redo 530 Napisano 11 Kwiecień 2016 Telegraph - 10/10 TheSixthAxis - 10/10 LazyGamer - 9/10 Hardcore Gamer - 9/10 Twinfinite - 9/10 Game Revolution - 9/10 IGN - 9/10 PlayStation LifeStyle - 8,5/10 Playstation Universe - 8,5/10 XGN - 8,5/10 Game Informer - 8,3/10 Destructoid - 8/10 GamesRadar+ - 8/10 God is a Geek - 8/10 VideoGamer - 8/10 Everyeye.it - 7,8/10 GamingTrend - 7,5/10 Średnia ocen na metacritic: 86/100 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 14 Kwiecień 2016 Widzę że gra wygląda niesamowicie. Świat piękny i żywy. Nie moge się doczekać aż pogram. Empik przegina z datą premiery bo mam że dostarczą 21-22 kwiecień :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 18 Kwiecień 2016 Rozumiem wścieklizne macicy, ale od zakupów, L4 w pracy i wyczekiwaniem w oknie na grę, jest stosowny temat :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 19 Kwiecień 2016 Pograłem w demo w Tesco...krótkie bo krótki, ale coś mogę napisać...jeśli chodzi o grafikę to miazga. Gra wygląda fenomenalnie. Jedyny minus to taki, że w tym demie były problemy z płynnością. Nie jakieś ogromne czy coś, ale kilka razy się zdarzyło, że przycięło. To taka sama przypadłość jak w Soulsach gdzie przy większej liczbie przeciwników takie rzeczy się działy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korwin 242 Napisano 19 Kwiecień 2016 U mnie, po przegraniu 5-6 "rozdziałów", beton. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 19 Kwiecień 2016 U mnie, po przegraniu 5-6 "rozdziałów", beton. Możesz wyjaśnić co masz na myśli? Bo się zastanawiam nad zakupem a słowo 'beton' raczej nie zachęca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 19 Kwiecień 2016 Możesz wyjaśnić co masz na myśli? Bo się zastanawiam nad zakupem a słowo 'beton' raczej nie zachęca. Zgaduje ze chodzilo o to ze niczym beton trzyma stale klatki i niczego nie gubi. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korwin 242 Napisano 19 Kwiecień 2016 Dokładnie :) Za taką kasę brać i się nie zastanawiać ;) R&C w pełnej krasie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 19 Kwiecień 2016 Dokładnie :) Za taką kasę brać i się nie zastanawiać ;) R&C w pełnej krasie. Kurde to nie mogłeś napisać np. żytela a nie beton? :P No ale nic, czuję się zachęcony :) Dzięki :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 19 Kwiecień 2016 (edytowane) Jak przeczytałem o tym betonie, to tez nie zrozumiałem za uja. xD Mam tylko nadzieje, ze da sie zmienić polski dubbing na oryginalny, bo średnio do mnie przemawia ten Musiał, czy jak mu ram xD Edytowane 19 Kwiecień 2016 przez Foxter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 19 Kwiecień 2016 jesli ktos gra dwa pytania: 1. prosze o podanie nr CUSA (chce sprawdzic czy u mnie tez pudelko ma PL dub) 2. prosze o informacje czy jest menu wyboru jezyka czy moze znow jest kijowo i go nie ma. I jedynym sposobem zmiany jezyka jest zmiana jezyka konsoli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 19 Kwiecień 2016 Czy preorder na psstore można już zasysać? Bo nie wiem czy brać już dziś, czy jutro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
momanx 22 Napisano 19 Kwiecień 2016 Tak można zasysać . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 19 Kwiecień 2016 Właśnie zauważyłem, ze na storze jest w tej samej praktycznie cenie co pudło. Teraz nie wiem gdzie kupić:p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 19 Kwiecień 2016 Ja biorę cyfrówkę i właśnie zasysam. Nie chcę mi się czekać na kuriera i dopłacać za transport. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcupine3 5 Napisano 19 Kwiecień 2016 jesli ktos gra dwa pytania: 1. prosze o podanie nr CUSA (chce sprawdzic czy u mnie tez pudelko ma PL dub) 2. prosze o informacje czy jest menu wyboru jezyka czy moze znow jest kijowo i go nie ma. I jedynym sposobem zmiany jezyka jest zmiana jezyka konsoli. CUSA-01073/EXPWysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korwin 242 Napisano 19 Kwiecień 2016 jesli ktos gra dwa pytania: 1. prosze o podanie nr CUSA (chce sprawdzic czy u mnie tez pudelko ma PL dub) 2. prosze o informacje czy jest menu wyboru jezyka czy moze znow jest kijowo i go nie ma. I jedynym sposobem zmiany jezyka jest zmiana jezyka konsoli. Ad.1 CUSA 01073 Ad.2 Jest kijowo ;) Polski dubbing daje radę. Z angielskim porównam przy 2. przejściu. To klasyczny R&C w nowoczesnej oprawie. Obraz ostry jak żyleta ;) i betonowe ;) 30 fps. Do tego świetne udźwiękowienie, miodny gameplay, humor, wykręcone bronie i rozwałka na całego. Kto nie zna serii powinien brać bez zastanowienia, bo to kawał szpila w dobrej cenie. Kto zna serię... powinien zrobić to samo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 20 Kwiecień 2016 Właśnie jestem po niecałej godzince grania i jest świetnie. Demo było jakieś trefne bo tutaj nie dość, że grafika fantastyczna to jeszcze nie ma żadnych przycięć. Wszystko jest dokładnie takie samo jak pokazywali w zapowiedziach. Polski dubbing o dziwo nie ssie po całości. Jest całkiem nieźle bym powiedział. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
look4z 27 Napisano 21 Kwiecień 2016 Ukończyłem. Gra wyborna. Grafika miazga, dubbing pl pasuje jak do żadnej innej gry. Chcę więcej takich gier AAA. 9/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 21 Kwiecień 2016 (edytowane) Ukończyłem. Gra wyborna. Grafika miazga, dubbing pl pasuje jak do żadnej innej gry. Chcę więcej takich gier AAA. 9/10 Tak z ciekawości, ile Ci przejście zajęło? Chyba nie za długo, skoro się z tym uporałeś w 2 dni :) Edytowane 21 Kwiecień 2016 przez xavris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
look4z 27 Napisano 21 Kwiecień 2016 (edytowane) 2 dni, ale wczoraj grałem z 6-7 godzin i we wtorek ze 4-5. Poziom normal z robieniem większości zadań na planetach Gra mega wciąga. Dla porównania z The Order 1886 męczyłem się ponad tydzień po godzince, bo nie chciało mi się w to grać Edytowane 21 Kwiecień 2016 przez look4z 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
j3acek 57 Napisano 22 Kwiecień 2016 nie wiem ale chyba już jestem za stary na ta grę ,po co najmniej 20 próbach przepłynięcia kanałów na 3 planecie poddałem sie i włączyłem dark soulsa 3 (bo łatwiejsza :) ) tez tak mieliście ze wam brakuje powietrza i nie umie się dopłynąć do powierzchni ? chyba będę musiał dać córce jak przyjdzie ze szkoły dać ,żeby mi przeszła ten moment ( kiedyś było - tata przejdź mi , a teraz na odwrót ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 22 Kwiecień 2016 Świetna gierka. Bardzo łatwa i przyjemna. Tak jak myślałem, po DS3 w sam raz na odstresowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 22 Kwiecień 2016 nie wiem ale chyba już jestem za stary na ta grę ,po co najmniej 20 próbach przepłynięcia kanałów na 3 planecie poddałem sie i włączyłem dark soulsa 3 (bo łatwiejsza :) ) tez tak mieliście ze wam brakuje powietrza i nie umie się dopłynąć do powierzchni ? chyba będę musiał dać córce jak przyjdzie ze szkoły dać ,żeby mi przeszła ten moment ( kiedyś było - tata przejdź mi , a teraz na odwrót ) Faktycznie, to było mega irytujące. Gra jest świetna, nie grałem w oryginał, więc tym bardziej dla mnie wszystko jest nowe :) Zbieranie śrubek uzależnia, a grafika wypala gałki oczne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 22 Kwiecień 2016 (edytowane) a grafika wypala gałki oczne... Mila odmiana po grafice ktora gwalcila galki oczne i dalej bedzie je gwalcic w produkcjach takich jak "push me pull you" :P Edytowane 22 Kwiecień 2016 przez MagEllan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach