Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Podobno zad​na sciema

10885106_393655254135162_878829620568668

Akurat atak w tym momencie i to ze do teraz sie siec nie moze podniesc to osmieszenie Sony, akurat jak setki tysiecy osob/milion kupily konsole pod choinke. Zgodze sie ze szkoda osob ktore wlasnie kupily konsole/chca pograc w wolnym czasie, aczkolwiek badzmy szczerzy, ta siec muli/pada gdy tylko uzytkownicy playstation z niej korzystaja, nic dziwnego ze jakis DDoS ja powalil na kolana i to nie na godzine a na juz dwa dni z tego co czytam? Moze wkoncu cos to Sony nauczy by poprawic ta siec. Ktos sobie wyobraza zeby facebook/youtube czy cos takiego padal systematycznie, a czasem nawet na dluzej niz jedna dobe? Osobiscie nie przypominam sobie takich sytuacji, a uzytownikow owych portali jest X razy wiecej niz uzytkownikow PSN, a ataki na te portale zapewne takze sie zdarzaly.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie na kompie do sklepu się loguje ale konsola do psn juz nie chce :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie tak, niestety nadal nie mogę wejść do PSN z mojej PS4.

Kij w oko tym hakerom. Większość świąt całe PSN leżało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie psn zadziałało po zmianie mtu.

mi tez pomogło ale niestety oprócz zalogowania sie reszta leży...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wszedłem, pograłem w gta jakieś 3 godzinki i nagle mam komunikat że wyłączy się aplikacja gta bo nie można zweryfikować licencji, i założyło mi kłódki na gry w wersji cyfrowej :down:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wszedłem, pograłem w gta jakieś 3 godzinki i nagle mam komunikat że wyłączy się aplikacja gta bo nie można zweryfikować licencji, i założyło mi kłódki na gry w wersji cyfrowej :down:

Mam to samo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi tez pomogło ale niestety oprócz zalogowania sie reszta leży...

normalnie 2 rundy w bf zagralem, na imprezie pogadalem. Widocznie jednym to pomoze, a innymnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też właśnie grałem dzisiaj i około 15 zablokowali mi dostęp do gry. Ahhh te dzielenie się kontem xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PSN chyba znów zdechł.Nie mogę się zalogować do App,ani na Pc :sad: Udało mi się na Pc wbić,ale gdy wchodzę do znajomych to mi wyskakuje taki komunikat:Witryna eu.playstation.com przechodzi proces dogłębnej konserwacji i jest w chwili obecnej niedostępna. Możesz w tym czasie odwiedzić poniższe witryn

Edytowane przez piotrekoka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zbliża mi się koniec umowy w plusie i dostałem propozycję z routerem Huawei E5 180 LTE router przenośny wiec może być problem z przegrzewaniem się(mój obecny Huawei e5372 tak się grzał że się rozłączał)  czy koś używa tego urządzenia i może coś więcej napisać o zaletach/wadach

Lub Huawei B593s-22 ten jest stacjonarny i raczej przegrzewać się nie będzie lecz też szukam opini

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, xbox one jak i ps4 używają jednego portu 80, jak chcę przypisać ten jeden port w przekierowywaniu w routerze dla ps4, to pokazuje mi żę już jest używany przez inne urządzenie czyli przez xboxa one. Co zrobić ?

Edytowane przez PlastikowySmalec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie również wszystko działa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale działa u was na standardowym ustawieniu czy zmiana mtu, bo umnie nie działa na standardowych.

Edytowane przez Gidyja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nic nie zmieniałem i nic nie grzebałem w ustawieniach w ogóle. Odpaliłem jakieś 1,5h temu konsolę i wszystko działało. Wyłączyłem niedawno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W/g Sony wszystko działa. Ciekawe tylko, że coraz więcej osób ma problem, że jednak nie działa. Nie tylko na tym forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi