pablos_83 4001 Napisano 7 Październik 2016 te 6 gier z 360 to Heavy Weapon Zuma Bewnewed 2 & 3 Feeding Frenzy 1 & 2 Reszty nadal nie wiadomo bo Ea nadal się nie pokapowało że link nie działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 7 Październik 2016 I jeszcze ME: Catalyst będzie w co pykać zimą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 7 Październik 2016 (edytowane) 5 minut temu, hacker25 napisał: I jeszcze ME: Catalyst będzie w co pykać zimą Co co co? Macie jakieś źródło? EDIT: Spoko umknęło mi http://www.ea.com/eaaccess/pl_PL/news/coming-soon-fall-2016.html Edytowane 7 Październik 2016 przez DigitalMan_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 7 Październik 2016 przed końcem roku . Kuźwa myślałem że w ciągu tygodnia. a pewnie battlefrotna dadzą z 1,5 miesiaca po B1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 7 Październik 2016 Teraz, pablos_PRO napisał: przed końcem roku . Kuźwa myślałem że w ciągu tygodnia. a pewnie battlefrotna dadzą z 1,5 miesiaca po B1 No ale miło jak do grudnia/w grudniu wpadnie ME Catalyst... A Battlefront umiera, po premierze BF1 ruch na serwerach będzie już generował tylko EAA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 7 Październik 2016 To było oczywiste że jak będzie BF1 to Battlefront zdechnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 7 Październik 2016 macie te 6 gier ? ja mam tylko ZUMĘ i Bejeweled3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasiulko 140 Napisano 12 Październik 2016 Można już pobierać BF1 w ramach ea access. Trzeba odpalić aplikację ea access, wejść w ikonkę gry, potem dane gry, przeniesie nas do sklepu i kliknąć na bezpłatne demo, rozpocznie się pobieranie, waży 44,95 gb. Pewnie grać też już się da, podobnie było z Fifą 17. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 12 Październik 2016 Grać też się da. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 14 Październik 2016 UFC i ME ma być w listopadzie a Battlefront w grudniu , choć nadal nie znamy dziennych dat. Battlefront jednocześnie bije rekord najstarszej gry w usłudze . Coś mam obawy że B1 to wrzucą po ponad 1,5 roku 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 14 Październik 2016 Najbardziej cieszę się z ME Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 14 Październik 2016 3 godziny temu, DigitalMan_PL napisał: Najbardziej cieszę się z ME Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Nie masz z czego uwierz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 14 Październik 2016 Nie masz z czego uwierz Ty wili to zawsze musisz popsuć mi odrobinkę radości BTW mam Dungeons 2 na PS4... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 18 Październik 2016 ...albo komuś się zdjęcia pomyliły albo szykuje się kolejny zjadacz czasu w postaci Mass Effect'a 3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eMeK 25 Napisano 27 Październik 2016 Pytanie troche z tyłka.. Jest jakiś sposób żeby opłacić abonament nie posiadając karty kredytowej ani debetowej? Prepaidy podobno poszły w niebyt.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 27 Październik 2016 Kupić zdrapkę albo zapłacić Paypalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eMeK 25 Napisano 27 Październik 2016 A gdzie można dostać te zdrapki? Empik? Szczerze powiem, ze nigdy takiej nie widziałem.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 27 Październik 2016 Co to za gra na tym zdjęciu powyżej , trzecia od lewej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 27 Październik 2016 2 godziny temu, TeraJacek napisał: Kupić zdrapkę albo zapłacić Paypalem. Mogę się mylić ale jeśli pod Paypala nie masz podpiętej karty to i tak nie zapłacisz tym sposobem za ea access. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 27 Październik 2016 1 godzinę temu, kyron napisał: Co to za gra na tym zdjęciu powyżej , trzecia od lewej ? Dragon Age Inkwizycja 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 27 Październik 2016 BF1 w EA Access jest czasowy do sprawdzenia (10 godzin), czy nie trzeba się spieszyć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 27 Październik 2016 10H Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 28 Październik 2016 EA do końca grudnia wyprztyka się z gier do usługi. Zostaną tylko 3 sportowki madden , nhl i fifa oraz 2 strzelanki B1 i TF2. czy coś jeszcze ominąłem? maddena pewnie wrzucą przed superbowl, potem nhl Z racji małej liczby gier mam nadzieję że B1 lub TF2 wrzucą szybciej niż po roku jak to miało miejsce z Battlefrontem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 28 Październik 2016 TF2 nie trafi do EA Access. Było to powiedziane przez EA jakiś czas temu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 28 Październik 2016 nie trafił do triala i zniżki, jedynka też miała nie trafić a trafiła więc na 2 jest szansa pewnie duża link: https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/2kc98x/when_do_you_think_titanfall_will_join_the_ea/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach