m0rph 3307 Napisano 1 Wrzesień 2015 Mnie tam też YT nic nie urywa - na spokojnie włączę to na 55" w chacie i będę mógł skonfrontować wersję YT i na żywca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 1 Wrzesień 2015 Jest demo. Trochę duże, a, że zaraz do roboty to pogram po 22 dopiero... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ksawery_GT 24 Napisano 1 Wrzesień 2015 Tak na gorąco. Już po 2 wyścigach na symulacji poczułem ten feeling z FM4 czego nie miałem w FM5, na padzie gra się miodzio tak jak zawsze w tej serii. Graficznie jest ładnie, choć trochę za sterylnie. Zapowiada się dobry szpil :). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 1 Wrzesień 2015 Nie wiem po co pobieracie demo, przecież grę można spokojnie ocenić na youtube :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 1 Wrzesień 2015 Dobra gra będzie, demko to zapowiada, nie podoba mi się kamera tzn ustawienie jej za samochodem i HUD jest slabo widoczny dla mnie, ogólnie świetnie, konkurencji nie ma i długo nie będzie, nawet z plastikowo kartonowym GT7. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 1 Wrzesień 2015 ogólnie świetnie, konkurencji nie ma i długo nie będzie, nawet z plastikowo kartonowym GT7. nie przesadzaj. demko jest świetne, ale GT7 to będzie bezpośrednia konkurencja i spokojnie może być na conajmniej takim samym poziomie. a graficznie to z palcem w wydechu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 1 Wrzesień 2015 No ja fanem GT nigdy nie byłem, ostatnie dobre GT to bylo GT 2 na PSX... później to plastikowa tandeta z autami nie-premium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 1 Wrzesień 2015 plastikowa tandeta to są twoje posty ;) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 2 Wrzesień 2015 Admin może tak obrażać użytkowników ? chyba nie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 2 Wrzesień 2015 To raczej żart w kierunku Twojego nicka był :) mniej spiny, więcej grania :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 2 Wrzesień 2015 Admin może tak obrażać użytkowników ? chyba nie... a co? plastik w oczy kole? :). nie obrażam Cię tylko wyrażam swoje zdanie o twojej twórczości. to się nazywa krytyka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qkisek 8 Napisano 2 Wrzesień 2015 Jak wyjdzie GT 7 to juz raczej jej konkurencja bedzie Forza 7 :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 2 Wrzesień 2015 a co? plastik w oczy kole? :). nie obrażam Cię tylko wyrażam swoje zdanie o twojej twórczości. to się nazywa krytyka ;) konstruktywna krytyka owszem, ale twoja była lekko mowiac z dupy wyjęta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 2 Wrzesień 2015 tak jak twoje posty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 2 Wrzesień 2015 Cwir tak ma. Jemu wolno zawsze wszystko. Powtarzam się już zresztą... Jedyny admin który może wszystkim cisnąć i pisać nie na temat kiedy tylko mu się chce :) Tak, to też jest konstruktywna krytyka :) Gra po wyłączeniu wszystkich wspomagaczy i drivetar na max, jest prawdziwą rzeźnią:) Grafika może jajec nie urywa, ale gra się świetnie. Ale 30 fps w lusterku kłuje w oczy... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 2 Wrzesień 2015 Cwir tak ma. Jemu wolno zawsze wszystko. Powtarzam się już zresztą... Jedyny admin który może wszystkim cisnąć i pisać nie na temat kiedy tylko mu się chce :) Tak, to też jest konstruktywna krytyka :) Gra po wyłączeniu wszystkich wspomagaczy i drivetar na max, jest prawdziwą rzeźnią :) Grafika może jajec nie urywa, ale gra się świetnie. Ale 30 fps w lusterku kłuje w oczy... miałem zacząć odliczać kiedy się przypieprzysz. no ale masz rację - powtarzasz się. poza tym nie pisałem tego jako admin, jestem też użytkownikiem forum i jak widzę te jego brednie to po prostu na nie reaguję. ograłem porządnie demo Forzy, bardzo mi się podoba ale nie widzę tam NIC czego w Gran Turismo miało by nie być. zwłaszcza grafiki... zresztą zgłosił na mnie raport, dałem sobie warna :yes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 2 Wrzesień 2015 Ja widzę : - si nie jeździ po sznurku - si potrafi Cię ominąć jak staniesz pod prąd - uderzenie w bandę kończy się zakończeniem wyścigu, a nie odbiciem jak piłeczka przy dźwięku przypominającym sam nie wiem co - gra stanowi wyzwanie :) PS. Tym bardziej jako użytkownik i admin powinieneś znać zasady i nie pisać nic nie wnoszących postów :) Tylko o to chodzi. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 2 Wrzesień 2015 Ja widzę : - si nie jeździ po sznurku - si potrafi Cię ominąć jak staniesz pod prąd - uderzenie w bandę kończy się zakończeniem wyścigu, a nie odbiciem jak piłeczka przy dźwięku przypominającym sam nie wiem co - gra stanowi wyzwanie :) napisałem "miało by nie być". bo na razie porównujemy demko jednej do nieistniejącej drugiej. nie wiesz jeszcze czy w kolejnym GT nie będzie nowych kolizji i uszkodzeń. a Forza stanowi wyzwanie jak się wszystko powyłącza i trudność ustawi wysoko. rozumiem że całe Gran Turismo robisz bez problemu na złoto ze wszystkim na off? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 2 Wrzesień 2015 PiPoL zostaw... nie warto :pardon: GT można porównywać co najwyżej do Project Gotham Racing a nie do Forzy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 2 Wrzesień 2015 PiPoL zostaw... nie warto :pardon: GT można porównywać co najwyżej do Project Gotham Racing a nie do Forzy... no i widzisz, PiPoL przynajmniej jakieś argumenty podaje. a Ty piszesz takie idiotyzmy, że nie da się brać twoich słów na poważnie. tyle ode mnie. od Ciebie zresztą też :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beardo0 236 Napisano 2 Wrzesień 2015 Jest w stanie ktoś porównać to demo z Forzą 5? Krążą opinie, że Forza 6 to podrasowana 5 z efektami atmosferycznymi. Ale jak dla mnie to i tak bomba, bo 5 jest bardzo dobra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal71284 21 Napisano 2 Wrzesień 2015 konstruktywna krytyka owszem, ale twoja była lekko mowiac z dupy wyjęta. I pisze to gość, który porównuje Forzę do niezapowiedzianej jeszcze gry. No gratki, wygrałeś życie normalnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan J 134 Napisano 4 Wrzesień 2015 Świetna reklama nowej Forzy. Jeszcze 6 dni! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 4 Wrzesień 2015 Nawet Ridge Racer się załapał :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smokersky 20 Napisano 5 Wrzesień 2015 https://youtu.be/TdJAJUVXEGQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach