Malix7 476 Napisano 27 Wrzesień 2016 (edytowane) @PancziPL A ty czytać nie umisz? Wiadomość od euro: Szanowny Kliencie,dziękujemy za złożenie Rezerwacji. Edytowane 27 Wrzesień 2016 przez Malix7 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drozda 1 Napisano 27 Wrzesień 2016 Zakup i odbiór w sklepie fizycznym RTV EURO AGD Zapraszamy do wybranego sklepu w dniu 2016-09-28 po godzinie 14:00 w celu zakupu Zarezerwowanych produktów. Rezerwacja obowiązuje przez 3 dni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gorekkk 20 Napisano 27 Wrzesień 2016 (edytowane) 2 godziny temu, Garru napisał: Wiadomość od euro: Szanowny Kliencie,dziękujemy za złożenie Rezerwacji. Uprzejmie informujemy, że pomimo otrzymania korespondencji o wcześniejszym terminie dostarczenia produktu (FIFA 17) do sklepu, gra będzie gotowa do odbioru w dniu jej premiery. Oficjalna data premiery to 29.09.2016 r. i w tym dniu zapraszamy po odbiór zamówionego produktu. Ja dostałem takiego samego maila wiec jutro tylko przedzwonię do sklepu i sie zapytam ale raczej po odbiór w czwartek EDIT: Czyli nieważne ze dostaniecie maila ze odbiór jest jutro, bo gra bedzie wydawana dopiero w dzień premiery Edytowane 27 Wrzesień 2016 przez Gorekkk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 27 Wrzesień 2016 Na Xbox gra cyfrowa już działa od dzisiaj Nie wiem czemu, ale działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 27 Wrzesień 2016 Na ps4 też zaraz będzie działać właśnie się instaluję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meister_PL 12 Napisano 27 Wrzesień 2016 Skąd wersja z Beneluxu u nas?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HeXrush 0 Napisano 28 Wrzesień 2016 Wersja cyfrowa z PSS zacznie działać dziś od 24:00, tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 28 Wrzesień 2016 Tak Zostało 11h56min50s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Noss 0 Napisano 28 Wrzesień 2016 Mam pytanko zakupiłem wczoraj preordera w pss na ps4 i mam tylko odliczanie. Jest możliwość wcześniejszego pobrania gry?? Wiadomo ze grać można po premierze ale chodzi mi tylko o to żeby była na dysku?? W bibliotece jej nie widzę;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 28 Wrzesień 2016 No normalnie pobierasz a odlicza ci na dysku do odpalenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornelito 2 Napisano 28 Wrzesień 2016 Jakieś info o kolejnych promocjach typu sferis.pl? Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirat_x 56 Napisano 28 Wrzesień 2016 Gry od sferis beda dostepne dla tych co zamowili w piatek,tak mi powiedzial pan z obslugi klienta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornelito 2 Napisano 28 Wrzesień 2016 Czyli jeden dzień po premierze? Warto poczekać jeden dzień i mieć stówkę w kieszeni. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kani 81 Napisano 28 Wrzesień 2016 Zabrakło mi jakichś 30 sekund żeby kupić na sferis... Dajcie znać jak wyhaczycie podobną promocje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alfi8710 4 Napisano 28 Wrzesień 2016 Noss jest w bibliotece, tylko ukryta. Wchodzisz do biblioteki, wpisujesz tam w wyszukiwarkę FIFA 17 i się pojawia, następnie wciskasz ściągnij pliki i leci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_drobny 89 Napisano 28 Wrzesień 2016 Jest szansa dzisiaj wieczorem na wyrwanie pudełka w RTV albo Saturnach /MM? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 28 Wrzesień 2016 Nie ma, przed chwilą byłem w Saturnie i zastałem tylko kartkę "zapraszamy 29.09 o 9 rano" o 23:30 kupię w Media Expert, jak ktoś jest z Poznania, to w Galerii Malta będą wtedy sprzedawać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qdlaty91 59 Napisano 28 Wrzesień 2016 16 minut temu, Bartek_Red napisał: Nie ma, przed chwilą byłem w Saturnie i zastałem tylko kartkę "zapraszamy 29.09 o 9 rano" o 23:30 kupię w Media Expert, jak ktoś jest z Poznania, to w Galerii Malta będą wtedy sprzedawać. a empik na Ratajczaka sprawdzałeś? Czy w empiku też jutro? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 28 Wrzesień 2016 Empik to samo. Trzeba przyznać, że w tym roku rzeczywiście ostro wzięli się za sprzedawców. Na szczęście dziś w nocy/ jutro, większość z nas będzie już grać, grać i grać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baczek867 247 Napisano 28 Wrzesień 2016 34 minut temu, Bartek_Red napisał: Empik to samo. Trzeba przyznać, że w tym roku rzeczywiście ostro wzięli się za sprzedawców. Na szczęście dziś w nocy/ jutro, większość z nas będzie już grać, grać i grać No wzięli sie wzięli, za to jutro wejdę do sklepu jak panisko, nie ma ze boli 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 28 Wrzesień 2016 Pany puszczać już Milika if czy czekać? jakieś mam takie dziwne wrażenie że jak odpalą wszyscy gry to ceny polecą, chyba że to na odwrót było w zeszłym roku, już nie pamiętam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tiburon 0 Napisano 29 Wrzesień 2016 Napiszcie proszę, czy w Fifie 17 jest mozliwosc symulacji turnieju cos na ksztalt mistrzostw swiata czy europy?Chodzi o reprezentacje. Kolejne pytanie, czy oprócz trybu "droga do sławy" jest rowniez mozliwosc grania pojedynczym pilkarzem, piecie sie po strzeblach kariery, podpisywanie kontraktow z nowymi klubami, powolania do reprezentavji itp? Dziekuje za odpowiedz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 29 Wrzesień 2016 (edytowane) Pierwsze wrażenia są pozytywne. Grafika bardzo dobra, w końcu czuć next gena. Fantastyczna oprawa i klimat piłkarskiego widowiska. Za to jak najbardziej wielkie brawa. Szkoda, że nie pokuszono się o nowe animacje u bramkarzy, bo niektóre interwencje wyglądają dziwnie i w życiu nie widziałem w żadnym meczu takich póz, jakie widuję u moich wirtualnych piłkołapaczy. Ale rozumiem, za dużo zmian na raz, a muszą mieć co ogłosić jako wielką nowość za rok. Sama rozgrywka dużo wolniejsza niż szesnastce. Przyjemnie się konstruuje akcje środkiem boiska, AI wydaje się lepsze i mniej przeszkadza. W końcu można wyłamać się ze schematu biegu szybkiej dzidy skrzydłem. Jest też trudniej? Wziąłem na dzień dobry słabiaka z drugiej ligi hiszpańskiej, to piłka odskakuje, podanie nie zawsze dojdzie, balansem ciała nie zawsze da się przejść rywala.... No to na plus. Pewnie jak się nauczę tej edycji to będzie inaczej, ale no lekkie zaskoczenie na początku. Strzały z dystansu jak już siądą, to mucha nie siada. Czuć ciąg piłki. Więcej nie napiszę, bo za wiele nie grałem, jeszcze mi się nawet trial z EA Access nie skończył, ale na ten moment spory pozytyw. Dzisiaj po pracy wypróbuję przygodę Alexa Huntera i zobaczę, czy w końcu na tej generacji dostanę grę z dobrą fabułą Edytowane 29 Wrzesień 2016 przez Grecky 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drozda 1 Napisano 29 Wrzesień 2016 Kupie gdzies fifa points albo doladowanie psn za pomoca skrilla? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 29 Wrzesień 2016 Co te rzuty karne w tej odsłonie? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach