Kani 81 Napisano 6 Wrzesień 2015 Zmieniając temat: jakieś przewidywania kiedy i gdzie będzie można tradycyjnie dorwać Fifkę przed premierą? Ja zawsze kupuje w saturnie 2 dni przed premierą. Media markt albo rtv też pewnie będą już wtedy mieć - nawet jak nie na sklepie to na magazynie - wystarczy zapytać pracownika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 6 Wrzesień 2015 Chyba głowki znowu OP . Tak to wygląda po gameplayach które oglądałem masę bramek z główek . Nie wiem dlaczego w FIFIE praktycznie przy każdym rzucie różnym do główki dochodzi gracz atakujących . Zeszłoroczna edycja raczej nie pokrywa się z Twoją tezą. Ja do główek nic nie mam - sam będę z tego korzystał :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 7 Wrzesień 2015 Jeśli główki będą OP, to EA już pokazało, że potrafi naprawic taki błąd i pewnie wydadzą jakiegoś patcha po miesiącu, który to nerfnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
O.Tadeusz 810 Napisano 7 Wrzesień 2015 Jeśli główki będą OP, to EA już pokazało, że potrafi naprawic taki błąd i pewnie wydadzą jakiegoś patcha po miesiącu, który to nerfnie.Kiedy pokazali, w 14? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 7 Wrzesień 2015 Mam szukac daty patcha, specjalnie dla Ciebie? W pierwszym miesiacu bywalo tak, ze Crouchem ludzie strzelali mi 3-5 bramek ze lba w meczu. Pozniej to naprawili i gralo mi sie dobrze do konca tej edycji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niagar 29 Napisano 7 Wrzesień 2015 Potwierdzam ze byl patch ktory nerfil glowki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
O.Tadeusz 810 Napisano 7 Wrzesień 2015 Faktycznie, wszystko odmienil ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niagar 29 Napisano 7 Wrzesień 2015 Moze nie wszystko ale bramek po glowkach padalo znacznie mniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 7 Wrzesień 2015 Podoba mi się gameplay fify 16 Wydaje się wolniejszy, piłkarze nie poruszają/ odwracają się arcadowo jak w Fifa 15 Ocenie po Demie na które po tym gameplayu czekam niecierpliwie. Jest światełko w tunelu, że w tym roku będzie w co grać. https://youtu.be/Fid4ih-FTuU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JAKUB1993PL 4 Napisano 7 Wrzesień 2015 Można już sciągnąc demo fify tylko że z konta utworzonego w Nowej Zelandii. Wystarczy założyć konto i pobrać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 7 Wrzesień 2015 Ściągajcie i piszcie jaki feeling w porównaniu do 15 Moja konsola w serwisie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 7 Wrzesień 2015 Można już sciągnąc demo fify tylko że z konta utworzonego w Nowej Zelandii. Wystarczy założyć konto i pobrać. Jakieś wskazówki jak takie konto załozyć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joseph969 84 Napisano 7 Wrzesień 2015 Ściągajcie i piszcie jaki feeling w porównaniu do 15 Moja konsola w serwisie :/ co sie stało??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 7 Wrzesień 2015 Jakieś wskazówki jak takie konto załozyć? Przykladowo na stolice Wellington z kodem 7465 chyba wpisywałem i normalnie dało się założyć. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JAKUB1993PL 4 Napisano 7 Wrzesień 2015 Email może być polski, jak zakładasz konto w ps to wybierasz Kraj Nowa Zelandia, miasto i kod pocztowy. Wszystko Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 7 Wrzesień 2015 Dajcie znać czy jest jak ktoś sprawdzi, czy to nie fake :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 7 Wrzesień 2015 co sie stało???Sama się włączała po nocach i w czasie gry płyty wypluwała po czy nie można było jej włożyć. Malix haha fake na PSN? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JAKUB1993PL 4 Napisano 7 Wrzesień 2015 To nie fake właśnie gram, tu masz link https://store.playstation.com/#!/en-nz/games/ea-sports-fifa-16-downloadable-demo/cid=EP0006-CUSA02288_00-FIFA2016DEMOGAME Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedraz 11 Napisano 7 Wrzesień 2015 nie chwalcie sie ze gracie tylko piszcie opinie dla spragnionego ludu!:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oelx 33 Napisano 7 Wrzesień 2015 To nie fake właśnie gram, tu masz link https://store.playstation.com/#!/en-nz/games/ea-sports-fifa-16-downloadable-demo/cid=EP0006-CUSA02288_00-FIFA2016DEMOGAME Link nie działa Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Wysyłane z mojego SM-N910C za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 7 Wrzesień 2015 Ssam demko. Idzie jak krew z nosa. Z 30 min sie zejdzie :D Jak pogram to cos skrobne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JAKUB1993PL 4 Napisano 7 Wrzesień 2015 No to tak moim zdaniem póki co pace ma mniejsze znaczenie, można zagrać w draft, nie wszyscy piłkarze są z aktualni jeśli chodzi o kluby, gra jest po polsku niestety komentarz po angielsku, ogólnie gra robi pozytywne wrażenie. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 7 Wrzesień 2015 BTW dzieki za cynk, ze mozna sciagac z NZ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaFeKkG 56 Napisano 7 Wrzesień 2015 (edytowane) Już pobieram..oczywiscie jak krew z nosa..Jak tylko zacznę grać wrzucę filmiki na youtube.. Edytowane 7 Wrzesień 2015 przez RaFeKkG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 7 Wrzesień 2015 Gram z konsolą i dla mnie roznica wzgledem poprzedniej edycji jest kolosalna. Pace na pewno znerfiony. Co do glowek, to nie wiem. Gra sie totalnie inaczej... na tyle, ze zwyczajnie nie umiem w to grac poki co. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach