DeX 631 Napisano 4 Wrzesień 2016 A jak rok temu pisałem, że patch przyspieszył rozgrywkę( fife 16 miałem na PC i patch był szybciej), to mnie prawie żywcem ukrzyżowali, ze nieprawdę głoszę;) Czekam na demo ale i tak ciężko mi sobie wyobrazić, bym tej gry nie kupił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 4 Wrzesień 2016 Akurat pamiętam, że pisałeś też o tym, że niby znowu L1+X wchodzi jak chce, a to była nie prawda Ja pierwszy raz od nie pamiętam kiedy nie mam ciśnienia na nową Fifę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geble 195 Napisano 5 Wrzesień 2016 Problem polega na tym, że tutaj nawet wersja Beta (filmików na YT pełno) jest już nienaturalnie szybka i zawodnicy biegają jak nafaszerowani lekami na astmę. Tego już chyba przyspieszyć się nie da Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PW1987 8 Napisano 6 Wrzesień 2016 Ogladajac te filmiki z bety, nie widze zbytnio roznicy od 16. Ale zobaczymy po demie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 6 Wrzesień 2016 Panowie wie ktoś kiedy będzie DEMO FIFA 17 ? co forum to inna podana data ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Awruk87 487 Napisano 6 Wrzesień 2016 keczu78 demo ukaże się 13 września Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awakeman 291 Napisano 7 Wrzesień 2016 http://www.fifagamenews.com/fifa-17-calendar/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awakeman 291 Napisano 8 Wrzesień 2016 Fifa 17 bedzie wspierana przez PS4 Pro. Ciekaw jestem jej grafiki na wyswietlaczach 4K z HDR. Może wygladać kozacko i chociażby tylko dla samej grafiki właśnie część ludzi, posiadajaca TV lub monitory z rozdzielczościa 4K oraz funkcja HDR przesiadzie się na Pro i XO One. Ponoć nawet na zwykłych wyświetlaczach HD grafika ma być lepsza. Pożyjemy zobaczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dreamtox 94 Napisano 8 Wrzesień 2016 Postarali się z Krychowiakiem w tej nowej fifie 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 8 Wrzesień 2016 (edytowane) W sumie jakby dali legendy to byłby jakiś news a tak ? Grafika ostrzejsza , skoro poważnie grający raczej oddalają widok niż go przybliżają ? Ale i tak najważniejszy jest statement odnośnie identycznego framerate w multi , także nie wiem gdzie to by si miało jakkolwiek sprawdzić , w karierze ? Sam się jaram Fifą ale tutaj jakoś nie wiem co by mnie mogło skusić , jedyne co mnie interesowało tak naprawdę to stabilny framerate @up to jest stary na maksa screen z alphy ( piszę bety ale widziałem to już z miesiąc temu ) Edytowane 8 Wrzesień 2016 przez Danielski_82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 8 Wrzesień 2016 Grafika ostrzejsza a fpsow mniej. Poki co ta konsola u fanbojow spowodowala co najwyzej zal i zgrzytanie zebow 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 8 Wrzesień 2016 (edytowane) Dokładnie , sam bym się nakręcił jakbym miał gwarancję stabilniejszego framerate w fifie i bf1 a tak Odpaliłem na chwilę karierę ostatnio w 16 i maj gad ile tam ficzerów - kartoniada , spreye i inne cuda których brakuje w multi , czy ktoś za tym tęskni ? no dobra śnieg mogliby dać , ale skoro za ps4 nie ma to na pro też nie będzie w multi Edytowane 8 Wrzesień 2016 przez Danielski_82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awakeman 291 Napisano 8 Wrzesień 2016 Na Instagramie EA pochwaliło się właśnie ścieżka dźwiękowa do 17. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 8 Wrzesień 2016 gdzie jest lista piosenek bo nic nie widze na tym calym instagramie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awakeman 291 Napisano 8 Wrzesień 2016 Znajdz easportsfifa i wyświetl zawartość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 9 Wrzesień 2016 (edytowane) Całą lista dostępna już na spotify https://www.easports.com/fifa/news/2016/fifa-17-soundtrack?utm_campaign=fifa17_hd_ww_ic_ic_fb_ost-17-fb-08-09-16&utm_source=facebook&utm_medium=social&cid=16921&ts=1473354063285&sf48612434=1 jest bardzo dobrze Edytowane 9 Wrzesień 2016 przez michupol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qdlaty91 59 Napisano 9 Wrzesień 2016 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kramar 2 Napisano 12 Wrzesień 2016 (edytowane) Dla niecierpliwych Edytowane 12 Wrzesień 2016 przez kramar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartas1990 2 Napisano 12 Wrzesień 2016 Ladnie jebniety Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 12 Wrzesień 2016 a pozniej beda ludzie ogladac jak sciaga godzine gre z pss? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrekj66 3 Napisano 12 Wrzesień 2016 dobry pomysl bo nie trzeba co chwile sprawdzac na pss tylko co jakis czas mozna luknac czy juz pobiera;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornelito 2 Napisano 12 Wrzesień 2016 Wiadomo coś o godzinach wypuszczenia demka? Zaraz po północy? W południe? Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kramar 2 Napisano 12 Wrzesień 2016 (edytowane) Widziałem , że już kilku jotuberów prowadzi relacje na żywo HAJP jak na Ajfona. Brakuje namiotów pod sklepami Edytowane 12 Wrzesień 2016 przez kramar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starvin 44 Napisano 12 Wrzesień 2016 Co za typ tez chetnie bym zagral w demko ale bez przesady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornelito 2 Napisano 13 Wrzesień 2016 Coś wiadomo o planowanej na dzisiaj aktualizacji psstore i całego systemu? Znając życie, zasysanie demka będzie graniczyło z cudem dziś... Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach