DeX 631 Napisano 26 Grudzień 2014 Podobno zadna sciema Akurat atak w tym momencie i to ze do teraz sie siec nie moze podniesc to osmieszenie Sony, akurat jak setki tysiecy osob/milion kupily konsole pod choinke. Zgodze sie ze szkoda osob ktore wlasnie kupily konsole/chca pograc w wolnym czasie, aczkolwiek badzmy szczerzy, ta siec muli/pada gdy tylko uzytkownicy playstation z niej korzystaja, nic dziwnego ze jakis DDoS ja powalil na kolana i to nie na godzine a na juz dwa dni z tego co czytam? Moze wkoncu cos to Sony nauczy by poprawic ta siec. Ktos sobie wyobraza zeby facebook/youtube czy cos takiego padal systematycznie, a czasem nawet na dluzej niz jedna dobe? Osobiscie nie przypominam sobie takich sytuacji, a uzytownikow owych portali jest X razy wiecej niz uzytkownikow PSN, a ataki na te portale zapewne takze sie zdarzaly. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INTseed 11 Napisano 27 Grudzień 2014 Już działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlumek 41 Napisano 27 Grudzień 2014 U mnie na kompie do sklepu się loguje ale konsola do psn juz nie chce :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valchall 141 Napisano 27 Grudzień 2014 Dokładnie tak, niestety nadal nie mogę wejść do PSN z mojej PS4. Kij w oko tym hakerom. Większość świąt całe PSN leżało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 27 Grudzień 2014 U mnie psn zadziałało po zmianie mtu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Veezo 24 Napisano 27 Grudzień 2014 U mnie psn zadziałało po zmianie mtu. mi tez pomogło ale niestety oprócz zalogowania sie reszta leży... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 27 Grudzień 2014 ja wszedłem, pograłem w gta jakieś 3 godzinki i nagle mam komunikat że wyłączy się aplikacja gta bo nie można zweryfikować licencji, i założyło mi kłódki na gry w wersji cyfrowej :down: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekj24 22 Napisano 27 Grudzień 2014 ja wszedłem, pograłem w gta jakieś 3 godzinki i nagle mam komunikat że wyłączy się aplikacja gta bo nie można zweryfikować licencji, i założyło mi kłódki na gry w wersji cyfrowej :down:Mam to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 27 Grudzień 2014 mi tez pomogło ale niestety oprócz zalogowania sie reszta leży...normalnie 2 rundy w bf zagralem, na imprezie pogadalem. Widocznie jednym to pomoze, a innymnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szpieg997 2 Napisano 27 Grudzień 2014 Też właśnie grałem dzisiaj i około 15 zablokowali mi dostęp do gry. Ahhh te dzielenie się kontem xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekoka 34 Napisano 27 Grudzień 2014 (edytowane) PSN chyba znów zdechł.Nie mogę się zalogować do App,ani na Pc Udało mi się na Pc wbić,ale gdy wchodzę do znajomych to mi wyskakuje taki komunikat:Witryna eu.playstation.com przechodzi proces dogłębnej konserwacji i jest w chwili obecnej niedostępna. Możesz w tym czasie odwiedzić poniższe witryn Edytowane 27 Grudzień 2014 przez piotrekoka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 27 Grudzień 2014 Mogło by już wstać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 27 Grudzień 2014 Zbliża mi się koniec umowy w plusie i dostałem propozycję z routerem Huawei E5 180 LTE router przenośny wiec może być problem z przegrzewaniem się(mój obecny Huawei e5372 tak się grzał że się rozłączał) czy koś używa tego urządzenia i może coś więcej napisać o zaletach/wadach Lub Huawei B593s-22 ten jest stacjonarny i raczej przegrzewać się nie będzie lecz też szukam opini Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 28 Grudzień 2014 Panowie, też tak macie przez tych hakierów ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 28 Grudzień 2014 wczoraj tak mialem, dzisiaj dziala bez zarzutu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 28 Grudzień 2014 A inni jak mają ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 28 Grudzień 2014 U mnie już działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 28 Grudzień 2014 A ten błąd to znaczy że u mnie z routerem coś nie tak czy chodzi o sieć PSN że u nich jest coś zesrane ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awierone 64 Napisano 28 Grudzień 2014 u mnie wszystko działa jak należy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 28 Grudzień 2014 (edytowane) Panowie, xbox one jak i ps4 używają jednego portu 80, jak chcę przypisać ten jeden port w przekierowywaniu w routerze dla ps4, to pokazuje mi żę już jest używany przez inne urządzenie czyli przez xboxa one. Co zrobić ? Edytowane 28 Grudzień 2014 przez PlastikowySmalec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 28 Grudzień 2014 U mnie również wszystko działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gidyja 12 Napisano 28 Grudzień 2014 (edytowane) Ale działa u was na standardowym ustawieniu czy zmiana mtu, bo umnie nie działa na standardowych. Edytowane 28 Grudzień 2014 przez Gidyja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 28 Grudzień 2014 Ja nic nie zmieniałem i nic nie grzebałem w ustawieniach w ogóle. Odpaliłem jakieś 1,5h temu konsolę i wszystko działało. Wyłączyłem niedawno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niagar 29 Napisano 28 Grudzień 2014 Ja nic nie zmienialem i nadal nie dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 28 Grudzień 2014 W/g Sony wszystko działa. Ciekawe tylko, że coraz więcej osób ma problem, że jednak nie działa. Nie tylko na tym forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach