Kolos28 550 Napisano 12 Kwiecień 2017 No to nie zrobiłem tego a więc tym bardziej raczej platyny nie zrobię 👍 Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nóżka 360 Napisano 12 Kwiecień 2017 Ale możesz chyba te brakujące misje zrobić i odpalić ostatnią misję i powinno wtedy wpaść? (Strzelam tylko) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 12 Kwiecień 2017 Chyba jest jak piszesz a więc w wolnej chwili będę się przybliżać ku platynie 🤗 Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M4NG4N 4 Napisano 13 Kwiecień 2017 Dzisiaj położyłem mojego pierwszego gromoszczęka. Walka trwała całe 7 sekund... :V Kto zgadnie jaką bronią? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 14 Kwiecień 2017 Filmik trzeba było dać. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 14 Kwiecień 2017 10 godzin temu, M4NG4N napisał: Dzisiaj położyłem mojego pierwszego gromoszczęka. Walka trwała całe 7 sekund... :V Kto zgadnie jaką bronią? Pokazałeś mu swoją teściową? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 14 Kwiecień 2017 7s? To jest jeszcze niższy poziom od easy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 14 Kwiecień 2017 No ja miałem nie robić platyny ale jakoś tak wyszło i wpadła na normalu. Jakieś 55h. Faktycznie czysta przyjemność bez nerwów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 14 Kwiecień 2017 (edytowane) No raczej normal albo easy, bo na Hard/Very Hard to nie jest możliwe nawet z przyzwoitymi modami i Lodge Weapons. Najprostszy sposób to chyba jednak tear cannons -->freeze-->bam bam dyskami --> triple-shot (precision arrows) w serce = niedziałający Thunderjaw. Z potężnym ekwipunkiem zmieściłem się w minucie/kilkudziesięciu sekundach, ale 7 sek. - nie ma opcji! Edytowane 14 Kwiecień 2017 przez Grabeq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M4NG4N 4 Napisano 16 Kwiecień 2017 No nie nagrałem filmu bo mnie potem ubił drugi -.- bo były dwa w siedlisku. A ubiłem go Uśmiercaczem który wziełem z pobliskiego obozowiska. Gram na Hard jakby co. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragen 22 Napisano 22 Kwiecień 2017 Panowie, miał ktoś z Was okazję grać w tą grę w 4k z hdr i bez? Chciałem się upewnić czy bez hdr też jest na co popatrzeć Wysłane z mojego SM-N920C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 22 Kwiecień 2017 Nie ma, tylko 4k i hdr. Bez tych bajerów to gra trzyma poziom co jedynie ps3. Serio, z jednej z najładniejszych gier na PS4 robi się przeciętniak. Nie kupuj bo szkoda czasu, kasy i telewizora fullhd bez hdr 🤣🤣🤣 Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 22 Kwiecień 2017 9 godzin temu, Kolos28 napisał: Nie ma, tylko 4k i hdr. Bez tych bajerów to gra trzyma poziom co jedynie ps3. Serio, z jednej z najładniejszych gier na PS4 robi się przeciętniak. Nie kupuj bo szkoda czasu, kasy i telewizora fullhd bez hdr Minimum to 100" za przynajmniej 9 tysi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slepa_kostucha 8 Napisano 22 Kwiecień 2017 I najlepiej żeby telewizor był pozłacany, wtedy gra jest warta i nie traci sie czasu A tak serio jest na co popatrzeć jeśli to najważniejsze przy wyborze gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkober 9 Napisano 4 Maj 2017 Ile zajmuje gra po zainstalowaniu na HDD ? Chodzi mi o wersje z płyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waz7 0 Napisano 4 Maj 2017 Razem z dodatkami wersja 1.13 zajmuje u mnie 42,22GB Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PS4-wioskaGuy 14 Napisano 5 Maj 2017 Gdzie znajdę..... Ciało elizabeth sobeck które widzimy na koncu gry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senor 41 Napisano 23 Maj 2017 Mam pytanie, mam 2 misje w zmierzchu, ale nie mogę wejśc tam bez przebrania, o jakie przebranie chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 23 Maj 2017 Po walce na arenie dostajesz od Sylensa przebranie takie z maska. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragen 22 Napisano 28 Maj 2017 Nie ma, tylko 4k i hdr. Bez tych bajerów to gra trzyma poziom co jedynie ps3. Serio, z jednej z najładniejszych gier na PS4 robi się przeciętniak. Nie kupuj bo szkoda czasu, kasy i telewizora fullhd bez hdr 🤣🤣🤣 Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Chyba mnie nie zrozumiałeś... Mam tv 4k, ale z okresu kiedy wychodziły pierwsze tv 4k. Niestety nie ma HDR-a.. Wiem że w konsoli można wybrać czy ma być hdr czy nie. I ktoś może to sprawdzał na tej grze na oczywiście odpowiednim tv? No chyba, że gra automatycznie ustawia hdr i nic to nie da w opcjach konsoli . Na szczęście tv jest premium i mimo że nie ma HDR-a grafika powala, lecz nie ukrywam że HDR chciałbym mieć tylko jak wiecie dobry hdr to wydatek ponad 10 tyś. Lub 65KS9500 za 9999 zł. Jak już kupić to taki który poświęci z 3-4 lata Wysłane z mojego SM-N920C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 28 Maj 2017 Ale ty wiesz ze to był sarkazm? Tak przynajmniej zakładam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chazy_Chaz 133 Napisano 5 Czerwiec 2017 gdzie sprawdze ile juz ukonczylem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 5 Czerwiec 2017 W menu są statystyki i tam jest procent ukończenia. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yog-Sothoth 11 Napisano 6 Czerwiec 2017 W niedzielę skończyłem rozgrywkę, jak dla mnie bardzo fajna gra, świetna i dobrze poskładana historia. Grałem na hard i w sumie nie było większych problemów (jedynie w misji z burzoptakiem), ale przynajmniej było małe wyzwanie Zostały 3 trofea związane z terenami łowieckimi i tych się najbardziej obawiam, bo widziałem że czasy na żarsłońca są mocno wyśrubowane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 6 Czerwiec 2017 W niedzielę skończyłem rozgrywkę, jak dla mnie bardzo fajna gra, świetna i dobrze poskładana historia. Grałem na hard i w sumie nie było większych problemów (jedynie w misji z burzoptakiem), ale przynajmniej było małe wyzwanie Zostały 3 trofea związane z terenami łowieckimi i tych się najbardziej obawiam, bo widziałem że czasy na żarsłońca są mocno wyśrubowane. No niektóre wyzwania dają czadu. Ja obniżyłem poziom na easy (robiłem po skończeniu gry) i shield weaver armor. Wtedy to jest bułka z masłem. (Obniżenie poziomu nie wydłuża czasu ale maszyny słabiej reagują na twoja obecność). Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach