lokitheman 284 Napisano 12 Wrzesień 2015 Moze zmienią bo do 20 levelu 70K to duzo, za duzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinka 33 Napisano 12 Wrzesień 2015 Wiecie może czy jest w 16 coś takiego, że jak idzie dośrodkowanie do zawodnika i chciałbym zmusić go do woleja etc. tak żeby cały czas głową nie uderzał. Czasem aż się prosi o nożyce, a Zlatan głową pakuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nautilus 72 Napisano 12 Wrzesień 2015 Wiecie może czy jest w 16 coś takiego, że jak idzie dośrodkowanie do zawodnika i chciałbym zmusić go do woleja etc. tak żeby cały czas głową nie uderzał. Czasem aż się prosi o nożyce, a Zlatan głową pakuje. A nie służą do tego czasem modyfikatory strzału, takie jak "finezyjny" czy "spektakularny"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 12 Wrzesień 2015 A nie służą do tego czasem modyfikatory strzału, takie jak "finezyjny" czy "spektakularny"? Służą i kiedy jesteś odpowiednio ustawiony i strzelasz z finezji to wchodzi wolej czy inne szczupaki :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dempsey 44 Napisano 12 Wrzesień 2015 Teraz moja kolej :)Rozegrałem około 20 meczów i nareszcie doczekałem się istnego chaosu w polu karnym podczas dośrodkowań.Nigdy nie wiadomo w którą stronę to pójdzie.Musze przyznać mimo poprawienia animacji PES w systemie kolizji ładniej wygląda... Graficznie prawie bez zmian z małymi poprawkami.Jeszcze jedno nie wiem czy ktoś pisał odnośnie tatuaży jak widać Lessi ma wydzieraną rękę ,ale już wystarczy popatrzeć na jego kolege z drużyny Daniego Alvesa z PSG Van Der Wiel,Lavezzi itd Jak widać czyści jak po urodzeniu albo idą w tą stronę albo niech sobie ze wszystkimi dadzą spokój .Jakoś konkurencji w innej dyscyplinie mianowicie NBA 2k15 nie przeszkadza czy ktoś jest kotem czy tez nie.Tam mimo to mają więcej do odwzorowania ponieważ więcej ciała jest odsłonięte a mimo to robią to fachowo.Ja wiem ze to są szczegóły no ale z tych szczegółów robi sie całość ;)p.s.Dzisiaj pierwszy raz rozegrałem karne i strzelając zwycięskiego gola nie ma już animacji jak leci zawodnik.Zawodnikiem leciałem ja (fajna zmiana nie powiem) Ogólnie gra całkiem w porządku Fut Draft może zdominować zabawę ale nie cieszył bym się tak z zarobkiem bo na czymś muszą trzepać kase aby ludzie kupowali coinsy i paki :) p.s. Na koniec dodam ze w zeszłym roku tez bardzo dobrze wypowiadałem się o demie a ostatecznie po zakupie gry pierwszy raz od kilkunastu lat sprzedałem fife długo przed wypuszczeniem następnej odsłony bo już w styczniu.Wiec teraz nie napalam sie zobaczymy co to będzie :) p.s. Wracając do tych tatuaży które mi spać nie dają ;) zdjęcie z gry NBA 2k15 gościa który jest średniakiem w NBA Chris Andersen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 12 Wrzesień 2015 Messi to pupilek EA więc będzie miał wszystko, swoją drogą Lavezzi też miał w 15 te skrzydła na karku :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sitee 8 Napisano 12 Wrzesień 2015 odpalilem dla testu demko.. i od razu usunalem. nie ma wiecej sensu nic dodawac, poza tym, ze grac w to cos sie nie da Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niagar 29 Napisano 12 Wrzesień 2015 Grac sie nie da? Moze pada naladuj bo mi sie gra wysmienicie a tak na serio to konstruktywna wypowiedz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 12 Wrzesień 2015 odpalilem dla testu demko.. i od razu usunalem. nie ma wiecej sensu nic dodawac, poza tym, ze grac w to cos sie nie da W kategorii "post roku wnoszący najwięcej do dyskusji" jesteś moim faworytem. 14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oelx 33 Napisano 12 Wrzesień 2015 odpalilem dla testu demko.. i od razu usunalem. nie ma wiecej sensu nic dodawac, poza tym, ze grac w to cos sie nie dabo nie umiesz Wysyłane z mojego SM-N910C za pomocą Tapatalk 2 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 12 Wrzesień 2015 Ea ogłosiło pełny soundtrack Fifa 16: All Tvvins – Darkest Ocean April Towers – A Little Bit Of Fear Atlas Genius – Stockholm Aurora – Conqueror Baiana System – Playsom Baio – Sister of Pearl BANNERS – Shine a Light Bastille – Hangin’ Beck – Dreams Bomba Estereo – Soy Yo BORNS – Fool Coasts – Tonight Disclosure – Omen feat. Sam Smith Durante – Slow Burn feat. Chuck Ellis Everything Everything – Distant Past Foals – Mountain at my Gates Gin Wigmore – New Rush Icona Pop – Emergency Jax Jones – Yeah yeah yeah John Newman – Tiring Game feat. Charlie Wilson Kaleo – Way Down We Go Kygo – ID Louis Child – It’s Strange feat. K. Flay Miami Horror – All It Ever Was No Wyld – Let Me Know Nothing But Thieves – Trip Switch Of Monsters And Men – Crystals Parade of Lights – Feeling Electric RAC – Back of the Car feat. Nate Henricks Raury – Crystal Express Seinabo Say – Pretend Skylar Grey feat. X Ambassadors – Cannonball Slaptop – Walls Speelburg – Lay it Right Swim Deep – One Great Song And I Could Change The World The Royal Concept – Smiles The Very Best – Make a King feat. Jutty Taylor Tiggs Da Author – Run Unknown Mortal Orchestra – Can’t Keep Checking My Phone X-Wife – Movin’ Up Years & Years – Gold (FIFA Edit) Zibra – Goodbye Mondays Wiecie już co będzie rządzić w radio w następne lato? :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 12 Wrzesień 2015 Nic nie znam z tej listy, może dlatego że słucham dobrej muzyki... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 12 Wrzesień 2015 Czy odczuliście lekki spadek płynności w demie? Możliwe , że mi się tylko zdaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 12 Wrzesień 2015 Nic nie znam z tej listy, może dlatego że słucham dobrej muzyki... 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killer--PL 27 Napisano 12 Wrzesień 2015 Teraz moja kolej :) Rozegrałem około 20 meczów i nareszcie doczekałem się istnego chaosu w polu karnym podczas dośrodkowań.Nigdy nie wiadomo w którą stronę to pójdzie.Musze przyznać mimo poprawienia animacji PES w systemie kolizji ładniej wygląda... Graficznie prawie bez zmian z małymi poprawkami.Jeszcze jedno nie wiem czy ktoś pisał odnośnie tatuaży jak widać Lessi ma wydzieraną rękę ,ale już wystarczy popatrzeć na jego kolege z drużyny Daniego Alvesa z PSG Van Der Wiel,Lavezzi itd Jak widać czyści jak po urodzeniu albo idą w tą stronę albo niech sobie ze wszystkimi dadzą spokój .Jakoś konkurencji w innej dyscyplinie mianowicie NBA 2k15 nie przeszkadza czy ktoś jest kotem czy tez nie.Tam mimo to mają więcej do odwzorowania ponieważ więcej ciała jest odsłonięte a mimo to robią to fachowo.Ja wiem ze to są szczegóły no ale z tych szczegółów robi sie całość ;) p.s.Dzisiaj pierwszy raz rozegrałem karne i strzelając zwycięskiego gola nie ma już animacji jak leci zawodnik.Zawodnikiem leciałem ja (fajna zmiana nie powiem) Ogólnie gra całkiem w porządku Fut Draft może zdominować zabawę ale nie cieszył bym się tak z zarobkiem bo na czymś muszą trzepać kase aby ludzie kupowali coinsy i paki :) p.s. Na koniec dodam ze w zeszłym roku tez bardzo dobrze wypowiadałem się o demie a ostatecznie po zakupie gry pierwszy raz od kilkunastu lat sprzedałem fife długo przed wypuszczeniem następnej odsłony bo już w styczniu.Wiec teraz nie napalam sie zobaczymy co to będzie :) p.s. Wracając do tych tatuaży które mi spać nie dają ;) zdjęcie z gry NBA 2k15 gościa który jest średniakiem w NBA Chris Andersen 2k odwala kawał dobrej roboty bez dyskusji, ale nie ukrywajmy że tam jest mniej grajków niż w jednej lidze w fifa i mogą temu poświęć więcej pracy. Ktoś kiedyś napisał że Neymar nie ma dziary, a jednak ma :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinka 33 Napisano 13 Wrzesień 2015 Podoba mi się w nowej Fife animacja podcinski z karnego, w końcu po 290 latach ją zmienili. Ogólnie jestem pozytywnie zaskoczony, są zmiany. Niewielkie, ale dopieszczenie tego co mieliśmy. Osobiśćie dodałbym, że jak gramy sezony i wybieramy jakąś drużynę, to możłiwość zmiany stadionu na jakikolwiek a nie ten przypisany do drużyny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaimada 10 Napisano 13 Wrzesień 2015 Niestety PES w tym roku to znów hokej i bramkarze, którzy nie wiedzą jak się broni.Zostaje znowu tylko Fifa. Mam przeto pytanie: rokrocznie kupowałem Fifę na PC i klucze cyfrowe wychodziły taniej niż wersja sklepowa. Czy w dniu premiery na PS4 jest szansa na promocję w sklepach stacjonarnych gdzie wyjdzie poniżej 229 zł? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 13 Wrzesień 2015 Pamiętam, że w dniu premiery 15-stki płaciłem w media-expert 209 albo 219 zł. Jak teraz będzie to nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 13 Wrzesień 2015 Niestety PES w tym roku to znów hokej i bramkarze, którzy nie wiedzą jak się broni. Zostaje znowu tylko Fifa. Mam przeto pytanie: rokrocznie kupowałem Fifę na PC i klucze cyfrowe wychodziły taniej niż wersja sklepowa. Czy w dniu premiery na PS4 jest szansa na promocję w sklepach stacjonarnych gdzie wyjdzie poniżej 229 zł? buaha znawca piłki nożnej się odezwał, w fifie z połowy boiska co mecz strzelają gole a on pieprzy o hokeju i bramkarzach w pes hahaha hipokryzja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom182 402 Napisano 13 Wrzesień 2015 Nic nie znam z tej listy, może dlatego że słucham dobrej muzyki... 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmyyy8 158 Napisano 13 Wrzesień 2015 w fifie z połowy boiska co mecz strzelają gole a to ciekawe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alfi8710 4 Napisano 13 Wrzesień 2015 (edytowane) Jak już coś jest bardziej zbliżone do hokeja to FIFA, a nie PES, w końcu Fifę robi oddział kanadyjski, gdzie hokej jest najpopularniejszym sportem ;) Edytowane 13 Wrzesień 2015 przez Alfi8710 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaimada 10 Napisano 13 Wrzesień 2015 buaha znawca piłki nożnej się odezwał, w fifie z połowy boiska co mecz strzelają gole a on pieprzy o hokeju i bramkarzach w pes hahaha hipokryzja. Wyniki 8-6, 7-5 to jednak hokej... A bramkarze w demie to była żenada. A co do gier piłkarskich to jednak trochę się w FIfy, PESy, WEOL czy Netsoccera nagrałem... Poza tym co to za chora rywalizacja? Można mieć i lubić obie gry... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alfi8710 4 Napisano 13 Wrzesień 2015 Kaimada to racja, żadna z tych gier nie jest doskonała ale przy każdej można się dobrze bawić i to jest najważniejsze. A z racji tego, że to jest przede wszystkim temat dot. FIFY to martwią coraz liczniejsze komentarze testujących, że demo i tam zaprezentowana rozgrywka bedzie miała nie wiele wspólnego z pełną wersją. Dobrze, że jest możliwość wcześniejszego przetestowania przez EA Access :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 13 Wrzesień 2015 Ja poogladalem na yt mecze z pelnej wersji i nadal mi sie podoba. Pozostaje optymista. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach