gugsolina 36 Napisano 4 Wrzesień 2015 ale to trzeba tępić po prostu zgaszajac do admina. Haha , ale co Ty chcesz zgłaszać ? handicapy, momentum i inne scrapy nie bez przyczyny są nieodzownym tematem na forach każdej niemal Fify :> Jeżeli w tym roku nic się nie zmieni to przygotuj się na za rok o tej samej porze w tym samym miejscu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan81 6 Napisano 5 Wrzesień 2015 Witam, mam pytanie odnośnie Preordera. Czy orientujecie się czy Edycja Mistrzowska będzie dostępna w wersji pudełkowej na PS4 czy tylko wersja cyfrowa?? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 5 Wrzesień 2015 (edytowane) matko boskooo, wpadam na forum po pary tygodniach i gówno jak co roku przed premierą, jakies ciecie z nikąd wpadają ponarzekac a , co mnie najbardziej dziwi, starzy dobrzy wyjadacze wkrecaja sie i zaczynaja bronic fify. I w kółko to samo. Wy tak na serio? Dyskusje o handicapie, momentum, o skryptach.. do porzygania. Pokażcie mi gre gdzie nie ma skryptów, wszyscy chcą jak najbardziej odzwierciedlonej rzeczywistosci to niby jak zrobic zeby Grecja wygrała Mistrzostwo Europy czy żeby zespół z Kazachstanu gral w lidze mistrzów? Grajcie w PESa tam wystarczy zlozyc sklad Realu i wygrywa sie wszystko. Fifa to fifa, gra bardzo dobra i kazdy ją zna.. a jak komus to nie pasuje to przeciez jest tyle innych gier w ktore mozna pograc... no chyba ze sie wpada na forum po prostu ponarzekac i pozrzędzić... ale to trzeba tępić po prostu zgaszajac do admina. Od kiedy sięgam pamięcią to ty zawsze wpadasz aby znaleźć post do którego można się przyczepić :) mało tu konstruktywnych opini lub kontr opini z twojej strony. Jak wytłumaczysz interwencję F. Ribery z tego filmiku? https://www.youtube.com/watch?v=hqzuyB5o67w AHA każdy wie, że gra jest zbudowana ze skryptów a nie arbuza czy pustaków. Skrypt jako Handicap to nazwa potoczna pewnego procederu... Edytowane 5 Wrzesień 2015 przez TrueGrand Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 5 Wrzesień 2015 (edytowane) Chłop traci normalne gole i ciągle gada o handicapie. Co on, z urzędu powinien wszystkie mecze wygrywac? Daj Ty z nim spokoj, bez kitu :d Zamiast sluchac takiego pier###, lepiej poogladaj sobie filmiki jukeza albo ovvyego. Przynajmniej cos pozytecznego z tego wyciagniesz ;) Edytowane 5 Wrzesień 2015 przez matinx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gugsolina 36 Napisano 5 Wrzesień 2015 Brak słów ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koziou89 8 Napisano 5 Wrzesień 2015 Hmmmmm, większych zmian nie zauważyłem, niemniej jednak kupuję w dniu premiery :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 5 Wrzesień 2015 Chłop traci normalne gole i ciągle gada o handicapie. Co on, z urzędu powinien wszystkie mecze wygrywac? Daj Ty z nim spokoj, bez kitu Zamiast sluchac takiego pier###, lepiej poogladaj sobie filmiki jukeza albo ovvyego. Przynajmniej cos pozytecznego z tego wyciagniesz ;) Domanu akurat jest jednym z lepszych graczy w Polsce, trochę ten film dziwny bo gość strzela dobre, normalne gole. Po części się zgadzam z tym co on tam gada ale nie do końca ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 5 Wrzesień 2015 Tylko, że on grał z Noobem który w normalnych okolicznościach nie powinien wyjść ze swojej połowy. Kiedy można się spodziewać recek Fify? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gugsolina 36 Napisano 6 Wrzesień 2015 www.youtube.com/watch?v=R2yfYok6eUY Hmmmmm, większych zmian nie zauważyłem, niemniej jednak kupuję w dniu premiery :) Znowu pewnie wyjdę na narzekacza ale martwią mnie te filmiki nowej Fify. Połowa zagrożeń i bramek pada z wrzutek i tzw. barbary. Oblookałem kilka filmów tych kolesi i jestem lekko podłamany. Bo co zrobisz, jak nic nie zrobisz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fin3st19 31 Napisano 6 Wrzesień 2015 Jeżeli gra puszcza takiego spalonego to ja chyba podziękuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
massinio 9 Napisano 6 Wrzesień 2015 Gdzie ty masz tu spalonego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fin3st19 31 Napisano 6 Wrzesień 2015 (edytowane) Powiedz, że żartujesz... Edytowane 6 Wrzesień 2015 przez fin3st19 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
massinio 9 Napisano 6 Wrzesień 2015 No obrońcy barcy na dole noga została z tyłu i jest na równi z napastnikiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kraze 2 Napisano 6 Wrzesień 2015 Na moje oko spalony jest, minimalny ale jednak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fin3st19 31 Napisano 6 Wrzesień 2015 Gdzie noga obrońcy, a gdzie tułów napastnika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 6 Wrzesień 2015 (edytowane) Od kiedy sięgam pamięcią to ty zawsze wpadasz aby znaleźć post do którego można się przyczepić :) mało tu konstruktywnych opini lub kontr opini z twojej strony. Jak wytłumaczysz interwencję F. Ribery z tego filmiku? AHA każdy wie, że gra jest zbudowana ze skryptów a nie arbuza czy pustaków. Skrypt jako Handicap to nazwa potoczna pewnego procederu... Odniose wyczyn Riberego do niedawnego strzalu Lewandowskiego powiedz mi jakim cudem Neuer to obronil , albo dlaczego bramkarz tej klasy co Neuer zagral pilke wprost pod nogi naszych zawodnikow. Koles wysnul nowa teorie , ze osoby ktore zaloza nowy klub beda czy tez sa fawoyzowane, Jesli to sie przyjmie to co roku gracze ogladajacy i wierzacy w te bzdury beda zakladac nowy klub a osoby , ktoe maja szczescie nie czytac roznych forum czy tez nie ogladajacy filmikow na yt beda sie dobrze bawic. Tylko, że on grał z Noobem który w normalnych okolicznościach nie powinien wyjść ze swojej połowy. Kiedy można się spodziewać recek Fify? Skad pewnosc , ze to byl noob to ze zalozyl klub w miae niedawno nie oznacza ze w fife nie gral. Jeszcze raz autor filmu swoja teorie opiera na tym , ze on jest "starym wyjadaczem" ma sklad za miliardy coins i z tego tytulu nalezy mu sie cokolwiek od EA. Poza tym UT jest byla i bedzie trybem arcade , w ktorym pewne mechanizmy gry sa bardzo widoczne zwlaszcza jak gra sie od kilkunastu odslon. Znowu pewnie wyjdę na narzekacza ale martwią mnie te filmiki nowej Fify. Połowa zagrożeń i bramek pada z wrzutek i tzw. barbary. Oblookałem kilka filmów tych kolesi i jestem lekko podłamany. Bo co zrobisz, jak nic nie zrobisz ? Oni tak strzelaja bo znaja mechanizm gry , dobze wiedza ze gra na wrzutki jest bardziej skuteczna jest to w ludziej naturze , ze korzysta sie z ulatwien. Ogladalem tlko ten jeden filmik i to nie caly nie wiem jak bylo dalej ale wyaczylem po ramce na 1:1 ktora padla po dosyc sprawnie przeprowadzonej akcji i po podaniu ziemia. @up kolego od zdjecia spalonego , ak jak w pawdziwych meczach CZASEM sedziowie sie myla tym razem jede z graczy mial szczescie ale jesli tak bardzo Tobie to przeszkadza to masz racje nie kupuj szkoda kasy Edytowane 6 Wrzesień 2015 przez saintgb1972 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fin3st19 31 Napisano 6 Wrzesień 2015 Narzekacie na handicapy, ale spalony wam nie przeszkadza :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 6 Wrzesień 2015 Tułów może wystawac, liczą się nogi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 6 Wrzesień 2015 Ogólnie po przeczytaniu kilku stron tego tematu mam ochotę: W 15-stce jeszcze większe spalone były puszczane przez sędziów. A co do tego filmiku z Ribberym to ja temu gościowi wierze. Różne dziwne rzeczy dzieją się w tej grze. Taki przykład, dzisiaj grałem mecz Argentyna - Hiszpania i w 80 minucie wprowadzam świeżego Teveza na skrzydło i wypuszczam go sam na sam, mam dużą przewagę nad RB, ale gdzie tam przed polem karnym dogania go Juanfran który ma już 80 minut meczu w nogach :thumbsup: . A jak szprej nie będzie wystarczająco biały to też nie kupię 16!. Weźcie przestańcie już tak pierd*** bo naprawdę się rzygać chce. Nikt wam nie każe kupować tej gry. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 6 Wrzesień 2015 Ogólnie po przeczytaniu kilku stron tego tematu mam ochotę: https://www.youtube.com/watch?v=BYK9-KLQVfw W 15-stce jeszcze większe spalone były puszczane przez sędziów. A co do tego filmiku z Ribberym to ja temu gościowi wierze. Różne dziwne rzeczy dzieją się w tej grze. Taki przykład, dzisiaj grałem mecz Argentyna - Hiszpania i w 80 minucie wprowadzam świeżego Teveza na skrzydło i wypuszczam go sam na sam, mam dużą przewagę nad RB, ale gdzie tam przed polem karnym dogania go Juanfran który ma już 80 minut meczu w nogach :thumbsup: . A jak szprej nie będzie wystarczająco biały to też nie kupię 16!. Weźcie przestańcie już tak pierd*** bo naprawdę się rzygać chce. Nikt wam nie każe kupować tej gry. Grzesiek Bronowicki tez kiedys wylaczyl Ronaldo :D Mozna tak do usranej smierci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom182 402 Napisano 6 Wrzesień 2015 Gdzie ty masz tu spalonego?hehe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fin3st19 31 Napisano 6 Wrzesień 2015 Tułów może wystawac, liczą się nogi. Polecam nie wypowiadać się na temat na który nie ma się zielonego pojęcia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 6 Wrzesień 2015 Narzekacie na handicapy, ale spalony wam nie przeszkadza :thumbsup: Wiele rzeczy przeszkadza w fifie , wiele jest do poprawy ale czy naprawde to , ze gra puscila spalonego "na sznurowke" dyskwalifikuje produkcje? W realnej pilce takie spalone sa puszczane co kolejke. @up to Wizz wiadomo , nie od dzisiaj , ze czasem dzieja sie "cuda" kazdy kto gra w Fife moze opowiedziec kilkanascie historii o tym jak przebiegaly spotkania ale najdziwniejsze w tym jest to , ze pamietamy tylko te sytuacje , w ktorych w/g naszego uznania zostalismy skrzywdzeni :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom182 402 Napisano 6 Wrzesień 2015 Tułów może wystawac, liczą się nogi. :ohmy: Stary, nie wypisuj takich rzeczy na forach ogólnodostępnych ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gugsolina 36 Napisano 6 Wrzesień 2015 Spalony na tym ujęciu kamery na pewno jest, ale mnie akurat to wcale nie rusza. Natomiast jeżeli znowu połowa goli będzie z rogów i wrzutek to nie widzę w tym żadnej przyjemności ! Ciekawe czy demko będzie jak full , bo chętnie przetestuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach