. Alan wake był dla mnie spełnieniem snu o zagranie w takie jakby twin peaks i im się to udało. Klimat jest tam niesamowity. Genialna gra jak i studio.FF7 to tylko "first on ps4", więc żaden exclusive i pewnie wyjdzie tez na Xboxa. Shenmue to chciałbym przypomnieć, jedna z największych porażek finansowych w historii gier i tak na prawdę nic jeszcze o tej trzeciej czesci nie wiadomo. Obie gry są w bardzo wczesnym stadium produkcji, albo w ogóle jeszcze produkcja nie ruszyła, co oznacza, że premiera to jeszcze odległa sprawa (znając tempo produkcji gier przez Japończyków to może to potrwać jeszcze spokojnie ze 3-4 lata). Na serio nie wiem czym się tak wszyscy jarają. Sony zrobiło tylko wielkie boom, żeby zamydlić ludziom oczy i odwrócić uwagę od tego, że na ich konsole nie ma i w najbliższym czasie nie będzie exów i tyle. Ja tak to widzę. Ktoś kto twierdzi, że MS się wypsztyka w 2015, przypominam gry na 2016 - quantum break, gearsy 4, gra od rare, scalebound, crackdown, być może recore. To mało? I tak nieporównywalnie więcej niż sony ma w tym roku. Edytowane 18 Czerwiec 2015 przez wan_zen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blik 22 Napisano 18 Czerwiec 2015 Jeszcze raz jakie eksy ma ms na ten rok? Co oprócz Halo 5 i Forzy 6?@up o Scalebound nadal nic nie wiadomo, a Crackdown chyba nie został nawet zapowiedziany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Starh 230 Napisano 18 Czerwiec 2015 (edytowane) Jeszcze raz jakie eksy ma ms na ten rok? Co oprócz Halo 5 i Forzy 6? Tomb Raider (tak to czasowy ex, ale na ps4 poczekamy sobie z 4-5 miechów na premierę). Dodatkowo gearsy, które naprawę świetnie wyglądają - właśnie ogrywam ich bete na xo i chodzi to płynniutko, a feeling strzelania w multi jest po prostu kozacki. Gameplay z Crackdowna oraz Scalebounda zostanie zaprezentowany na Gamescomie - Phil to potwierdził na twitterze. Edytowane 18 Czerwiec 2015 przez Starh 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blik 22 Napisano 18 Czerwiec 2015 Gears of War 4 jest zapowiedziane na rok 2016. Osoby powyżej piszą, że ms pozamiata w święta... A ja na ten rok widzę tylko Tomb Raidera. Mówię oczywiście o eksach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 18 Czerwiec 2015 Tomb Raider (tak to czasowy ex, ale na ps4 poczekamy sobie z 4-5 miechów na premierę). Dodatkowo gearsy, które naprawę świetnie wyglądają - właśnie ogrywam ich bete na xo i chodzi to płynniutko, a feeling strzelania w multi jest po prostu kozacki. Gameplay z Crackdowna oraz Scalebounda zostanie zaprezentowany na Gamescomie - Phil to potwierdził na twitterze. Nie wierzę w te 4 miechy. Jak ostatnio M$ wyłożył kasę na DLC do GTA IV to opóźnienie wynosiło 14 miesięcy. ME 2 był opóźniony rok. Nikt nie wykłada kasy by mieć exa na 4 miechy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 19 Czerwiec 2015 Pewnie będzie, z rok czasu opóźniony a potem wyjdzie na PS4. No i co z tego? Będą inne gry w tym czasie do ogrania. Ważne, że w ogóle wyjdzie. Jedynym exem którego od początku zazdroszczę M$ to są Gearsy. Gdyby Gears od War wychodziły na konsole Sony to byłbym szczęśliwy :P Dla mnie to jest kwintesencja tpp shootera z miodnością, która aż się wylewa z ekranu. Trzy części ograłem na pożyczonym x360 i bawiłem się świetnie. Same targi oceniam nawet pozytywnie. Po zeszłorocznej porażce miałem bardzo niskie oczekiwania odnośnie E3 2015. Na pewno jest lepiej niż rok temu. Ja wśród pokazanych zapowiedzi znalazłem kilka, którymi jestem dosyć mocno zainteresowany :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 19 Czerwiec 2015 God damn it, Rewelacyjne E3, a ja zamiast siedzieć po nocach i oglądać konfy kisiłem się na szkoleniu z roboty... :(. Ogólnie dawno nie mieliśmy tak dobrego E3, wiadomo Sony pozamiatało totalnie, ale w zasadzie na każdej było coś ciekawego (oprócz PC hehe). Ja jestem mega zadowolony, widać że sony ma pomysł na PS4 w dalszym cyklu jego żywota, a 2016 może być naprawdę przełomowy bo oprócz potężnych tytułów będzie jeszcze Morpheus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 19 Czerwiec 2015 Ja tam na brak tytułów nie narzekam. A zapowiada się jeszcze lepiej. :) Ale to może dlatego, że na granie czasu coraz mnie. Wobec tego lista gier, które mam w planie ograć raczej się zwiększa niż zmniejsza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 20 Czerwiec 2015 (edytowane) Tutaj bardzo fajnie podsumowane co mogliśmy zobaczyć na E3 :) Tak w ogóle...ten temat pociągnie do końca tygodnia czy jakoś dłużej zanim zostanie skasowany ? Edytowane 20 Czerwiec 2015 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach