Michu509 3 Napisano 5 Luty 2017 Witam. Jak wyłączyć czat głosowy w trakcie gry online? Używam słuchawek Sony Gold 2.0 i dobija mnie rage przeciwnika.. Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baczek867 247 Napisano 5 Luty 2017 Przeciez w Goldach masz przycisk Chat , który służy do wyciszania przeciwnika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buhaj47 3 Napisano 6 Luty 2017 Przeciez w Goldach masz przycisk Chat , który służy do wyciszania przeciwnika. Gdzie niby ten przycisk? Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 6 Luty 2017 Gdzie niby ten przycisk? Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Masz głośność chat/gra i tam dajesz full na gra. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 15 Luty 2017 Mam pytanie odnośnie tej wbudowanej kariery. Czy istnieje jakaś szansa aby przed meczem wybierać kolor strojów? Co chwile mi się trafiają przeciwnicy którzy sa podobni do moich i mi się pierniczy. Nigdzie tego nie potrafię znaleźć grając tym hunterem. Dziękuje. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
badboy8 3 Napisano 15 Luty 2017 (edytowane) Godzinę temu, Eloszki napisał: Mam pytanie odnośnie tej wbudowanej kariery. Czy istnieje jakaś szansa aby przed meczem wybierać kolor strojów? Co chwile mi się trafiają przeciwnicy którzy sa podobni do moich i mi się pierniczy. Nigdzie tego nie potrafię znaleźć grając tym hunterem. Dziękuje. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Nie. W tym trybie jesteś pozbawiony całkowicie zarządzania drużyną, jedyny swobodny wybór to gra hunterem/drużyną. Nie wiem którą drużynę wybrałeś ale przez cały tryb, chyba tylko raz przeciwnik miał ten sam, biały kolor. Edytowane 15 Luty 2017 przez badboy8 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 15 Luty 2017 Jestem wypożyczony i mój strój jest biało czarny ale poważnie mi się miesza to w ruchu. Wolałbym znaczniejsze różnice . No nic będę walczył tak. Dziękuje. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRcZuS 40 Napisano 19 Luty 2017 Witam Panowie. Mam pytanie odnośnie gry on-line i składów, gdy gram on-line z nieznajomymi np w sezonach to składy są na bieżąco aktualizowane ale gdy chce zagrać ze znajomym mecze towarzyskie to składy są stare takie jak w pudełkowej wersji gry, co z tym zrobić??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matixio 11 Napisano 19 Luty 2017 Do meczy towarzyskich musisz samemu Sb transfery porobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRcZuS 40 Napisano 19 Luty 2017 Heh to niezła lipa A do ps4 są może jakieś patche które ogarną to wszystko czy nie bardzo? Już nie ważne, wszystko gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wypok 0 Napisano 26 Luty 2017 zagra ktos w fifke polskimi klubami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TylerDurden01 12 Napisano 26 Luty 2017 Do meczy towarzyskich musisz samemu Sb transfery porobić No wlasnie nie. Normalnie odpalam ze znajomym mecze towarzyskie online, zaznaczam zeby sklady byly online a nie wlasne itp i sa zaktualizowane juz po zimowym okienku. Sprawdzalem na PSG (Draxler, Guedes). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dudzio 19 Napisano 2 Kwiecień 2017 Co się stało z demkiem FIFA 17? Wpadają dziś kumple i chciałem ściągnąć ponownie, a tutaj w PS Store brak. W moich elementach do pobrania pojawiła się za to... pełna wersja FIFA (która jak rozumiem po ściągnięciu będzie zablokowana, sprawdzić nie mogę bo niestety 80GB wolnego miejsca na dysku to wg systemu za mało...). Czy znacie jakiś sposób, żeby tak jak we wrześniu ściągnąć to demko o wadze 8GB z kilkoma drużynkami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 2 Kwiecień 2017 (edytowane) U mnie wszystko normalnie pokazuje. Logujesz sie do pss przez www ---> zakladka lista elementow do pobrania ---> jest demko ktore ma 8gb. Sprawdzilem bo zainteresowales mnie czy jakiegos babola nie zrobili Edytowane 2 Kwiecień 2017 przez SkibaPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dudzio 19 Napisano 2 Kwiecień 2017 Masz rację, znalazłem. Po prostu elementy do pobrania nie ułożyły się chronologicznie. Swoją drogą mogliby umożliwić jakieś ich sortowanie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zajczak 105 Napisano 2 Kwiecień 2017 I pomyśleć że tydzień temu gra nie pozwoliła mi zrobić Golda heh. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EZreal 257 Napisano 3 Kwiecień 2017 Ja zagralem na koncie kumpla, ktoremu udalo sie dostac przez awans. Ma jakos bilans na minusie (ok 100) i zrobilem 9-1 gdzie ta 1 przegrana to 3;1 i wylew + lagi maxymalne ;x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blumQ 0 Napisano 6 Kwiecień 2017 Witam, nie wiedziałem gdzie zadać to pytanie, ale nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi. Jest taka sytuacja. Ja mam Fifę 17, kolega nie. Czy nie udostępnić grę koledze poprzez Share Play żebyśmy mogli zagrać razem przeciwko sobie? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyksg86 226 Napisano 6 Kwiecień 2017 Możesz, spokojnie. Sam tak grałem ale działa to tylko przez godzinę a później Was rozłączy. Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martbdg 6 Napisano 11 Maj 2017 Hej zacząłem grać w wirtualnych meczach towarzyskich, na tę chwilę mam prawie 100 meczów i overal 88 i nie otrzymałem żadnego punktu umiejętnosci. za co się je zdobywa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ulik10 40 Napisano 30 Maj 2017 (edytowane) Znalazłaby się dobra dusza która pomogłaby w zdobyciu trofeów: -Wygranie sezonu meczów towarzyskich UT -Ukończenie sezonu meczów towarzyskich -Dołączenie do klubu w wirtualnych klubach i wygranie meczu ligowego Mało brakuje do platyny, po tylu latach w końcu by się przydała. ID w podpisie Edytowane 30 Maj 2017 przez ulik10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PW1987 8 Napisano 30 Maj 2017 Czy tylko mnnie ta durna fifa doprowadza do szalu? W sezonach doszedlem do 1 ligi i prawie zdobylem tytul. Potem jeszcze 2 sezony w pierwszej lidze i... jestem juz w 4 lidze To, co dzieje sie w meczach to jest jakas parodia, objezdzam gosci, co graja jakby nie wiedzieli co wcisnąć w jakim momencie, mam po nascie strzałów na bramke, obijam slupki, poprzeczki, w sytuacjach sam na sam moi zawodnicy nie potrafia dobrze kopnac pilki. Caly czas praktycznie gram Juve. I albo nagle moi grajki nie potrafia grac w pilke, albo przeciwnik zgarnia doslownie wszystkie przypadkowe rykoszety. Poprostu kpina! Juz sie powstrzymuje jak moge, zeby pada nie rozwalic o tv. Co z tym sie dziej? Czy to momentum jest potwierdzone? Moze mi sie kur*a zawiesilo, bo nie mam juz do tego sily. W jednej akcji 3 poprzeczki no parodia jakas. Obroncy rywala szybsi od moich napastnikow ale u mnie juz obrońca nie potrafi nikogo dogonic, mimo rownego startu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 31 Maj 2017 16 godzin temu, ulik10 napisał: Znalazłaby się dobra dusza która pomogłaby w zdobyciu trofeów: -Wygranie sezonu meczów towarzyskich UT -Ukończenie sezonu meczów towarzyskich -Dołączenie do klubu w wirtualnych klubach i wygranie meczu ligowego Mało brakuje do platyny, po tylu latach w końcu by się przydała. ID w podpisie mogę pomóc bo sam nie mam tych trofików więc i ja przy okazji zrobię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinka 33 Napisano 11 Czerwiec 2017 Będą jakieś TOTSy w ten edycji FIfy, czy hiszpańska jest ostatnia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zajczak 105 Napisano 12 Czerwiec 2017 O 11.06.2017 o 13:15, marcinka napisał: Będą jakieś TOTSy w ten edycji FIfy, czy hiszpańska jest ostatnia? zapewne jeszcze włoska liga i kto wie, może Ekstraklasa ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach