sieniu 506 Napisano 12 Grudzień 2016 Napoczatku chciał bym podziękować koledze Killroy za wykonanie plakatu promocyjnego kolejnego eventu. Fantastyczna Robota, Odrazu mówię będzie 6 wyścigów nie 4 tylko jeszcze niewiem jakie bede kolejne dwa tory Teraz już kolega Topru może umieścić warunki uczestnictwa w następnym evencie Plakat BMW 2002 turbo Oschersleben National Silverstone International Snetterton 200 Hockenheim-krótki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeeS 99 Napisano 12 Grudzień 2016 Dubai Krótki - Fajny tor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CyberPL 13 Napisano 12 Grudzień 2016 W dniu 11.12.2016 o 09:33, Sir Siekier napisał: Mamy na moje ok 35 zawodnikow. No to czas zmienić nazwę na DUŻA Liga LTE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 12 Grudzień 2016 Gdy zaczynalismy z Patricko w F1 bylo ok 80 czynnych zawodnikow. I dalej bylismy mala liga:) My skromni.. A ja to szczegolnie. Sent from my MI 5 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darkman133 94 Napisano 12 Grudzień 2016 BMW? No to trzeba wskoczyc w dresik, kieta złota na szyje, zimny łokieć i do przodu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaczyVR6 16 Napisano 12 Grudzień 2016 W dniu 12.12.2016 o 10:50, sieniu napisał: Napoczatku chciał bym podziękować koledze Killroy za wykonanie plakatu promocyjnego kolejnego eventu. Fantastyczna Robota, Odrazu mówię będzie 6 wyścigów nie 4 tylko jeszcze niewiem jakie bede kolejne dwa tory Teraz już kolega Topru może umieścić warunki uczestnictwa w następnym evencie Plakat BMW 2002 turbo Oschersleben National Silverstone International Snetterton 200 Hockenheim-krótki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jak by jeszcze było logo PMC to by było prze Kozak a tak jest Kozak 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 12 Grudzień 2016 BMW 2002 to rozumiem to z dodatku Stanceworks? Latał ktoś z Maców po LeMans? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba87 55 Napisano 12 Grudzień 2016 No właśnie a gdzie logo naszej grupy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 12 Grudzień 2016 W dniu 12.12.2016 o 13:10, cieglo napisał: BMW 2002 to rozumiem to z dodatku Stanceworks? Latał ktoś z Maców po LeMans? To jest z dodatku Old vs New Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 12 Grudzień 2016 Mamy to Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kupczyk 61 Napisano 12 Grudzień 2016 No to trzeba w końcu wykupić pakiet 'On Demand' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 12 Grudzień 2016 Wczorajszy wyscig... R2. Tylko ten jest sens pozakac z mojej perspektywy... Blagam nie dawajcie mi kar 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarek 59 Napisano 12 Grudzień 2016 (edytowane) Hie, hie. Jeden punkcik. Jeden wrażliwy punkt Error Tej. Coś ten film nie bangla za bardzo. Edytowane 12 Grudzień 2016 przez Yarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 12 Grudzień 2016 Daj chwile... chopie wrzucilem aby bylo ale teraz juz lece se. Pora cos zjesc i poprobic w domku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 12 Grudzień 2016 Na ostatni wyścig ustawimy czas 21:00 progres czasu x2 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tprudzic 192 Napisano 12 Grudzień 2016 topic z detalami na temat nowego eventu: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba87 55 Napisano 13 Grudzień 2016 A tu Panowie moje zmagania w grupie B pierwszym film zawiera fragmenty z R1 i R2 : Walka z Kaczym i Tomaszan : Walka dalej z Kaczym : końcówka R2 : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 13 Grudzień 2016 Dobra, beemka beemką ale jak tam jazda po LeMans? U mnie póki co czas w okolicach 3:38:600, zostanie urywanie na szybkich łukach zapewne ale pewnie więcej niż 1-2 s nie znajdę. Tutaj pewnie Kill na defaulcie już nie pojedzie, choćby docisk będzie musiał zdjąć. Kto już się tym bawił? Ja na prostej przy ustawieniu bodajże 0/2 wyciągam jakieś 321-322 km/h. Jak tu Merce sobie radzą? Faktycznie tak odstają jak to ktoś przewidywał? Na time trialach widziałem mercowe best lapy na poziomie 3:36 chyba... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gustaw 267 Napisano 13 Grudzień 2016 (edytowane) on tak pierdzieli a dociski miał pozmieniane i cisnienie w oponach itd ps. nie kupi ktoś titanfalla 2 na pół promocja jest 2 dni świąteczna 124/2,- Edytowane 13 Grudzień 2016 przez Gustaw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 13 Grudzień 2016 R1 z mojej perspektywy,widać co się wydarzyło w pierwszym zakręcie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 13 Grudzień 2016 Zrobilem se 4 lapsy i 3:39:2xx Duzo do poprawy. moze i z 3-4 sekundy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tprudzic 192 Napisano 13 Grudzień 2016 @sieniu, ten tor niedzielny to z jakiego dodatku? bo ja u siebie widze tylko cos podobnego nazywajacego sie "Le Circuit Bugatti", nie mam Le Mans 24H i moglbys jeszcze w pierwszym poscie napisac o ktorej mamy w grze start wyscigu i uplyw czasu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 13 Grudzień 2016 Ty jest przeciez napisane wszystko. Sent from my MI 5 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 13 Grudzień 2016 @tprudzic przyjacielu ten tor nie jest z dodatku,to podstawowy plac manewrowy. Jego prawidłowa nazwa w grze to Circuit de 24 heures du Mans A czas w wyścigu to 21:00 upływ x2 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tprudzic 192 Napisano 13 Grudzień 2016 W dniu 13.12.2016 o 23:03, Sir Siekier napisał: Ty jest przeciez napisane wszystko. ja nie widze. wydawalo mi sie ze zmieniane bylo na 19. na pierwszej stronie pisze start 21:00 uplyw czasu x5. wiec dopytuje. teraz sieniu pisze inaczej niz to jest na pierwszej stronie, toru tez nie znalem wczesniej, sorry za zamotke. juz jasne wszystko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach