SkibaPL 1851 Napisano 11 Wrzesień 2015 Zwraca się nawet jeśli przegramy pierwszy mecz. Wchodzimy do Draft, przegrywamy pierwszy mecz i mamy być na zero. Jeśli wygramy pierwszy mecz to już jesteśmy do przodu. Jest to informacja oficjalnie podana przez EA: https://www.easports.com/pl/fifa/ultimate-team/aktualnosci/2015/fifa-16-fut-draft O nagrodach za dalsze postępy w trybie wiadomo bardzo mało, ale wiadomo jakie były nagrody za wygranie FUT Draft Online w becie i że są one losowe. Wartość nagród to +/- 90k a to przykładowe zestawy za 4 zwycięstwa: - paczka za 50k, 35k, 7,5k i 400 coins - paczka za 35k, 2x25k i 7,5k Podejrzewam, że nie będzie możliwości wygrania paczek za 100k bo mimo wszystko FIFA Poinsty muszą się sprzedawać a najlepiej schodzą gdy pojawiają się najlepsze paczki. Oczywiście EA zawsze może nas pozytywnie zaskoczyć i na specjalne okazje dawać paczki po 100k za wygranie Drafta. wtf? w takim razie to bedzie niezly zarobek i wiekszosc bedzie tylko w drafta grala. Ciekawe jakie widelki beda bo czuje ze jakies z dupy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaFeKkG 56 Napisano 11 Wrzesień 2015 Gorzej jak w paczce za 50 k nic dobrego nie trafisz albo zawodników z wybranych paczek nie będziesz mógł sprzedać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lokitheman 284 Napisano 11 Wrzesień 2015 (edytowane) Podobno ci pilkarze sa do sprzedaży ;) Ja gram nadal w 15 bo nie chce sie przyzwyczajac za bardzo do tego demka bo to jest demo z czerwca wiec gra się jeszcze bedzie roznic :) A tak sobie jeszcze nowe sterowanie ogrywam w 15, zeby na 16 byc juz wpelni przygotowany :D Edytowane 11 Wrzesień 2015 przez lokitheman 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 11 Wrzesień 2015 (edytowane) Można sobie gdybać teraz Dziwne by było jakby nie można było potem sprzedawać tych zawodników bo co z nimi robić grając ciągle drafta ? Na wpisowe trzeba zbierać przecież A kolejne "sezony drafta" zaczynać się będzie kolejnymi losowymi grajkami. @lokitheman Ja to aby chwilke w demko bo nie cierpię grać z botami, a w poprzednie to już od bardzo dawna nie gram czekając na 16 Co tam, sterowanie można sobie przypomnieć w kilka dni rozgrywając po kilkanaście meczyków dziennie xD Edytowane 11 Wrzesień 2015 przez michupol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lokitheman 284 Napisano 11 Wrzesień 2015 Można sobie gdybać teraz Dziwne by było jakby nie można było potem sprzedawać tych zawodników bo co z nimi robić grając ciągle drafta ? Na wpisowe trzeba zbierać przecież A kolejne "sezony drafta" zaczynać się będzie kolejnymi losowymi grajkami. @lokitheman Ja to aby chwilke w demko bo nie cierpię grać z botami, a w poprzednie to już od bardzo dawna nie gram czekając na 16 Co tam, sterowanie można sobie przypomnieć w kilka dni rozgrywając po kilkanaście meczyków dziennie xD Tylko ja całą 15 gralem na sterowaniu swoim i teraz doszedlem do wniosku ze lepiej sie gra na zwyklym klasycznym. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 11 Wrzesień 2015 Jakbym miał się teraz przestawić na klasyczne sterowanie to chyba bym paraliżu palcy dostał - jak się pewnie z 15 lat grało na issowskim sterowaniu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sew 118 Napisano 11 Wrzesień 2015 Dopiero dziś sprawdziłem demo nowej Fify i co następuję, wygląda na to że będą znowu dwie piłki na półce bo i PES i Fifa w tym roku mnie mile zaskakuję. Żywię wielkie nadzieję że nie zmienią w pełnej tempa gry bo jest idealnie, nie kopią się jak w pongu na x10 szybkości, wszystko elegancko lata. Dużo nowych animacji, graficznie widać różnice na plus, prezentacja meczu jeszcze lepsza niż w 15. Bardzo mi się podoba to co widzę, oby tylko tempo zostało to samo. Draft owszem opcja fajna ale jako fan składania składów z zawodników No rare jakoś mnie razi ten drop gdzie miałem Neymara, Bale'a, Benzeme ale to wiadomo dodatek fajny do FUTa grać w to nie trzeba. Ogólnie, jest mega miło zaskoczony i czekam na premierę będzie żonglowanie piłkami w czytniku konsoli w tym roku. Dwie dobre piłki się zapowiadają. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_drobny 89 Napisano 11 Wrzesień 2015 A czy nikt nie zauważył, że demko Fify 15 też miało wolniejsze tempo gry? Wyszła pełną wersja i wszyscy turbo w dupie mieli. Tak samo będzie pewnie w 16, chociaż mam nadzieję, że się mile rozczaruje. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 11 Wrzesień 2015 A czy nikt nie zauważył, że demko Fify 15 też miało wolniejsze tempo gry? Wyszła pełną wersja i wszyscy turbo w dupie mieli. Tak samo będzie pewnie w 16, chociaż mam nadzieję, że się mile rozczaruje. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Tak było, także na spokojnie panowie. Fut a inne tryby wiecie jak wyglądały w 15tceWysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F1 maniak 32 Napisano 11 Wrzesień 2015 Demo jest dobre ale zostawilem juz je w spokoju po kilku meczach z ponizej 40 % posiadania pilki. Zirytowalo tez mnie kilka razy jak mialem dobra okazje, strzelam wciskajac R2 i... kolo zagrywa pietka na 2 metry przed siebie. Ogolnie jednak czekam z wypiekami na pelna wersje bo gra z botami jest nie na moje nerwy:D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 11 Wrzesień 2015 Jakbym miał się teraz przestawić na klasyczne sterowanie to chyba bym paraliżu palcy dostał - jak się pewnie z 15 lat grało na issowskim sterowaniu :) Mam to samo, zwłaszcza strzał - tylko pod kwadratem i nie umiem inaczej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 11 Wrzesień 2015 Tylko ustawienia alternatywne, inaczej nie potrafię :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kani 81 Napisano 11 Wrzesień 2015 Mi się ze 4 lata temu udało przestawić z alternatywnego na klasyczny i teraz nie wyobrażam sobie strzelania kwadratem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kepasagetebese 9 Napisano 11 Wrzesień 2015 Wszyscy tu wypowiadajacy sie pisza o wersji na ps4, czy rowniez sa tez posiadacze starszych konsol? Takze mam głoda na nowa fifke, demko ogrywam juz od 3 dni i nie moge sie oderwac. 15 ominalem kompletnie, wiec głód jest jeszcze wiekszy. Tylko ta cena, praktycznie taka sama jak na wersje na nowa generacje troche boli. Co do demka to wg mnie ten drybling bez piłki jest świetny i daje mase nowych możliwości w ataku. Koksy łącząc to z normalnym dryblingiem mogą robić niezły zamęt z przodu. Zwykłe podania x moim zdaniem są trochę znerfione, aby wyraźniej pokazać nowy ficzer z tymi mocnymi podaniami po ziemi. Strzały z R2 + [] nie zawsze działają i dużo łatwiej wykorzystać sam na sam. A co do marzeń to ile ja bym dał żeby fut chodził tak, jak towarzyski mecz w tym demku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
O.Tadeusz 810 Napisano 11 Wrzesień 2015 (edytowane) Panowie pogralem troche w to demko i licze na frajde jakiej nie mialem od 12. jesli w ea nie skomplikuja tego swoimi "uproszczeniami" w pelnej wersji bedzie znow fantasy football ;) Napalilem sie jak komornik na szafe. Szkoda ze przedpremierowa tylko na xie, swoja droga to kiedy zaczna grac fani microsoftu??? ..chodzi mi o early access, czy season ticket czy jak tam jest... Edytowane 11 Wrzesień 2015 przez O.Tadeusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 11 Wrzesień 2015 Fajnie by było jak by były kary na przykład 30 minutowe za Quit-Rage , ale pewnie nie będzie tego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lokitheman 284 Napisano 11 Wrzesień 2015 Ja bym chcial by mozna bylo do 15 minuty za porozumieniem stron rozlaczyc sie :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vkkaaa 217 Napisano 11 Wrzesień 2015 Ronaldinho nadal w grze, Pato, itd. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsarov 282 Napisano 11 Wrzesień 2015 Panowie pogralem troche w to demko i licze na frajde jakiej nie mialem od 12. jesli w ea nie skomplikuja tego swoimi "uproszczeniami" w pelnej wersji bedzie znow fantasy football ;) Napalilem sie jak komornik na szafe. Szkoda ze przedpremierowa tylko na xie, swoja droga to kiedy zaczna grac fani microsoftu??? ..chodzi mi o early access, czy season ticket czy jak tam jest... 17.09 pobiera się FIFA 16 z early access i będzie można pograć ;). Limit ustawili na 10h na dobę, więc wystarczy bez problemu. I 6h byłoby too much. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 11 Wrzesień 2015 I nawet nie trzeba gry kupować. Działa to jak 10-cio godzinne demo z pełnym dostępem i achivementami :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 11 Wrzesień 2015 Ronaldinho nadal w grze, Pato, itd. Tym akcentem zakoncze dzien szczesliwy :D wraca moja ulubiona liga. Widze , ze powtarzane jest jak mantra "swietne demo oby pelna wersja nie odbiegala od tego co nam pokazano" Przylacze sie do tych zyczen. Aczkolwiek dla mnie w grach pilkarskich liczy sie ylk on-line a tego niestety nie dali nm posmakowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsarov 282 Napisano 11 Wrzesień 2015 . Niewiele nowych kitsów dodali. Niektóre koszulki zacne: wyjazdowa Realu z 1999, USA z 2002 i BVB 1983. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lokitheman 284 Napisano 12 Wrzesień 2015 (edytowane) Sporo monet mozna wykupic w Katalogu, tak majac niewielki poziom można latwo zarobic dokladnie 70K na konto. Czemu tak nisko je ustawili? Hmmm. Wystarczy wejsc w offline na konto na ktorym sie nie będzie grac i wchodzić z meczu, za kazdym razem wpada to 1K. Majac kilka kont mozna ladnie sobie dobic, no bo do 20 poziomu ile jest w katalogu tego do wykupienia :) Ja np takich kont mam z 10. 10x70K? 700K. Potem przerzuca się na konto główne i mamy milion. Tylko zeby nie zbanowali ;D Edytowane 12 Wrzesień 2015 przez lokitheman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 12 Wrzesień 2015 (edytowane) A ja mam tylko nadzieję,że w końcu bramkarze będą nagradzani kartkami za złe zachowania w pracy ,dostaje taki kolo czerwień i mecz nabiera rumieńców ;) Edytowane 12 Wrzesień 2015 przez unki 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 12 Wrzesień 2015 (edytowane) Czerwo dla bramkarzy to było by coś :) ale watpie aby to dodali... Sporo monet mozna wykupic w Katalogu, tak majac niewielki poziom można latwo zarobic dokladnie 70K na konto. Czemu tak nisko je ustawili? Hmmm. Wystarczy wejsc w offline na konto na ktorym sie nie będzie grac i wchodzić z meczu, za kazdym razem wpada to 1K. Majac kilka kont mozna ladnie sobie dobic, no bo do 20 poziomu ile jest w katalogu tego do wykupienia :) Ja np takich kont mam z 10. 10x70K? 700K. Potem przerzuca się na konto główne i mamy milion. Tylko zeby nie zbanowali ;DTeoretycznie można się tak bawić, tylko to kupa czasu - ja wole grać. Nie wiem czy te lvl tak zostaną bo max 50 tam widziałem, a ją mam 99 - może będzie nabijanie od nowa? A może to nie ostateczne lvle tylko do bety tak dali Edytowane 12 Wrzesień 2015 przez piachu00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach