Skocz do zawartości
Patricko

Battlefield 1

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy ktoś już tu pisał, ale beta do 14 przedłużona, chyba.

Sent from my m2 using Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogliby chociaż jedną inną mapę dodać. 

Edytowane przez Teynar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś miałem pierwszy syndrom znudzenia, pewnie dlatego że jedna mapa, ale brakuje mi w tej grze takiego uczucia :jeszcze jedną rundkę. Ogólnie gra fajna, dużo małych nowych rzeczy które cieszą i warto ją mieć w kolekcji, ale nie na premierę.  Poczekam chwilę i jak dadzą patcha to się skuszę. Niestety jak każda gra sieciowa ma problem z lagami, uczucie że padasz góra na dwa strzały z broni z której sam muszę oddać kilka strzałów, nie jest mi obce. Do tego syndrom zgonów za przeszkodą ciągnie się za tą serią jak smród po gaciach. Ale graficznie fajna,  wiadomo , trochę Battlefronta przypomina, ale mi to pasuje. Jakby jutro dali BF4 w takiej oprawie graficznej to bym pewnie poleciał do sklepu jak wariat ;)

Edytowane przez okoni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też tak mam. Podoba mi się ta mapa ale szybko się nudzi. Mogli by dodać tą z alfy

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra się napewno fajnie. Ja w Battlefronta nie grałem, dlatego też nie wypowiadam się o jakimkolwiek nawiązaniu do tej gry. Graficznie gra wygląda dobrze, nie wiem jak można pisać, że wygląda niczym na PS3 XD Mapka dla mnie jest ok, póki co grałem tylko podbój i tak jak koledzy, mogę potwierdzić, że snajper w tej grze miażdży...

Mam takie pytanko. Czy postępy gracza zostaną i przejdą nam do finalnej wersji? Czy w październiku znów będę zaczynał od zera? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niemal pewne jest to że zaczniesz od 0. Tak było zawsze w poprzednich betach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, matispidi napisał:

Poczytaj sobie, twórcy zawsze mówili, że battlefield to wojna nowoczesna

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Nie napisałem nigdzie, że tak nie jest. Twierdzę jedynie, iż powrót do korzeni nie jest eksperymentem, gdyż Battlefield ma swój początek w 1942 i zyskał sobie popularność od samego startu. Poza tym może sam doczytaj, co kryje się pod hasłem "wojna nowoczesna" :) Tak się składa, że I i II wojna światowa również są do takich zaliczane.

Edytowane przez Bartek_Red
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, baku83 napisał:

Wez pod uwagę to, że jest to otwarta beta. Zlecieli sie Janusze z CoDów i innych CSów i nie wiedza co to gra zespolowa. Tez ani razu nie zostalem podniesiony :)

Otoz to. Wczoraj na VOIP jakies dzieci (16-latkowie, 13 itd.) gadaly. Stad czasami zgony z dupy (bardzo czesto zza plecow). Ja swoje najlepsze lata w fpsach mam juz za soba. Wole bardziej zrownowazona rozgrywke niz biegaganie jakby sie mialo ADHD i do tego szybkie wciskanie czolgania w bezposrednich starciach.

Mowicie ze Rush lepszy? Jak sie trafi na kijowy team to nawet nie wiem jakim bys byl koksem z 40lvl to nie dasz rady sam wygrac. Do tego jesli w obronie jestes scoutem to przy rozbrajaniu stacji przek. z pistoletem nie dasz rady bo na ciebie czeka juz gosc z pm-em.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja rownież jestem zdania ze na tej mapie Rush jest duzo fajniejszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Bartek_Red napisał:

Nie napisałem nigdzie, że tak nie jest. Twierdzę jedynie, iż powrót do korzeni nie jest eksperymentem, gdyż Battlefield ma swój początek w 1942 i zyskał sobie popularność od samego startu. Poza tym może sam doczytaj, co kryje się pod hasłem "wojna nowoczesna" :) Tak się składa, że I i II wojna światowa również są do takich zaliczane.

Tak naprawde to battlefield zaczal sie od 1914 , gra jeszcze wtedy nazywala sie Codename Eagle . 

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Także tego, (nie mam super talentu, wpisałem co mi przyszło na szybko do głowy..) na dole wrzucam pustą formę i liczę na waszą kreatywność.....

kunie.jpg

kunie 2.jpg

comment_7sZDFeclGMWRXpWSa0YUPfVYLiSc1Z39,w400.jpg

Edytowane przez cykor
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie Rush niegrywalny. Heavy tank zazwyczaj jeździ nim jeden koleś który jak zawsze kręci stary 30-40 na 4 śmierci. Wjeżdża na chama pod punkt i żeby go ubić trzeba podbiec 2 metry od niego. Paranoja. Nie wiem czy później coś jest co pozwala ubic czołgi ale bez bazuki cy czegoś taki czołg który może się sam naprawiać sic!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super rocket gun zabiera aż 14-16 hp i ma trzy strzały hurra

Na dodatek trzeba się położyć więc zero mobilności.
Dzieki temu kasę z bf przrznacze na jakąś inną grę bo nie mogę sobie wyobrazić że coś zmienia w tej kwestii a dojdzie milion problemów startu gry.
Trzeba będzie poczekać na recenzje. W bf sw było to samo. Żeton na tego małego walkera i statystyki 40-2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Behemoth trafiony

Edytowane przez Labeo2015
  • Like 5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@JacaC8, naciskasz R2@Siudak83, szturmowiec ma później Rocket Gun'a

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

Pociski opadają, a celownik nie jest wyposażony w żadną pomocną skalą. Pociski latająbjak chcą, a dolny D pad nie wiem do czego służy, ale też nie pomaga.

Działo PP na samolocie, to rozumiem :-D

Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś coś wspominał,że komuś się burza piaskowa nie załadowała :-)

No tak!! Jakieś 2 dni temu jak grałem snajperem to się dziwilem co jest burza jakas nic nie widać. A przedtem tego nie było. Oswieciles mnie ze mam taki bug. Więc teraz mówię, tak. U mnie ta burza piaskowa to ciągle źle działa. Mam ją może raz na 2/3 mecze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Misie kolorowe widziały że można ten łuk triumfalny rozwalić? :)

• Like 7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, tylko pytanie czy można to zrobić czymś innym niż czołg... może dynamit?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi