DigitalMan_PL 1527 Napisano 28 Październik 2016 Panowie panowie... Mówią jedno a zrobią jak zechcą... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka BTW Sony np. też mówiło że PS4 będzie miało odtwarzacz plików (przed premierą mowili) a jak wyszło każdy wie... No teraz ma Więc TF2 ma nie trafić, a za 1 - 1,5 roku pewnie już będzie... Z BF1 bym nie liczył tak szybko bo odniósł on spory sukces... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogi79 74 Napisano 28 Październik 2016 Pytanie czy abonament EA Access też nie jest finansowym sukcesem EA, który trzeba czymś dokarmiać. Myślę, że BF1 trafi tu w ciągu roku - w ten sposób wszystkie BF-y będę miał na obu platformach a EA zobaczy moje pieniądze za w sumie te same produkty dwukrotnie (oczywiście w innych kwotach ale zawsze) ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 2 Listopad 2016 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 3 Listopad 2016 14 godzin temu, pablos_PRO napisał: No i JA o take cebulkę walczyłem JAK dla mnie jedna z najlepszych gier EAA ostatniego czasu (niby słaba i nie doceniona, ale za FREE będzie grane :D)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 3 Listopad 2016 6 minut temu, DigitalMan_PL napisał: JAK dla mnie jedna z najlepszych gier EAA ostatniego czasu (niby słaba i nie doceniona, ale za FREE będzie grane :D)... Weź Ty czasem przeczytaj posta przed dodaniem 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 3 Listopad 2016 Teraz, Grecky napisał: Weź Ty czasem przeczytaj posta przed dodaniem Co Ciebie już sromik piecze, lizo-dupciaczku mój ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 3 Listopad 2016 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 3 Listopad 2016 W sam raz przed walką JJ vs KK 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 7 Listopad 2016 O 18.10.2016 o 10:27, SephiroT napisał: 9 ...albo komuś się zdjęcia pomyliły albo szykuje się kolejny zjadacz czasu w postaci Mass Effect'a 3? Wyciek potwierdzony. Pewnie na dniach dodadzą bo ME trafily do wstecznej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 7 Listopad 2016 Potwierdzona jest dwójka i trójka. Edyta: Wszystkie trzy części są już za darmo dostępne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 7 Listopad 2016 Nie grałem w żadną część. A zagram! Dzięki Ci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 7 Listopad 2016 Czyli wszystkie 3 do pobrania? Kocham cebulowy mariaż ea z m$ 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 7 Listopad 2016 Ehhh moja cebulka jest happy Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 8 Listopad 2016 Trylogia Mass Effect w EA Access. W koncu ogram. Xbox taki dobry 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 8 Listopad 2016 Krawędź Lustra już dostępna do pobrania. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 8 Listopad 2016 Teraz, hacker25 napisał: Krawędź Lustra już dostępna do pobrania. ;( Oj my biedni musimy się męczyć z tak słabą usługą jak EAA, a jakie gówniane gry tam dajooo.... Na szczęście mam też PS4 więc mogę grać w MEGA indyki, zamiast w te szroty z EAA.... PS: Jupiiiiii, już zaraz pobieram (Mirrors Edge oczywiście ) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 8 Listopad 2016 Dzięki tej badziewnej usłudze przekonałem się do BF1, bo śmierdziała mi w becie mechaniką Battlefronta. W ogóle dziwie się, że są tak niskie ceny za ten abonament. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 8 Listopad 2016 Trylogia ME za free Z takiego kontentu jestem wielce kontent, w szczególności, że 1 ogrywałem jeszcze na PC. Grolsch już schłodzony, więc nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba ... no dobra, jeszcze okład z młodych piersi by się przydał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 10 Listopad 2016 UFC 2 już dostępne. Ogrywa ktoś z Was Mass Effecta? Jest po PL? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 10 Listopad 2016 Jedynka ME ma napisy. Reszta nie wiem bo jeszcze nie odpalalem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 10 Listopad 2016 Jedynka i trójka napisy, dwójka dubbing Przyszła do nas siostrzenica, 10 lat i ściągnąłem jej Peggle 2. Ale to wciąga 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 10 Listopad 2016 Ahhhhhhhh XboxOne to piękna cebula Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 10 Listopad 2016 9 minut temu, Grecky napisał: Jedynka i trójka napisy, dwójka dubbing Przyszła do nas siostrzenica, 10 lat i ściągnąłem jej Peggle 2. Ale to wciąga Ja ściągnąłem obie części Peggle to mnie kobieta z konsoli wykopała na dwa dni. Jebana grała 2x po 7h, a ja siedziałem jak ciul i patrzyłem. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 11 Listopad 2016 13 godzin temu, Frost Prime napisał: Ja ściągnąłem obie części Peggle to mnie kobieta z konsoli wykopała na dwa dni. Jebana grała 2x po 7h, a ja siedziałem jak ciul i patrzyłem. To ja swojej lepiej tego nie pokaże. Unravel wystarczy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 14 Listopad 2016 Peggle 2 genialna gierka. i ten soundtrack Też mam sporo naciurane. Nieraz jakieś świeże AAA leżało odłogiem bo wolałem patrzeć jak kulka się odbija. Aż żałuję że nie mam Elite bo tu większa precyzja byłaby na wagę złota Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach