kaszti86 1 Napisano 10 Grudzień 2015 U mnie jest podobnie... W ogóle myclub chodzi jak by nie chciał. Masakra jakaś. I to od dwóch dni.... PES KING!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 10 Grudzień 2015 No dokładnie kolego... Ktoś kto może swobodnie się porusza po zagranicznych forach, może by pomógł... Rano przez godzinę było dobrze, potem klops... Dziś losowanie z darmowego scouta 4 złote pod rząd i czarna Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 10 Grudzień 2015 Jak wykorzystać te darmowe coś co codziennie jest w skrzynce do odebrania ? :D Wczoraj miałem jakiegoś castolo, dziś minandę...co to do kuźwy jest ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 10 Grudzień 2015 To jest top agent, wchodzisz w skrzynkę, wciskasz x i Ci wskakuje agent darmowy. Wchodzisz w agentów i będziesz miał jednego Castolo i Minande za darmo Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 10 Grudzień 2015 Sęk w tym, że ich tam nie ma... W tych zwykłych mam 0/20, a w złotych tylko możliwość kupna za GP...WTF ? Nie wiem czy ma to znaczenie, ale korzystam z wersji darmowej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 10 Grudzień 2015 Masz na napis 1 more czy 1000 GP or 250 coins? Jak przeczytasz te wiadomości ze skrzynki to powinieneś mieć top agenta atak i pomoc do wykorzystania za darmo Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 10 Grudzień 2015 (edytowane) Mam napis "none" i "10000 GP or 250 coins" ... czyli kupsko. Coś się zgliczowało... Edytowane 10 Grudzień 2015 przez haobao_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 10 Grudzień 2015 Poczekaj odpale Pesa to Ci powiem Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 10 Grudzień 2015 No ok. Może przez to wieczne "establishing" coś mi wyparowało z konta... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 10 Grudzień 2015 Wybrałem teraz ze skrzynki wiadomość od Minandy i... W top agent mam Castolo one more time i Minanda one more time... Nie losuje na razie ale czuję, że bez problemu bym wylosował u mnie wporządku... Ale przez te establishing communication PES jest w tej chwili nie grywalny ;( Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono87 171 Napisano 10 Grudzień 2015 Serwery ledwo działają przez wersje free 2 play myClub. I nie wiadomo kiedy Konami to ogarnie, ładnie szanują graczy którzy kupili pudełko. Zapamiętam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaimada 10 Napisano 11 Grudzień 2015 Żenada te serwery Konami. Zacząłem grać w myClub, ale poruszanie się po menu to jakaś mordęga... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 11 Grudzień 2015 (edytowane) Porwali się z motyką na słońce. Niech to szybko naprawią bo grać się nie da! P. S. Te dębowe frajery wspominały coś kiedy to naprawią? Edytowane 11 Grudzień 2015 przez 84siwy84 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 11 Grudzień 2015 uj mnie strzela człowiek kupuje te shit od konami i co? myClub dogrywanie że szlak mnie strzela :blink: :down: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SajmonLDZ 6 Napisano 11 Grudzień 2015 Jak można powiększyć skład? Pamiętam była taka opcja do kupienia za gp ale teraz za cholerę nie mogę jej znaleźć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 12 Grudzień 2015 (edytowane) Panowie ktoś pomoże?! Może ktoś miał podobnie? Przed chwilą odpaliłem PESa i w ogóle nie chciało mi wejść do głównego ekranu.... Tylko establishing communication i tak w koło Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Może już konami servery w tej edycji wyłączyło żeby zaoszczędzić. Uh musiałem :) A na poważnie to wyszła wersja frre2play wjeba.. się pełno ludzi i servery konami zesrały się w spodnie. Usterka jak to u konami zapewne z miesiąc się przeciągnie zanim wszystko wróci do normy. Simlondz: jesli chodzi o myClub to obok okienka gdzie dostajemy prezenty jest jeszcze jedno okienko i w nim wybieramy my balance. Na pewno znajdziesz. Pisze z głowy więc prosze o wyrozumiałość. Gdzieś to tam ale jest obok okienka z giftami od konami. Edytowane 12 Grudzień 2015 przez vincent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 12 Grudzień 2015 Jak można powiększyć skład? Pamiętam była taka opcja do kupienia za gp ale teraz za cholerę nie mogę jej znaleźć. Wchodzisz do "shopu" w głównym menu my clubu (tam gdzie masz skład i transfery) i tam powiększasz skład ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 12 Grudzień 2015 Rozumiem, że ten "darmowy" PES to tylko tryb My Club? i waży 22gb? Opłaca się to ściągać czy nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 12 Grudzień 2015 Rozumiem, że ten "darmowy" PES to tylko tryb My Club? i waży 22gb? Opłaca się to ściągać czy nie? Chwilowo nie, bo serwery są przeciążone ;) i tak nie pograsz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 12 Grudzień 2015 Od '98 próbowałem w różnych ISSach, PESach i w żadnym się nie udało bezpośrednio z rożnego. Gratulacje :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 13 Grudzień 2015 czemu na Online division Lewy i Bayern mają kondycję w dół? wie ktoś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baczek867 247 Napisano 13 Grudzień 2015 Rozumiem, że ten "darmowy" PES to tylko tryb My Club? i waży 22gb? Opłaca się to ściągać czy nie? Daj sobie spokój, ja pobrałem i dzisiaj z rana , z ciekawości odpaliłem, na dzień dobry odrzuciło mnie to ich ESTABLISCHING communication , każde zatwierdzenie w menu skutkowało tym napisem który wisiał średnio 1-2 minuty , po około 20 minutach nie zdążyłem nawet rozpocząć meczu, może to tylko wina tego że to darmowa wersja, ale dla mnie to nie porozumienie, Commodore z ustawieniem głowicy mi mniej czasu grę wczytywało, wyłączyłem w piżdziets to dziadostwo XXI wiek mamy a tu takie kwiatki .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 13 Grudzień 2015 No z tym ciągłymi loadingami to masakra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 13 Grudzień 2015 Może wiedzieli, że tak będzie, wprowadzili legendy i jako zadośćuczynienie dadzą Baggio ale odziwo same mecze chodzą dobrze, ale żeby ten mecz odpalić.... Niech to naprawjają bo by się pograło Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 15 Grudzień 2015 Siemka! Wczoraj włączyłem MyClub he i zanim zagrałem mecz to zdążyłem zjeść kolacje i wziąć prysznic po czym zagrałem i wyłączyłem badziewie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach