Pan J 134 Napisano 11 Czerwiec 2017 Sama konsola bardzo mi się podoba. Zarówno z wyglądu jak i rozmiar. Czekamy na cenę. Wciąż uważam, że nie może być więcej jak $449. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 11 Czerwiec 2017 Walka w zawarciu to tragedia. Do kosza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 11 Czerwiec 2017 Tematyka ciekawa, ale w dalszym ciągu to nowy asasyn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 11 Czerwiec 2017 Też Wam tak krzaczy ta konfa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 11 Czerwiec 2017 Odpal na Twitchu 1080/60. Na YT też mi krzaczylo Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulletPOL 203 Napisano 11 Czerwiec 2017 1 minutę temu, Patricko napisał: Też Wam tak krzaczy ta konfa? Oglądam na Twitch'u, u mnie bez żadnych problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 11 Czerwiec 2017 Oho, indor time! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 11 Czerwiec 2017 Przynajmniej nie ma pierdzielenia na tej konferencji tylko jakoś to leci z tematem cały czas. Narazie duży plus. To metro i playgrounds tylko na xboxie będzie? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 11 Czerwiec 2017 Metro multiplatoforma, a Player Unknown coś miał "console launch premiere". 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 11 Czerwiec 2017 No właśnie się zgubiłem bo mówili ze exy będą a tu takie pomieszanie z poplątaniem szczególnie jak zobaczyłem assasyna Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 11 Czerwiec 2017 Ale crapy zapodają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan J 134 Napisano 11 Czerwiec 2017 Widzę, że niektórych strasznie boli jak konkurecja robi robotę. Jeszcze nie zrozumieliście, że monopol Sony nikomu nie wyjdzie na dobre? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 11 Czerwiec 2017 Teraz zaczęły się jakieś dziwolągi to prawda. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 11 Czerwiec 2017 Player Unknown tylko na pc i Xboxa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 11 Czerwiec 2017 No narazie z tymi eksami to szkoda gadać. State of Decay 2? Dodatek do Majnkrafta? Nie no szanujmy się Dobrze że chociaż Metro nowe. Co to za gówno teraz to ja nie wiem nawet. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 11 Czerwiec 2017 Haha, jest i Minecraft... Czekam na jakąś porządna bombę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 11 Czerwiec 2017 Najważniejsze że była forza haha. Co ten Ms to ja nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 11 Czerwiec 2017 Sea of Thieves zapowiada się fajno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 11 Czerwiec 2017 FM7 i Metro zajebiste, Codevein też mnie mocno kręci. Reszta to chyba gry ze switcha 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 11 Czerwiec 2017 Jutro Sonka pokaże bomby prawdy, i śmiało można powiedzieć że najpełniesza nazwą konsoli powinna być Xbox one Xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan J 134 Napisano 11 Czerwiec 2017 Na początku był ogień, ale po raz kolejny tylko Forza i nic więcej. Digital Foundry będzie się spuszczać, ale rynek zweryfikuje. Mają jeszcze godzinę, ale słabo to wygląda narazie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 11 Czerwiec 2017 Dobra gurwa, idę spać Takie gry zapodali że jestem w ciężkim szoku, nie wiem jak się ostrzasne po tym. Cenę pudełeczka (o ile będzie w ogóle) se jutro przeczytam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 11 Czerwiec 2017 Jak na koniec nie jebną jakaś bombą w stylu RDR2, to już chyba nic nie uratuje tej konfy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 11 Czerwiec 2017 Dokładnie, to samo miałem powiedzieć. Tak nie będzie, można iść spać czy się rozejsc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 11 Czerwiec 2017 (edytowane) Forza, State of Decay 2, do tego giereczka o piratach jak ze Switcha, lul xD Sprzęt zrobi różnicę, ale lineup biedny jak cholera. Jeszcze murzyn z Old Spice'a, dobra, stop Edytowane 11 Czerwiec 2017 przez Bartek_Red Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach