keczu78 37 Napisano 7 Październik 2016 tylko który bo parę ich jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 7 Październik 2016 2 minuty temu, keczu78 napisał: Panowie jak zrobić orginał Bayern Munchen tzn. nazwiska piłkarzy itp. itd. ? Option File jest z Bundesligą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 7 Październik 2016 20 minut temu, keczu78 napisał: tylko który bo parę ich jest PesUniverse albo DFL... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 7 Październik 2016 1 godzinę temu, haobao_PL napisał: PesUniverse albo DFL... Wgrałem to i tylko dodało stroje i herby brak nazwisk dlaczego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 7 Październik 2016 17 minut temu, keczu78 napisał: Wgrałem to i tylko dodało stroje i herby brak nazwisk dlaczego ? Akurat przy Bundeslidze musisz zaznaczyć te dwa "ptaszki" przed importem i pojedynczo wgrywać każdy team. Szybko idzie, nie ma dramatu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 7 Październik 2016 a ok dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 8 Październik 2016 Witam Panowie mam taki problem wgrywam option file i wszystko ładnie ale gdy chcę zagrać z kumplem offline OF znika dlaczego help !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wypizdzisko 44 Napisano 8 Październik 2016 Panowie i Pani my tu hejtujemy Pesika a tu nadchodzi nowe DLC do Fify 18, sry za offtopa. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 8 Październik 2016 Na XO już jest pinball zwie się PES 2017 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iPit 4 Napisano 9 Październik 2016 Panowie, może ktoś będzie wiedział. Mam wszystkie reprezentacje (stroje,herby etc)wgrane mam Wszystko co na patchuV2 z PESUniverse, chciałem dograć Serie B i nie ma miejsca, ktoś wie jak to dograć aby wszystko działało...? Wysłane z mojego Nexus 6P przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iPit 4 Napisano 10 Październik 2016 Poświęciłem się i wgralem od nowa patcha V2 tym razem z Serie B zamiast Laliga2 i zabrała miejsca na ostatni zespół Bundesligi, pokasowalem 3 i 4 stroje w Serie B, dogralem Wolfsburg i 5 Reprezentacji. Przypuszczam że to wina większej rozdzielczości strojów Premier League i Championship. Trochę to słabe że tak mało jest miejsca 😐 Wysłane z mojego Nexus 6P przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mike1422 20 Napisano 10 Październik 2016 Siema, Poszukuję OF'a z największą ilością klubów z Europy. Aktualnie używam DFL OF - http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=100497 Moim zdaniem najlepszy, ale są tutaj: liga japońska, liga meksyku i inne jakieś egzotyczne zespoły. Wolałbym żeby w ich miejsce było jak najwięcej klubów z Europy. Trafił ktoś na takiego OF'a? Albo chociaż na tematy na innych forach gdzie ludzie wrzucają pojedyńczo zespoły? Greetz, Mike Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemas23 0 Napisano 12 Październik 2016 Macie dzisiaj problemy z serwerami ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemas23 0 Napisano 12 Październik 2016 Wie ktos czy idzie ustawic zawodnikow w najlepszej.formie w towarzyskim meczu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono87 171 Napisano 12 Październik 2016 W tych ogólnych ustawieniach przed meczem sprawdź. Jak tam się nie da to nie ma takiej możliwości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemas23 0 Napisano 13 Październik 2016 Szkoda bo lubiłem ze znajomymi grac zawodnikami w najlepszej formie.A jak ustawic sobie profil online ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono87 171 Napisano 13 Październik 2016 Co drugi mecz z jakimś ruskim i podobnymi. Nigdy z zachodem. Jakieś strefy sobie wymyślili pajace. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 14 Październik 2016 Panowie jest może OF gdzie jest normalna reprezentacja Polski ? chodzi mi o nazwiska !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 14 Październik 2016 Panowie jest może OF gdzie jest normalna reprezentacja Polski ? chodzi mi o nazwiska !! Tylko o nazwiska Ci chodzi? Użyj opcji Edit i sam sobie zrób. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arboos 85 Napisano 15 Październik 2016 O 13.10.2016 o 18:39, chrono87 napisał: Co drugi mecz z jakimś ruskim i podobnymi. Nigdy z zachodem. Jakieś strefy sobie wymyślili pajace. No właśnie to jest jakaś katastrofa z tymi strefami. Co prawda mam dużo meczów z Polakami, ale pozostali to jedynie Ruscy czy Bałkany. Rzadko ktoś z zachodu się trafia. I często trafiam przez to na tych samych rywali, gdzie już przed meczem widzę ich strach w oczach jak mają ze mną grać hyhy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono87 171 Napisano 15 Październik 2016 Jedyny plus jaki w tym widzę jest taki, że nie łączy nas teraz z Turkami. Ale Rosja jest duża więc trochę lipa że łączy nas z kimś tysiące kilometrów od nas, a nigdy z Niemcami czy Holendrami z którymi gra się bardzo dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 15 Październik 2016 W Holandii już niektóre sklepy nawet nie sprzedawali PES 2017. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mgwawpl 4 Napisano 16 Październik 2016 z powodu? " sklepy nawet nie sprzedawali " co to znaczy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DrakoPL 62 Napisano 16 Październik 2016 Dajcie na niższy level i bedziecie trafiać wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 16 Październik 2016 No, że w Hadze sklep w którym ja kupuję gry nie sprzedawał w tym roku PES 2017 Po raz pierwszy w historii serii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach